torsdag 11 februari

Nu ar jag pa Kho Tao. Det ar helt underbart!
Jag anlande tidigt i morse och valde att borja dykkursen imorgon istallet for idag. Jag var trott efter resan och kande for en dag pa stranden. Efter att ha checkat in pa hotellet gick jag och kopte frukost som jag tog med mig till stranden. Och dar har jag legat i nagra timmar nu..
Det ar lugnt och skont har. Jag uppskattar verkligen det efter allt storstadsrus de senaste veckorna! On ar inte storre an att man skulle kunna ga runt den pa en dag. Hotellet ligger precis vid stranden och det ar supermysigt!
Vattnet ar alldeles turkost och sanden (som jag snart kommer vara galen pa for att det kommer vara sand overallt:P) kan jamforas med mjol, mjuk och fin. Helt lovely!

Jag tror jag for forsta gangen i mitt liv somnade i en buss inatt. Det var otroligt bekvama saten, tyst och ett harligt, sovande guppande :) Jag hade sallskap av fyra tyskar, tva fransman och en spanjor! Harliga manniskor. Men som vanligt ska alla at olika hall sa de ser jag nog inte igen. Forrutom de franska paret som skulle komma over till min sida av on och ata middag tillsammans med mig under helgen! Far se om vi hittar varandra :)


soluppgang i vantan pa baten

pa baten ut till Kho Tao


stranden





Nu ska jag kila ivag pa ett informationsmote angaende dykningen och traffa gruppen som jag ska dyka tillsammans med! Ha det bra allihopa!
Puss ♥ / Emma.


Kommentarer
Postat av: Julia

åh, jag får rysningar! Det ser så härligt ut :) just nu ligger jag hemma i sängen och har ont i magen, magkatarr..suck! Så det blir att vara hemma idag. Hoppas du får det roligt på kursen. Love! <3

2010-02-11 @ 10:06:24
URL: http://dontgo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0