tisdag 16 februari

Hello!
Hur lever livet hemma? Fortfarande lika kallt?
Jag har nu lamnat Kho Tao bakom mig for den har gangen och befinner mig just nu i Kho phagnan.
Dagarna i Kho Tao har varit underbara. Dykningen har varit helt fantastisk och nu har jag mitt certrifikat och kan dyka precis vart jag vill i hela varlden! Och det ska jag utnyttja. Bra dykvtten vantar framfor mig :)
Valentines night var lyckad aven om jag gick till sangen ganska tidigt. Jag traffade massa trevligt folk, at god mat och njot av stunden och livet!
Igar bar det av ut pa havet redan klockan sju. Vi var alla laddade infor de sista tva dyken pa 18 meters djup. Det var sa haftigt, det gar inte att forklara. Det var som att simma i ett akvarium. Det var fiskar precis overallt! Stora, sma och massa vackra koraller. I love it!
Vi hade aven en kameraman med oss som filmade det hela. Filmen var sa sjukt rolig och jag skulle verkligen velat ha med den hem, men jag tyckte 500 kr var lite for dyrt...
Under eftermiddagen slappade jag pa stranden med Niels. Sen var det dags for det slutgiltga skrivprovet. Och jag lyckades! Sa sen var det bara att fira :)
Vi at mat och drack ol och buckets (hinkar med spritblandningar :S) och slappade i baren. Det var sjukt trevligt!
Framemot midnatt gick jag, Robin och Niels ner till stranden for att titta pa stjarnorna. Vi lag dar och filosoferade och drack Chang i flera timmar. Jag kom inte i sang forran tre. Just nu ar livet sa himla underbart!
I morse fick jag ingen sovmorgon eftersom baten over hit gick klockan nio, sa det blev inte manga timmars somn inatt. Ska forsoka ta igen det inatt, om det gar. Jag befinner mig namligen pa Thailands storta partyo och min bungalow ligger mitt pa partystranden. Onskar att jag madde lite battre, men min dag har praglats av en sa kallad "Changover" som de sager har. Men det ar smallen man far ta! Haha.

redo for dyk




frukostbaren

liten kissemiss pa baten









Jag har precis suttit pa en resturang och druckit kalla fruktdrinkar och sett pa New Moon tillsammans med massa andra backpackers. Stranden ar tydligen inte forsta stallet man vajer pa dagarna har. Det ar ganska najs att slappa framfor film ocksa. De visar film hela dagarna och natterna langa :)
Jag stannar har tills pa torsdag, da bar det vidare till Phuket. Och tank, pa mandag kommer Lina och Elin! Oh, vad jag langtar efter dem :)
Hoppas ni har det bra alla dar hemma. Skriv garna kommentarer och beratta lite om er ocksa!
Soliga kramar /Emma.


Kommentarer
Postat av: Erika

Hör att du har det toppen Emma!! Det är underbart att sitta i värmen och ta sig en öl och bara njuta!! Thailand e faktiskt underbart!!!

Kul att du tagit dyk cert, nu kan vi dyka mkt ja, du och Mari till sommaren :)

Ha det fortsatt bra!!!

Kram erika

2010-02-16 @ 15:29:37
Postat av: Pappa

Grattis till dykcertifikatet.Nu kan du lära mig att dyka he he.Ha det bra!

P.s 9 grader kallt i morse!!

2010-02-16 @ 16:23:58
Postat av: Josefin

Hej kära Emma!

Vad avundsjuk jag är på dig att du har tagit dykarcert! Det verkar så häftigt.



Vad det gäller Sverigetemperaturen så håller vi oss fortfarande till minusgraderna, men det är inte så extremt kallt som det har varit.Under helgen var det faktiskt underbart fint här också. Solen värmde faktiskt och det droppade från taken. Kankse är våren på väg snart?



Puss och kram!



2010-02-16 @ 20:04:51
URL: http://kaleidoscopical.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0