tisdag 13 april

Hej på er :)
Tordde jag jobbade natten igår, men det gjorde jag inte! Linda skickade hem mig vid nio. Så det blev lite mys med mami istället plus att jag hann epilera benen :)
Idag cyklade jag iväg till gymmet på förmiddagen. Ska försöka komma igång med träningen nu igen! Jag är full med energi just nu :)
Efter träningen blev det ett besök hos mormor med massa resprat! Mormor och morfar åker snart till Italien för att resa runt lite. Jag är avundsjuk! :P
Vilket underbart väder det är! Jag sitter ute i solen, njuuuter allt vad jag kan och läser om lite utbildningar som jag inte kan välja mellan... Jag har sån ångest! Vad ska jag göra med mitt liv? Det är två dagar kvar tills ansökningen ska vara inne och jag har fortfarande inte bestämt mig för vilken utbildning jag ska söka. Jag vet vad jag vill, men jag vill lite för mycket bara! Jag förstår inte varför jag inte tog tag i det här tidigare? åååh! Hälsa-wellness, socionom, sjukgymnast, autismspekrtum eller bara kurser?
Autismspektrum är nästan bortvalt eftersom det är en distansutbildning och just nu är jag sååå sugen på studentlivet så det passar lixom inte. Det kan jag läsa senare om jag känner för det...
Jag kommer att flytta till Karlstad för att jag vill dit. Där finns många av mina älskade vänner, mina systrar och det känns lagom stort att börja med! Dessutom trivs jag väldigt bra när jag är där :) Men där kan jag inte läsa till sjukgymnast. Ska jag utbilda mig till det vill jag göra det i Göteborg. Så, ska jag läsa lite kurser ett år och läsa sjukgymnast nästa år istället?
ELLER ska jag utbilda mig till socionom som jag också funderat på hur länge som helst. Även det intresserar mig mycket, precis som hälsa-wellness....
Jag måste välja något. Just nu lutar det åt socionom. Det blir säkert jättebra, men jag är rädd för att jag ska ångra mig... och jag blir galen snart!

Både mamma och pappa jobbar natt så jag är helt ensam i huset! Jag hatar det :( Som tur är slutar Ida snart och kommer och håller mig sällskap :)
Ha en trevlig dag allihop!

Emma.


Kommentarer
Postat av: elsa

Hej fina emma! Hur känns det att vara hemma igen? Jag har följt hela din resa här på bloggen :)

2010-04-13 @ 19:21:07
URL: http://elsa89.blogg.se/
Postat av: Emi.

Läs kurser i höst och känn på det lite.

Läs tex. något inom psykologi, sociologi eller socialpsykologi.



Så kan du börja på socionomutbildningen i vår. :P

Och känner du då att det inte är vad du vill söka så är det ju bara ett halvår tills ex hälsa wellness börjar och då kan du jobba, läsa mer kurser, dansa, resa eller nått sånt :P



<3

2010-04-14 @ 00:20:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0