torsdag 1 april

Idag har jag tillbringat min dag på sjukhuset. Och som vanligt får man vänta i evigheter. Jag hatar det verkligen, speciellt när man mår dåligt! Jag blev jättedålig igår.. kramperna i magen blev värre, det gör så ont att jag gråter, jag fick feber, frossa, yrsel och ont i kroppen. Så i morse tvingade mamma iväg mig till sjukhuset. Jag var helt övertygad om att allt det här berodde på tidsomställningen och sömnbristen och tyckte inte alls själv att jag skulle åka dit eftersom jag bara behöver vila. Men duktig som jag är gjorde jag som mamma sa. Jag fick lämna masssssa prover, vänta, träffa en sköterska, vänta lite mer, fick lite provsvar, vänta ännu mer tills jag slutligen fick träffa en läkare. Hon tog tempen, klämde på magen och undersökte mig. Sen skickade hon ner mig till akuten. Dit tänkte jag INTE gå! Men mamma tvingade mig och var därför snäll och kom och höll mig sällskap. Sällskap var iallafall skönt!
Det blev många timmar på akuten. Jag fick inte äta eller dricka något på hela dagen. Jag fick sölja munnen med vatten, det var det enda, men det var bara en plåga när jag var så törstig. Jag hade inte ätit sen frukost heller och magen sved av hunger....
När läkaren slutligen kom in till mig gjorde han inte mycket mer än den förra. Han kunde inte se så mycket förrän provsvaren kommit och det dröjer några dagar. Så jag blev hemskickad med en hög smärtstillade och krampnedsättande piller. Givande! Nej, för mig var den här dagen bara slöseri med tid, nio timmar lixom.. själv tror jag bara att jag behöver ta det lite lugnt och vila så går det nog över av sig själv :)
Därför ska jag hoppa i säng nu så jag är frisk tills imorgon!
God natt :)

Emma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0