I'm in Sydney

Hejsan!
Dagarna rullar ivag hur fort som helst, och jag har inte riktigt hunnit med att upptadera. Men jag ar ju pa semester ocksa, sa jag kan ju inte sitta vid datorn hela tiden! :P


Billy Elliot i fredags var hur bra som helst!

I LOVE DANCE <3

Jag och Emelie har tillbringat helgen i Melbourne med massa sol och varme kan jag lova! Jag har aldrig varit med om varre HETTA an den som var igar. Det blaste typ storm och vinden var sa varm att det bara brande och gjorde ont pa hela kroppen. Jag var ut till St Kilda pa formiddagen, men det blaste alldeles for mycket sand, sa jag och Emelie akte ut till ett museum utanfor stan.


St Kilda Beach

Stallet vi bott pa var ju inte det fraschaste om man sager sa. Usch :P Men folket var hur trevligt som helst och igar kvall satt vi i "svenska killrummet" med en hel hog svenskar. Det var verkligen mysigt att bara sitta dar och prata :)
Killarna kommer upp till Sydney senare i veckan och festar med oss. Det ska bli kul!

 


Idag har vi akt buss hela dagen. Akte redan sju i morse och kom inte hit forran for nagra timmar sen. Jag och Emelie har varit nere i Darling Harbour.  I LOVE IT! Det var precis lika mysigt som jag hade forestallt mig. De stora skyskraporna, alla vackra lampor och farger, restauranger, allt folk och hela stamningen. Det gar inte att forklara kanslan! Jag ar redan kar i den har staden :P

  
Bilderna ar daliga. Den mysiga kanslan gar inte att fanga pa bild. tyvarr!


Det har varit varmt aven idag. Termometern stod pa 49 grader forut. Antar att det var i solen, men det ar ganska varmt anda. Ingen jobbig vind iallafall. Jag gillar varmen.
Vi har akt buss langt.. Det forsta biten var det hur rokigt som helst. Det brinner tydligen. Tror att ni dar hemma ar mer uppdaterade an vad vi ar. hehe. Det ar ett haftigt landskap har. Det kanns som pa film! Coolt :P

 

Nu har vi nastan en vecka har i Sydney framfor oss. Hostellet som vi bor pa ar helmysigt och det finns AC! Gud, vad underbart. Antligen kanske jag kommer kunna sova lite!

You are always on my mind. Love from Emma

 

Kommentarer
Postat av: evaL

Du har så rätt! Sitt inte bara vid bloggen...även om jag glädjer mig var gång jag får ett livstecken:-))Skönt att höra att du inte påverkats av bränder, mer än värmen,49°, vilken sägs bero på bränderna. Ja, vi är nog mer uppdaterade..Brand runt M. och katastrofala översvämningar i nordöst...tips!kolla nyheterna innan du planerar ytterligare resor uppöver:-)

Här snöar det...till förbannelse!!!om det kan glädja damen...;P

Varm kraaam!

2009-02-08 @ 12:45:24
Postat av: Jossy

Vad mysigt ni ser ut att ha de:) Vill också till värmem.. Är hemma i höljes och de har typ kommit typ en halv meter snö, men de är mysigt de med. :P Ha de bra! Puss o kram!

2009-02-08 @ 14:01:24
Postat av: mamsen

Hejsan gumman! Har sett hemska bilder från Melbourne idag och 96 männinskor har dött i bränderna, så jag håller med Eva, håll lite koll på nyheterna fast ni har semester. Så ni inte hamnar mitt i infernot! Här har det snöat hela dagen, mycket att skotta..hehe! Hoppas ni får det lika bra i Sydney som ni hade i Melbourne. Take care..pussar från mig!

2009-02-08 @ 19:01:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0