Vart tog solen vägen?

Tjo ♥

Nu har jag skrivit på alla papper om lägenheten och skickat in! Första juli är det bara att hämta nyckeln :)

Jag hade räknat med sol och fint väder idag och därmed planerat in en dag på stranden efter personalmötet. Men tro på fan att solen försvann och det började regna istället. Kul...
Jag har därför tjuvstartat med fredagsstädningen :) Och det här är så typiskt mig. Jag kommer på att jag ska städa och börjar plocka med alla saker som ligger på fel plats och slänger sånt som ska slängas. Jag ser att soporna är överfulla, går ut med dem, ser att det finns en tvätt som ska hängas och börjar hänga den. Telefonen ringer och jag springer till datarummet och svarar, börjar plocka där, kommer ut i köket igen, får syn på soporna jag höll på att tömma och fixar klart det. Sen går jag ut i tvättstugan för att hämta toalettrengöring, upptäcker tvätten som jag höll på att hänga. Jag hänger färdigt den och kommer på att jag ska baka. Jag sätter en deg på jäsning och börjar städa toaletterna. När jag kommer upp på övervåningen och kikar in på mitt rum upptäcker jag att det ser ut som ett bombnedslag ägt rum där inne. Jag börjar damma, plocka och bädda. Mitt i allt kommer jag på degen! När jag kommer ner får jag se att den jäst över totalt! Haha. Men det slutade med fina tekakor på plåten ändå :) Det där med att ta en sak i taget är inte riktigt min grej..
Nu är huset dammat och toaletterna städade. Bara golven som ska städas imorgon! Jag kom precis ur duschen och ska avnjuta en nybakad smörgås!







Lutar åt systermys ikväll! Vi har FF :) hihi....

Emma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0