19:29

Tjo ♥

Idag kan jag inte påstå att jag har gjort mycket, vilket var preciiis vad jag planerade :) Jag känner mig inte alls pigg, så vila är nog vad jag behöver, även om jag har sjukt tråkigt och mycket hellre skulle göra något annat. Jag åkte iallafall till Michie på lite fika med henne och Hannah. Kokoste är grejer det <3
Michiiie är en ängel också! Hon ska hämta ut nyckeln till lägenheten åt mig imorgon! Weiii :) Jag och Jullan ska dit på lördag nu istället!
För övrigt så har jag pysslat lite med fotoalbum, läst, skrivit lite och sett på Moulin Rouge. Jag har även stekt pannkakor och kokat ihop en broccoli- och ostsoppa och bjudit Julia och minstingen Berntsen på :)

Moulin Rouge var det ja... Bra film!
Hur fin är inte den här sången? Okej, lite småsnuskigt i början, men SEN?!

 

Nu känner jag för att tappa upp ett varmt bad och leka lite spa innan det är dags för kvällens avsnitt av So you think you can dance!
Imorgon väntar jobb heeela dagen!
Vi hörs :)

Emma.

onsdag 30 juni

God morgon ♥

Jag skulle ju jobba istället för Lina idag, men hon kom på att hon går över 100 % i juli om hon jobbar imorgon så det gick inte. Så det blir alltså inge Karlstad imorgon eftersom jag jobbar då :(
Är ledig idag istället och tog en sovmorgon! Kom precis upp och känner för att göra minsta möjliga. Jag ska bara ta det lugnt och försöka bli frisk, se lite film och mysa inne när det regnar ute!
Det var mys hos förken åkerlund igår. Te, massa prat och so you think you can dance :) Ikväll är det ett nytt avsnitt! Sitter och letar efter ett klipp med bästa dansen från igår. Lägger upp den senare om jag hittar den!
Nu ska jag äta lite frukost!
Ha en bra dag :)

Emma.

tisdag 29 juni

Ciao ♥

Jag håller på att slå ett nytt rekord, i att nysa! Nej, men seriöst, hur många gånger kan man nysa på en dag egentligen? :P Jag är nog uppe i minst ett par hundra...
Men jag mår mycket bättre idag! Den där tunga huvudvärken som suttit i, i flera dagar var borta när jag vaknade i morse :) Och på vädret hade de lovat rekordvärme och fint väder så jag och Jullan packade strandväskan och åkte iväg till Pankland. Men det var vaken varmt eller sol. Helt plötsligt var det moln och blåste jättekallt.





Vi blev inte så långvariga. Jag tog en varm dusch när vi kom hem istället och åkte iväg på veckohandling! Mamma är i Norge den här veckan så jag får ta hand om allt sånt då :)
Nu ska jag laga mat och sen iväg och fika med Linnea.
Senare ikväll blir det te och so you think you can dance hos fröken åkerlundis!

Jag har bytt pass så jag jobbar hela dagen imorgon itället för på torsdag. Jag och Jullan åker ner till Karlstad då och hämtar nyckeln, kikar på möbler och shoppar lite! :)
Ha en bra kväll mina vänner!

Emma.

måndag 28 juni

Hej vänner ♥

Jag mår aningen bättre idag. Hoppas det går mot rätt håll nu :) Jag borde egentligen inte ha jobbat.. men det finns ju inga vikarier på det här stället, så vad ska man göra? Vi har haft en riktigt bra dag här ändå och det är skönt! Jag slutar tio imorgon och sen är jag ledig i två dagar. Ska bli så himla skönt att vila lite :)
På torsdag är det första juli och det innebär att jag och Julia får nyckeln till våran lägenhet. Jag jobbar dock tors och fre, men om det är möjligt tänkte vi åka dit på lördag och hämta den! Ska ringa och kolla det imorgon :)
Ska även åka och kika på lite möbler hade vi tänkt. Jag har hittat en matsalsgrupp på EM som jag har fastnat för. Men först måste jag in i lägenheten och kolla hur det blev efter renoveringen, för när vi var där och tittade var inget gjort! Åh, jag längtar! Det ska bli så spännande :) Jag är ledig hela vecka 28 och då ska det flyttas in minsann :D

Köket är ganska litet så där ska vi bara ha ett barbord med stolar och istället ha en större matsalsgrupp i det stora vardagsrummet. Och det här skulle bli bra där :)
Jag önskar att jag var ledig och frisk och kunde vara ute och njuta av den underbara kvällen just nu! Älska sommar :)

Emma.


söndag 27 juni

Tjoho i solskenet ♥

Nu ska ni få höra!
Jag har blivit sexuellt trakaserad idag.. av en liten skitunge! När jag och mamma var på Toria och handlade lite förut gick en liten kille på kanske tolv år förbi mig och tog mig på rumpan. Jag reagerade, men tänkte att det nog inte var meningen. Men sen när han började gå efter mig, löjligt nära med tanke på utrymmet började jag fundera över vad han höll på med. Han var ju inte diskret direkt. Jag hittade mamma vid korvarna och ställde mig brevid henne och tog upp telefonen för att ringa ett samtal. Killen gick bakom oss, fram och tillbaka och var så odiskret att det var skrattretande. När jag började prata i telefonen kom han fram och gav mig ett nyp i rumpan igen och sprang sedan iväg! Jag blev så jäkla ställd! Vad höll han på med egentligen? Jag var i telefon hela tiden och fick inte chansen att ta honom, men jag tänkte att om han gjorde det igen då jäklar skulle han få sig en omgång! När vi stod i kassan gick han förbi oss igen och jag såg att han ställde sig utanför och väntade, antagligen på mig för när jag höll på att packa i varorna kom han fram igen och nöp till en tredje gång och sprang sedan iväg mot resturangen! Men jag och mamma var snabba efter och fann honom i matkön tillsammans med sin pappa. Han fick en rejäl utskällning vill jag lova! "Det var icke meningen" var det enda han sa. Ofta?! Pappan såg INTE glad ut. Haha! Pinsamt för honom att pappan fick veta vad han hade gjort. Förhoppningsvis lärde sig skitungen något idag :)
Alltså, pinsamt eller vad? För honom alltså!

För övrigt ligger jag hemma och har feber. Jag har tråkigt och det suger! Jag vill vara ute och sola och njuta av det underbara vädret. Inte ligga under täcket och snora....
Jag håller på att ladda ner "Remember me". Hittade den i jättebra kvalité så lite senare blir det nog lite filmmys :) Robert Pattinson är med i en av huvudrollerna och den verkar jättebra!
Här är trailern.



Emma.

lördag 26 juni

Hej vänner ♥

Hoppas ni hade en mysig midsommar! Det hade jag, verkligen :) Jag och Julia hade Ida, Ellen, Micka och lite Sunnekillar på besök med grillbuffé och galenskap. Vi hoppade utgång och stannade hemma hela kvällen. Vi spelade spel och hade vårat eget dansgolv där hemma. En mycket värd kväll med underbara vänner ♥
Kvällen tog sitt slut fram på småtimmarna och då hade jag en hel hög med killar som låg och snarkade på mitt rum. Själv kröp jag ner i Linas säng och sov som en stock fram till halv elva idag :) Det blev en sån där lång och mysig frukost innan det var dags för mig att trampa iväg till jobbet!

Sebba och Micka skötte ena grillen..

Och Erik tog hand om den andra :)

maaat!

Ida, Julia, Johan och Stefan

Jonas, Ellen, Ida, Erik, Sebba,Micka, Gugge

Mickis och jag <3

sötisar

Ida och Ellen hade inlevelse till gamla 90-talshits!

Efterrätt, min populära kladdkaka ;)

soffan var poppis

sostotefofanon :D

Puss

lite spel...

och stretch på samma gång :)

inga problem för mig, haha!

sötnosar!

Cooolerik ^^

Martin posar

hotdance och lite klämma rumpa :)

Ellen skakar loss på stolen!


Idag mår jag INTE bra.. och det är inte p.g.a alkoholen från igår. Kroppen hade nog helst velat vila och ta det lugnt, men det fick den inte så idag mår jag väl inte bättre precis. Jag är halvdöv p.g.a igentäppta öron, har en hals som gör ont och dunkande huvud, fryser och svettas om vart annat, ögon som svider och tunga ögonlock! Blääää, säger jag bara!
Jobbar gör jag också, 24-timmarspass. När jag går av vid ett imorgon har jag gjort mina 72 timmar den här veckan. Gött!
Dags att ta en alvedon och krypa i säng snart!
Hoppas ni är ute och njuter av den underbara sommarkvällen :)

Emma.

fredag 25 juni

 Trevlig midsommar mina vänner ♥



Emma.

Michael Jackson


Idag är det ett år sedan våran stora stjärna gick bort!
Han kommer för alltid att finnas bland oss.

Michael Jackson




Bästa låtarna! "Black or white" och "they dont really care about us"






Emma.

torsdag 24 juni

Hej ♥

Jag har haft ett underbart arbetspass mellan 9.30-21 idag! Vissa dagar är bara så himla bra :)
Enda felet just nu är att jag är sjuk. Jag har gått i långbyxor och en varm huvtröja och frusit idag. Det borde jag inte ha gjort med tanke på det vackra vädret. Jag är helt slut och ska sova tidigt. Ögonen rullar igen av sig själva just nu. Suck! Blir ingen borejogg för mig i år heller. Jag hoppas iallafall på att jag mår bättre imorgon så jag orkar ner och kika på loppet! För när jag inte deltar själv står jag självklart brevid och hejar på alla andra! :)
Och sen har vi ju midsommarkvällen framför oss! Nej bannemej, jag tänker inte vara sjuk!

Sov gott allihopa!

Emma.

Beck - levande begravd

Hej ♥

Min hals gör jätteont och jag känner mig febrig! Bajs... jag vill inte vara sjuk nu när det är midsommar och allt!
Jag och Jullan åkte på bio istället för picknick. Det blåste så mycket och vi tyckte att det var onödigt att vara ute i blåsten och bli ännu sjukare så vi sjönk därför ner i de mjuka stolarna i biosalongen och tittade på Beck - levande begravd. Tjejen brevid mig och Julia var lite knäpp. Hon satt och gapskrattade när vi satt och höll för ögonen och nästan kissade ner oss. Det var jättespännande! En bra film med andra ord :)
Efter bion åkte vi till mormor och morfar och hälsade på. Kusinerna var där så vi fick även träffa dem lite!

Nej, nu vankas det "So you think you can dance"

Rachel Girmas audition igår var så himla bra! Hon blev uttagen till Os i rytmisk gymnastik, men skadade foten och kunde inte vara med. Nu satsar hon på dansen efter att ha dansat i två veckor!



Emma.

onsdag 23 juni

Hej sötisar ♥

Hur mår ni?
Det blev inte riktigt som planerat idag. Mamma ville ha hjälp med att storhandla, så när jag slutade i morse bar det av ner till Konsum och Ica istället för till stranden. Och jag förstår att hon vill ha hjälp! Att storhandla till sex personer är ett jobb i sig och tar sin lilla tid :) Jag passade även på att handla inför midsommar jag också då vi ska ha grillgnytkalas här hemma hos mig! På systemet blev det några Corona och en flaska Bacardi superior. Jag ska nämligen grogga och har inhandlat ingredienser till strawberry daiquiris och mojitos! Hihi.
Jag var hemma igen runt halv ett och då åkte jag iväg till Lysvik för att träffa Idis en stund! Mys i solen ♥





Ikväll är det Friskis, men jag och Jullan får skippa det eftersom vi är sjuka båda två. Vi tänker istället ta vara på det fina vädret och åka iväg på en picknick och ha det mys i solnedgången istället!
Nu ska jag göra Chili con carne :)

Emma.

tisdag 22 juni

Hey ♥

Jag jobbar fram till tio imorgon och då har jag gjort halvtid av mina 72 timmar den här veckan, gött!
Resten av dagen är jag ledig och då ska jag till stranden och njuta :D
Jag sitter och väntar på att "So you think you can dance" ska börja! Har väntat en hel vecka nu :)

Under tiden underhåller jag mig med att läsa felskickade sms på http://www.felsms.com/ :) Ganska kul faktiskt!

Till: Ragget Carro
Sms: Carros klitoris var fan längre än mitt långfinger!
Svar: Ehh ok, längre än din kuk isåfall som var så jävla liten! Idiot!
Förklaring: Där fick jag hehe. Skulle messa en polare men så fick Carro messet!


Till: Storebror
Sms: Idag när jag köpte en gurka så tänkte jag på din kuk!
Svar: Det är fan INTE normalt!!!
Förklaring: Min brorsa är så jävla puckad att han inte verkade fatta att det självklart skulle till någon annan. Till min kille såklart!


Till: Chefen
Sms: Undrar om ****** varit lika trevlig i bilen på vägen till jobbet om han vetat vad jag gjorde med hans dotter en stund före han plockade upp mig :) ?
Svar: Det hade han nog inte varit. Kommer du in på mitt kontor är du snäll.
Förklaring: Skulle skicka till min kompis Clas, men självklart av alla jävla mess jag skickar så råkar jag klicka iväg just det här messet till chefen! Har ett par mil till jobbet och ibland samåkte jag med min chef (Var inte alltid vi jobbade samtidigt) Hade träffat hans dotter ett par gånger och just den här natten hade hon sovit hos mig. Och ja innan jag skulle åka iväg på morgonen så han vi med en liten svängom. Arbetsförmånerna blev väl knappast bättre.


Till: Chefen
Sms: Nu är allt klart. Spelade väldigt sjuk hela Förmiddagen och Lasse tyckte jag skulle åka hem. Så nu kan vi dra till Åre redan ikväll. PARTY PARTY !
Svar: Vi ses på Jobbet imorgon klockan 8.00 ! Kom inte en minut för sent.
Förklaring: Ja klantig som man är så skulle jag skicka till min bästa tjejkompis att allt var grönt inför resan till Åre. Men dum som man är så råkade man skicka fel. Jag skämdes rätt mycket då jag kom till jobbet dagen efter.

Haha! Kika in på sidan för att läsa fler :)

Emma.

Utan dina andetag!


Fin låt!



Carolina Wallin Pérez - Utan dina andetag

Förresten...


Har ni missat den här?! Se den isåfall. Den är jätterolig :P Killen är lite nerdrogad efter ett tandläkarbesök!



söndag 20 juni

Hej ♥

Jag är hemma igen efter en kanonhelg! Jag har precis lagt mig tillrätta i soffan med Lina och Julia för att se lite One tree hill :)
Tältningen blev lyckad även om det spöregnade hela natten. Och jag kan ju informera er om att jag frös inte ens om en liten tå. Jag låg och trängdes med Micka och Sebba och sov jätteskönt :P De få timmarna vi sov.. haha!
Eftermiddagen och kvällen ägnades åt tältuppsättning, fiske, grillning, vin, spel och spökhistorier i trevligt sällskap!
Idag blev det en slapp och skön förmiddag med en lång frukost, ihoppackande och lite yatzy. Blev grillning med familjen när jag kom hem och sen tekväll och mys hos fröken Skoog!


lunch och lite mys i solen!

sötellis <3

knep och knåp :P

teamwork

mer teamwork!

ännu mera teamwork! :)

woala! Done :D

sebba och gugge

mina fina flickor <3

fiskning

grill på g!

ni är bäst <3

mat!

när knotten tog över gick vi in och spelade spel :P här pågår vilda gester!

tjejerna utmanade killarna i TP

sovdags!



lite yatzyspel...


Imorgon börjar allvaret igen! Efter två sköna veckor med ledighet är det dags att jobba lite. 72 timmar står på schemat den här veckan! Kulkul....
Jag är iallafall ledig midsommar! Weiiii :)

Hoppas ni haft en trevlig helg mina vänner!

Emma.

lördag 19 juni

Hej ♥

Kolla vilken sköning!



Alldeles straxt kommer Ellen och hämtar upp mig och sen åker vi mot Sandvika för att möta upp de andra!
Vi ska tälta inatt! Mysigt va? Jag är iallafall väl förberedd med mössa, vantar, raggsockor, täckjacka och allt varmt man kan tänka sig!

Ha en bra dag allihop!

Emma.

fredag 18 juni

Hola ♥

Idag har jag och Julia varit mammas duktiga flickor! Storhandlat och fredagsstädat huset :) Eftersom både mamma och Lina skulle jobba idag fick vi åka från sommarstugan ganska tidigt i morse... men vi hade en riktigt mysig kväll igår!

uuuh, luktar bajs tycker Julia :P

jag stekte pannkakor och gjorde soppa till middag :)

kvällspromenx

runnsjön :)

älskade systrar <3

<3

arturs garage!

kvällsfördriv :)

läggdags!

julias fina sovoutfit! haha


Jag var ute på en promenad idag. Jag höll på att blåsa bort samtidigt som himlen öppnade sig i ett skyfall och nästan dränkte mig. Det var nio grader ute och jag var som en isbit när jag kom in! Vilken jävla sommar vi har!
Imorgon ska vi tälta så ge oss fint väder tack, och lite värme också :)

Trevlig helg!

Emma.

torsdag 17 juni

Hej ♥

Gav mig på årets första dopp idag! Iskallt!!!



Jullis och jag har legat vid Kallnäs och slappat! Hade hela stranden för oss själva :)
Nu drar vi till sommarstugan för lite mys och kortspel!
Vi hörs imorgon!

Emma.


onsdag 16 juni

Tjo ♥

Att få vakna upp till strålande solsken och en klarblå himmel är något av det bästa som finns! Jag slutade tio i morse och då drog jag och Lina iväg till Brevika med desamma!
Vi stekte i solen, lyssnade på Winnerbäck, pratade om framtiden och njöt av en god lunch på restaurangen!

Älskar dig <3

Brevika

Brevika

Linaälskling!



Ceasarsallad till lunch!

Lina åt pasta carbonara :)

fin i håret! haha.


Hade tänkt bada idag. Men det var alldeles för kallt faktiskt!

Om två veckor får vi flytta in i lägenheten, så jag ska börja se över alla mina sparade saker och tömma byrån som jag ska måla om nu! Ikväll blir det Friskis med mina systrar!
Vi hörs!

Emma.

Jobbar!

Hej vänner ♥

Det är en underbar kväll och jag sitter inne. Jag vill UT! Ut på en lång och mysig kvällspromenad. Hoppas det är fint kommande kvällar också, då jag är ledig!

Jag är sugen på en ny klänning till midsommar!
Jag har hittat två, vilken är snyggast? :P

Klänning från Nelly 399:- (finns även i svart)
Lace Cut Out Dress SEK 399, Elise Ryan - NELLY.COM
 
Klänning från Halens 699:-


Snygga va? :)

Jag ska ägna kvällen åt att läsa Bella och Edward. Jag har längtat hela dagen :D hihi.
Trevlig kväll!

Emma.

tisdag 15 juni

God morgon ♥

Det fina vädret verkar ha anlänt så ut och njut i solen mina vänner!
Själv ska jag iväg och jobba ett 24-timmarspass. Yippie :)

Ha en trevlig dag!

Emma.

måndag 14 juni

Hey ♥

Det doftar grill här! Klyftpotatis och grillat står nämligen på menyn :)
Sen kommer mina tjejer hit!

Idag har jag köpt färg och penslar. Jag har ett nytt projekt på gång och det är att måla om min byrå!

Kolla vilken fin väggdekal jag har hittat! Den vill jag ha!!!!

Dröm om morgondagen, minns gårdagen, lev idag!



Trevlig kväll allihop!

Emma.

Slappisdag :)

Hej ♥

Vilken slappisdag jag har haft! Emeliebaby var här under eftermiddagen. Vi drack te, åt tacos och pratade bort några timmar!
Sen drog jag och Jullan till mormor och morfar en sväng innan vi mötte upp Ellen och Micka och åkte till Skoog på tekväll! Vi satt ute på glasverandan när solen kikade fram och smidde lite planer för de kommande veckorna :) Hihi.
Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Sov bara sex timmar inatt och jag är såå trött!



Emma.

söndag 13 juni

Hej vänner ♥

Hur mår ni idag?
Jag mår nog bättre än vad jag egentligen förtjänar :) Hela familjen ligger i soffan, myser och ser på film! Det är myssöndag på hög nivå det :) 
Kvällen igår slog mina förväntningar med hästlängder och trots det tråkiga vädret blev det en riktigt rolig kväll med vännerna att minnas!
Jag jobbade fram till fem, och drog sedan iväg till Lollo med tjejerna på förfest bestående av grill, groggar, musiiiik, tropiska frukter, chips, ölspel, prat, skratt och massa dans och flams! 
Hoffmaestro och Kolsnäs var så värt! Det var mycket folk och jag hade jättekul :)

Lägger upp lite bilder från kvällen!
 
Jossa fixar frukt!

älsklingar!

se glada ut då?!

Lollo var grillmästare!

Maat!

Snosan <3

Fina <3

Linisfinis och jag <3

weiii!

ölspel, suuug kortet!

hur fick du den i pannan elin? :P haha.

och jossa?

shot på g!



taggad Elin :D

Hoffmaestro!


Det är meningen att solen ska komma fram i eftermiddag! Tills dess blir det inget annat än myspys här hemma med bästa systrarna :) hihi.

Ha en bra dag!

Emma.

fredag 11 juni

Hejsan ♥

Så jäkla tråkigt väder ute! Jag tycker synd om studenterna.. Himmlen har spytt ut regn hela dagen!
Men det var vi många som trotsade ändå. Klockan ett idag sprang årets studenter ut från Stjerneskolan och vi stod på plats och tog emot våran mors kära kusin Viktor!
Det var ett nöje att sedan se alla flak åka runt på Torsby med skrikande, fulla ungdomar, lyckliga över dagen!
Sen blev det en lång och mysig fika på Lustgården :)

Viktor

Hannah och Ida

Ellen, Henrik, Annelie och Sofia

Julia på Lustgården


Idag gjorde jag världens godaste hembakade pizza till middag! Mmmm ♥
Om en timme börjar jag att jobba. Jag skulle hellre bara krypa ner under täcket och se en bra film.. min lediga vecka gick alldeles fort!
Jag slutar vid femtiden imorgon eftermiddag och på kvällen blir det eventuellt kolsnäs!

Trevlig helg!

Emma.

Hoffmaestro - so do you



Vart tog solen vägen?

Tjo ♥

Nu har jag skrivit på alla papper om lägenheten och skickat in! Första juli är det bara att hämta nyckeln :)

Jag hade räknat med sol och fint väder idag och därmed planerat in en dag på stranden efter personalmötet. Men tro på fan att solen försvann och det började regna istället. Kul...
Jag har därför tjuvstartat med fredagsstädningen :) Och det här är så typiskt mig. Jag kommer på att jag ska städa och börjar plocka med alla saker som ligger på fel plats och slänger sånt som ska slängas. Jag ser att soporna är överfulla, går ut med dem, ser att det finns en tvätt som ska hängas och börjar hänga den. Telefonen ringer och jag springer till datarummet och svarar, börjar plocka där, kommer ut i köket igen, får syn på soporna jag höll på att tömma och fixar klart det. Sen går jag ut i tvättstugan för att hämta toalettrengöring, upptäcker tvätten som jag höll på att hänga. Jag hänger färdigt den och kommer på att jag ska baka. Jag sätter en deg på jäsning och börjar städa toaletterna. När jag kommer upp på övervåningen och kikar in på mitt rum upptäcker jag att det ser ut som ett bombnedslag ägt rum där inne. Jag börjar damma, plocka och bädda. Mitt i allt kommer jag på degen! När jag kommer ner får jag se att den jäst över totalt! Haha. Men det slutade med fina tekakor på plåten ändå :) Det där med att ta en sak i taget är inte riktigt min grej..
Nu är huset dammat och toaletterna städade. Bara golven som ska städas imorgon! Jag kom precis ur duschen och ska avnjuta en nybakad smörgås!







Lutar åt systermys ikväll! Vi har FF :) hihi....

Emma.

torsdag 10 juni

God morgon ♥

Hoppas ni sovit gott :)
Här kommer lite bilder från balen igår!

Erik och Micka kom i snygg bil :)

Fiiiiina!

Stiliga killar!

Erik och Micka

Maja och Henrik var också fina!

Sofia och Johan!

Munk :P

Emma och Bulan!

Sara och hennes dejt!

Kalle och hans dejt!

fint folk :)

fint folk :)

fint folk :)

Jonas och Erik!

Jenny och Micka :)


Efter balen hängde jag på Ninni och gänget till Strandcafét!
Vilken underbar sommarkväll det var :)


Helen och Ninnigumman :)

Johanna och Hannes var också där och frossade i räkor :P


Japp! Det var bilderna från igår.. visst var alla fina?! Själv stod jag i mina vanliga jeans och ett linne och drömde mig tillbaka två år bakåt i tiden! Fan vad jag saknar det alltså. Det finns så många bra minnen! Studenttiden var verkligen en underbar och galen tid :)

Idag blir det gymmet en sista gång innan det håller sommarstängt till efter midsommar. Sen ska jag till jobbet på personalmöte och äta smörgåstårta :)
Hejsvejs!!!

Emma.

onsdag 9 juni

Hej ♥

Idag har mamma och pappa eldat upp stora rishögen!







För övrigt så har jag haft Mari här på besök och uträttat lite ärenden på Torsby, bla. skaffat MedMerakort, beställt rosor och köpt en ny kalender!
Nu ska jag åka ner till Sunne och kika på studentbalen, sen umgås med Ninni som jag inte träffat på evigheter :)
Ha en bra kväll!

Emma.

Uppsats om en ko...


Kom förresten att tänka på den här idag!
Så sjuuukt rolig, jag skrattar så det gör ont i magen :)



kvällsuppdate

Hej ♥

Åh, vad jag njuter av att vara ledig!
Efter träningen idag åkte jag till mina älskade farföräldrar och hälsade på och kikade på deras nybygge :) De är så pigga och flitiga fast de är över åttio år!
Under eftermiddagen har jag haft Henrik här på besök och så har jag varit på bio och sett "Kommisarie Speck"! Om den var bra? Ganska överdriven, men den hade väl sina roliga stunder. Fast jag hade förväntat mig mycket mer!
Är ensam hemma ikväll också så Ida har varit här och druckit te och hållt mig sällskap fram till nu. Men nu är jag ensam igen. Fan, fan, fan! Jag vill inte vara ensam inatt också. K a n  i n t e  s o v a  d å....
Imorgon kommer min Jullisgullis hem, så då behöver jag inte vara ensam en enda natt mer i det här huset :) JULIA, SAKNAR DIG!

Sitter och webbshoppar lite :)
SKOOOR <3





Från Din sko, 349 :-

Hoppas ni har en bra kväll :) God natt allihopa!

Emma.

tisdag 8 juni

Hej ♥

Ni vet när man inte kan sova och sängen känns sådär fruktansvärt obekväm. Täcket klibbar, madrassen är stenhård och kudden knölig och man bara vrider och vänder på sig och tänker på allt man inte ska tänka på. Så var det för mig inatt. Och jag förbannar mig själv för att jag är så jävla mörkrädd och feg så fort jag är ensam hemma...

Kvällen igår var iallafall hur mysig som helst! Vi stannade hemma och dukade upp picknick på golvet i vardagsrummet. Ida och Ellen är bäst, bäst, bäst!!!





Nu ska jag åka till gymmet och träna lite med mamma och Lina! Sen får jag se vad resten av dagen bjuder på :)
Ha det bra!

Emma.

18.00

Hej ♥

Förmiddagen var seg idag. Tror helgen tog hårt på mig! Men lyckades väl till slut ta mig upp från soffan och ut på en tur i skogen i solskenet :)
Har sysselsatt mig med att kristra in Balibilder i album under eftermiddagen. Jag gråter nästan när jag ser dom! Jag saknar ön och killarna så himla mycket! Verkar inte som om vi kommer kunna ses förräni augusti nu när alla jobbar så olika heller! Ååååh :(
Snart kommer Idis och Ellis hit. Vi ska ut på picknick. Jag har fixat paj och lite plock, men det verkar som om vi kanske får ta det på vardagsrumsgolvet.. molnen ser ganska hotfulla ut tyvärr! Får se om vi tar risken eller stannar hemma! :)
Ha en bra kväll!

Emma.

Äntligen!


Lägenheten på Norrstrand är min och Julias från och med första juli!
Aaaaaah, vad glad jag är :D

måndag 7 juni

Hej vänner ♥

Hoppas ni haft en bra helg!
Min har varit jättekul och mysig. Jag har träffat massa goa tjejer och njutit av underbart solsken och härligt sällskap! 
När jag anlände i Skövde i fredags hämtade Lovisa och Sofia upp mig på stationen. De hade med sig picknickkorg och filt så vi tillbringade kvällen med en mysig picknick i solen. Efter solnedgången gick vi hem till Lovisa och pratade bort flera timmar innan det blev dags att krypa i säng. Jättebra att vi avslutade samtalet med massa spökprat! Usch, usch! Jag tror ju inte på sånt!
Lördagen bjöd på ännu mera solsken och efter en lång frukost gick jag och Lovisa in till stan och kikade. Blev ett besök på systemet, glass och prat i solen samtigt som vi underhöll oss med att titta på folk! Mysig dag..
Efter dusch och allt sånt kom Amanda och vi frossade i tacos innan det anlände en hel hög till med tjejer och det var dags för förfest!
Det var jättetrevligt och efter några timmar åkte vi till Skara för att lyssna och se på Hoffmaestro. De var skitbra! Bra drag. Vi stod längst fram, men efter att nästan blivit ihjältrampade flyttade vi bak en aning, och det var minst lika bra det! :) Kvällen var så värd!
Söndagen ägnades åt en lång sovmorgon och en mysig frukost med Lovisa och Amanda. Sen gick jag och Lovisa hem till Johanna och hjälpte henne med sminket inför balen. Så sen var det dags att se när studenterna intog röda mattan i fina balklänningar och kostymer! Alla var jättefina :)
Sen var det dags för mig att hoppa på bussen hem!
Tack för allt tjejer! Det har varit jättekul :)

Lovisa, Sofia och Amanda på picknick

Lovisa testar nya Ben & Jerry's glassen!



Torget i Skövde

Torget

tacos

Sanna, Isabelle och Elin

Lovisa och Sanna

Jag och Amanda



Amanda, jag och Elin

igen

Amanda, Elin och Lovisa

mot Skara!

Lovisa hade biljetter :P

det var fest i bilen!!!

Paulina sjöng som bara den!

söta du!

snygging Lovisa!

ett åk i kanan :P

Fina tjejer!

Klara och Amanda

Jag och sötLovisa!

taggade tjejer!

Dj Nino :)

Hoffmaestro!

Hoffmaestro!

tjejer på bal!

Johanna och hennes baldejt!


Japp, det var allt för den här helgen :)
Nu ska jag umgås med mina systrar!

Emma.

fredag 4 juni

Hej ♥

Frukostmys i morgonsolen med Linis <3


Tänkte bara önska alla en trevlig helg!
Vi hörs på måndag igen :)

Emma.

torsdag 3 juni

Hej vänner ♥

Jag jobbade mellan sju och nio i morse. Härligt att komma upp på morgonen när vädret är så fint :) Var ju ledig några timmar sen så jag, Lina och mamma gick en promenad och sen tog vi med oss Gabbi och åkte till stranden en sväng! Så himla härligt! Vattnet var dock på tok för kallt för att bada i, men jag doppade iallafall fötterna :P haha.

steeek!

mamma fegade inte som vissa andra, utan tog årets första dopp!

lina tyckte också att det var kallt!

bullar och saft :)

jag njöt på strandkanten :D

lina var på bråkhumör och utmanade mamma i brottningsmatch :P

först såg det ut som om mamma skulle vinna....

men sen fick lina övertag....

och Tadaaa, Lina vann!


Jag började jobba igen klockan två så det blev bara ett par timmar på stranden...
Jag har jobbat väldigt mycket den senaste veckan och nu är jag långledig i över en vecka! Det ska bli underbart, även om det har varit väldigt bra på jobbet ett tag nu. Att få se en annan människa utvecklas, må bra och skratta får mig att må bra! Att uppleva positiva förändringar och och få vara med att hjälpa en person på vägen i livet är mycket värdefullt!

Efter jobbet åkte jag bort till Ida och drack te och pratade bort tid med henne och Micka ♥

Nu håller jag på att packa det sista inför imorgon och sen ska jag sova och njuta av tanken att jag inte behöver ställa någon klocka. Jag kan sova ända tills jag vaknar imorgon!

Sov så gott ♥

Emma.

The girl next door


Såg en film idag. Tårarna rann och jag mådde illa. Det är en av de hemskaste filmerna jag sett!
Det hemska är att filmen är verklighetsbaserad! Fy faaan, hur sjuk kan en människa bli egentligen?
Jag får inte in i huvudet hur man kan göra en annan människa så illa...

Här är trailern.



Emma.

onsdag 2 juni

Hola ♥

Hoppas allt är bra med er?! :)
Jag har haft fullt upp hela dagen! Jag slutade nio i morse och åkte ner till gymmet och tränade en timme. När jag kom hem var det strömlöst och svart i hela huset. Så jag drog igång och packade lite eftersom jag jobbar hela dagen imorgon och åker sen på fredag. Jag kanske inte har sagt det, men jag ska ner till Skövde och hälsa på Lovisa i helgen. Det kommer bli grymt!
Hann med en timme i solen också innan det blev dags att cykla iväg till jobbet igen!
Eftermiddagen rullade på och vi sysselsatte oss med att dammsuga, putsa fönster, dammtorka, laga mat och pyssla med diverse småsaker. Det är skönt att ha något att pyssla med. Jag blir så rastlös annars :)
Nu är jag hemma igen och det ska bli skönt att sova i min egen säng inatt!

Hämtade fjärde boken om Bella och Edward ♥ idag också. Som jag har längtat! Nu kan jag droga ner mig lite mer i den fina kärlekssagan :)



Ha en mysig kväll mina vänner!
Jag börjar sju igen imorgon så jag ska snart krypa ner i sängen och få min välbehövda skönhetssömn :)

Puss ♥

Emma.


dansnummer ur britain's got talent


Bra nummer!



Jobbar fram till nio. Bloggar senare när jag är hemma :)

Emma.

Dans


Haha! Kolla in vilken skön tjej :) Så himla söööt!



tisdag 1 juni

Tjoho ♥

Jag har varit ute hela förmiddagen! Bäst att passa på nu när solen skiner och få lite färg tillbaka :) Jag, Lina och mamma springer omkring i bikini här hemma och njuter!!!
Gabbi skadade knät igår på jobbet och kan inte gå. Jag var dit med lite filmer och ett par kryckor till henne förut. Kryckorna gör det lite lättare för henne att ta sig runt :)
Gabbi kan inte jobba nu så jag har tagit på mig hennes pass imorgon. Det blir väldigt mycket jobb den här veckan.. jag börjar två idag och jobbar natt inatt, och sen jobbar jag kvällen imorgon och hela dagen på torsdag! Men sen väntar långledigt och en helhelg hos Lovisa i Skövde!
Vad skönt det ska bli att komma iväg ett par dagar, och dessutom träffa Lovisa, det ska bli så himla kul :)

Nu är det dags för lite lunch!
har stekt plättar och gjort en blåbärssmoothie :P


Emma.

RSS 2.0