torsdag 30 december

Ciao ♥

Hoppas allt ar bra med er hemma i kylan!
Sjalv mar jag alldeles utmarkt.. vi har solat och haft det bra pa stranden idag, det ar svettigt och jag alskar det :) Vi ar alla jetlagade och somnar lite hur som helst. Igar stupade vi som soldater pa stranden och sov i flera timmar! Sangen kandes helt underbar inatt :)
Pa stranden forberades det for ett hejdundrande nyarsbeachparty som vi antagligen kommer joina imorgon och sen blir det en dag till har i Phuket innan vi aker ut till phi phi island!
Skulle ha bjudit pa lite bilder tankte jag, men finns ingen lasare, sa det far bli en annan dag!
Eftersom vi anlande igar har vi inte hunnit med sa mycket mer an stranden, atit massa gott och lite shopping! Kommer mer update snart!
Ta hand om er nu :)

Puss / Emma


onsdag 29 december

Hej!

Kommer en liten snabb update har bara. Ska forsoka halla bloggen uppdaterad nu under resan.
Vi har antligen anlant till bangkok efter en lang resa och mycket vantan, med nastan ingen somn alls. Klockan ungefar 3 pa morgonen lokal tid och vi ska snart flyga vidare till phuket. Vi mar bra, men ar ratt sa jetlagade!
Vihors lite senare!

Puss Emma

onsdag 22 december

Hej sötnosar ♥
Shit, dagarna går verkligen fort! Jag kan inte förstå att det är dagen innan julafton imorgon, en dag som jag nästan gillar mer än julafton! Vi städar, klär granen, gör massa julgodis, fixar skinkan och spelar bingolotto och tjuvsmakar på julgodis, skinka mm till uppesittarkvällen! Det är verkligen tradition :)
Idag har dagen bara försvunnit! Jag har försökt plugga lite, städat mitt rum, tränat och lagat svärmors goda tacopaj till mamma och mina systrar. Blev lite julbak med mamsen sen också :)

Det är så fin text!


I wanna spend my nights and days between your arms
Every day breathing your love
And even in my dreams I wanna be kissing your lips
Baby, breathing your love

/ Emma.

måndag 20 december

God morgon ♥

Jag har varit uppe ett tag! Hade en mysfrukost med Linis i soffan innan jag drog igång med plugget.
Den här boken är min vän idag :) iallafall fram till två! Då ska jag tillbadhuset och simma lite innan jag åker ner till Sunne. Jag och Pelle ska görs julgodis ikväll!!! Mmmmm :) 



Min uppgift är att skapa en psykologisk handlingsplan för att kunna utveckla mig själv inom ett område. Eftersom vi ska jobba med människor i framtiden är det meningen att vi ska börja jobba med oss själva först för att veta hur man går till väga. Te.x med skapa ett hälsofrämjande beteende.
Det här med att älta är något som de flesta är ganska bra på, och något som jag är expert på är att älta är beslut. Så vad jag ska försöka jobba med hos mig själv är att få bort min beslutsångest.
Så nu är det bara att sätta igång!
Kram på er.

Emma

söndag 19 december

Hey ♥

Nu har jag lämnat karlstad och är hemma hos mams och paps för att fira jul :) jag sitter och värmer fossingarna på det varma golvet. Mmm :) Hos Barremyrs är det alltid varmt och skönt och jag älskar golvvärmen :)
Min helg har varit kanonbra! Det har bara varit massa mys med min älskade pojkvän. Vi har tränat, ätit massa mat, gått på stan och fixat julklappar och sett på sunes jul! I morse var jag uppe tidigt och lagade gröt till en mysig adventsfrukost ♥
Förresten har jag köpt en kamera nu också! Äääääntligen :) Blev den här lilla saken. Inte den bästa, men får duga tills jag köper systemkamera!



Natti :)

Emma.

fredag 17 december

Hej mina fina vänner ♥

En vecka kvar till julafton! Wiiiiho :D
Jag har varit jätteaktiv idag! Jag var uppe redan halv åtta för att tvätta och fixa, sen åkte jag in till stan för att köpa de sista klapparna och en klänning till mig själv. Det blev dock ingen klänning, men kom hem med ett par stövlar ist! Klänningen får jag ta imorgon, för jag ska ha en ny till julafton :)
Efter lunch blev det plugg för fulla muggar! Äntligen blev jag klar med tentan! Nu är det bara en kvar, som jag helst måste ha gjort hälften på innan jag åker!
Efter plugget drog jag igång med storstädning och sen sprang jag iväg på ett danspass. Har skitont i foten, men det var hur kul som helst ändå! Jag älskar dansen, och är alltid glad och sprallig när jag kommer därifrån!
Nu sitter jag och väntar på min älskling som borde komma snart! Vi ska mysa hela helgen ♥

Jag tänkte på en sak idag. Hur kommer det sig att man tror att man känner folk från torsby som man aldrig pratat med förut när man kommer utanför torsby? Man behöver inte åka långt heller.. Karlstad räcker! Det är alltid så när man träffar på någon på stan som man kanske inte har hälsat på förut så hälsar man och ler lite. Desto längre bort från torsby desto mer pratar man. I stockholm t.ex. ses man där är det nästan som man känt varandra hela livet, och man har jättemycket att prata om. Och kommer man utanför Sverige, ja då pratar man med alla svenskar. Varför ska man behöva åka någon annanstans för att vara trevlig och hälsa på varandra?
När jag var på syrefabriken idag kom det fram en kille som jag kände igen sen förut, men aldrig pratat med, knappt hälsat och utbrast "Men heeej! har du flyttat hit? vad gör du här då? tränar du mkt? bla bla bla osv.." Alltså jag har verkligen inget emot det. Det är jättetrevligt när folk pratar med mig, det tycker jag, men det är bara så konstigt. Känner vi varandra helt plötsligt och hur kom det sig att han hälsade på mig nu när han aldrig gjort det förut? Det jag tänkte på bara var varför folk inte är lika trevliga mot varandra i torsby? Tänk bara på vad ett leende kan göra. Det smittar faktiskt av sig :)

Nej nu får det räcka! Nu är det fredagsmyyyyys :D
Kram

Emma.

onsdag 15 december

Hej på er ♥

Jag har varit hemma i torsby sen i måndags. Jag åkte hem efter spinningen eftersom jag skulle jobba igår! Blev även ett besök hos tandläkaren för att fixa till en tand som jag bet sönder i måndags. Det var något hårt i kycklingen, och det bara small i munnen på mig! Som tur var det inte så farligt, så man kan väl säga att det blev ett ganska billigt tandläkarbesök!
Nu ska jag åka med mamma och mormor ner till stan igen. Blir lite julklappsshopping, sen plugg och ikväll ska vi på middag hos Lina och Martin. Astrid är hemma så hon kommer också, så det ska bli roligt att se henne igen :)
Vi hörs, karm på er!

Emma.

lördag 11 december

Hejsan ♥

Kvällen igår var jättemysig och trevlig! Vi var på Länsmansgården i Sunne och fick äta av ett fantastiskt julbord :) Min favorit var dock dessertbordet och alla godsaker där! Hihi. Sen fick jag träffa Pelles och hans pappas alla arbetskamrater också! Haha, trevliga gubbar!
Idag hade vi en lång frukost i soffan innan vi skiljdes åt! Pelle drog till K-stad och jag till Haaster för lite reseplanering! Jag kan knappt tro det, men det är faktiskt endast två veckor tills vi åker till Thailand allihop! Det ska bli så underbart med lite sol och värme, och framför allt dykning! Det som inte är kul är att det inte kommer bli så mycket Pelle de veckorna bara :(
Nu sitter jag på jobbet med Linisen! Jag har jobbat sen fyra och slutar inte förrän fyra imorgon.
Hoppas ni har en trevlig lördagskväll mina vänner!

Bilder från sthlm som jag har snott :P hihi.

Love ♥

Emma.

fredag 10 december

Ciao ♥

Jag har varit lite krasslig under veckan. Magen har spökat, jag har haft feber och ont lite överallt typ.. jag har känt mig allmänt instabil bara. Men nu verkar det som om jag är på bättringsvägen igen iaf!
Idag har jag varit duktig och pluggat på :) Jag har nästan kommit halvvägs i hemtentan för integrativa hälsometoder och det är en otrolig lättnad, så därför ska jag snart ta fredag, inte helg för jag kommer försöka plugga så mycket som det går i helgen. Men jag ska snart lägga ner det här för idag!
Jag åker till Sunne lite senare. Ikväll ska jag, Pelle och mina svärföräldrar på julbord. Det ser jag fram emot :)
Annars blir det endel jobb i helgen också!
Ha en bra fredagskväll :)
Kram

Emma.

tisdag 7 december

Hallå ♥

Igår släppte våran kursledare så snällt bomben. Jag förstår inte riktigt varför hon inte gjorde det tidigare då det är såå mycket att skriva! Inte nog med en hemtenta, utan vi har ytterligare en över jul. Jag hade räknat med lite jullov, men får väl kanske stryka ett streck över det och ta med boken till thailand. Blä, känns som jag har mer än någonsin att göra just nu och jag längtar bara till slutat av januari tills allt är över!

Jag har bara haft en väldigt dålig dag idag.. jag har försökt plugga, men inte kommit någon vart alls. Inget funkar för mig och jag kommer inte in på databaserna. Allt bara krånglar och jag blir så less! Men, men jag tar nya tag imorgon! Kajsa och Sofie har varit här ikväll och piggat upp mig lite! Blev bara massa mys, te, skratt, prat och film. GILLA!

Helgen med Per i Stockholm var den bästa helgen på länge! Fredagen ängnades åt en promenad runt gamla stan och en middag på en härlig italiensk restaurang! Vi åt sååå god mat, satt och pratade läääänge och drack italiensk öl! På lördagen gick vi på stan och kikade, fikade mm... på kvällen hamnade vi på en jättemysig restaurang inne i stan. Per bjöd på oxfilé, vin, öl, glass och hjortron och fick med sig en rätt så full Emma hem till hotellet! Haha, urmysig kväll som inte kunde slutat bättre :)
På söndagen tog vi sovmorgon och åt en lång och underbar frukost på hotellet, låste in väskorna på stationen och åkte ut till skansen, där vi gick på julmarknad, tittade på djur, drack glögg och dansade runt granen! Vi fick riktigt med julstämning :)
Sammanfattningsvis var det en perfekt helg med massa kärlek, mys, mycket god mat, lyx på hotellet och inget stress alls! Men som alltid gick helgen alldeles för fort..
Blev endel bilder tagna också, men eftersom det är pelles kamera får jag nog fråga snällt först om får sno lite bilder. Om jag är riktigt snäll kanske jag får lägga ut någon här också! Vi får väl se :)

Nu ska jag sova! God natt med er :)

Emma.


onsdag 1 december

Hej ♥

Första december mina vänner! Dagen bjuder på ett fantastiskt väder, dock så är det riktigt, isande kallt här i Karlstad. Min hud håller på att gå sönder.. jag tål inte såhär kall luft. Är det någon som har tips om en jättebra fruktcreme som som hjälper mot den allra torraste huden så hör gärna av er. Jag är i stort behov!
Idag har jag sjuk träningsvärk. Jag gymmade igår och körde hårt på rumpa och ben. Ont ont ont är vad jag har :) Så imorgon är det gym igen som gäller för att få bort träningsvärken och få lite muskler!

Igår hade jag och mina systrar systerkväll! Lina var här och vi bakade pepparkakor, drack glögg och åt mat! Mys ♥ Jullan färgade mitt hår också. Skulle bli ljusbrunt, men det blev väldigt mörkt och jag blev blek! Weii.. den här årstiden är inte riktigt min...

Jag har haft en ganska lugn förmiddag. Har såklart kollat på julkalendern! Haha, vet inte riktigt vad jag tycker än, men är den inte bra blir det Sunes jul ist, för julkalender måste det vara! Annars så har jag pluggat, tvättat och börjat packa lite till stockholm :) Nu ska jag straxt åka in till stan och möta upp lite tjejer från klassen för fika :) Känner mig i behov av något riktigt varmt.. typ som varm chocklad! :P

Ikväll blir det dans :D

Jag längtar till imorgon som en galning! Pelle Pelle Pelle! :) jag saknar diiiiig!

Kram på er!

Emma.

RSS 2.0