kvällsuppdate

Hej vänner ♥

Vilken underbar dag! Nu känns det som om sommaren är här igen. Vi vill ha fler sånna här dagar, tack!
Jag låg ute i solen ganska länge.. bara läste och tog det lugnt :)
Under eftermiddagen åkte jag en sväng till gymmet och sen handlade jag till mams!
Vi har grillat och suttit ute i den ljumma kvällsluften, och så har jag och mamma varit och hälsat på Gabbi med en blomma och lite chocklad! Hoppas du kryar på dig vännen ♥

Här kommer bilderna från i lördags!
Skål för Elin!

välkomstdrink!

grillning på g!

grillmästare Elin!





Saris :)

Jossa i fina foppis :P



bara godsaker!

fina tjejer <3

älskade Elin!

paketöppning!

snyggingar!

sara och jag!


Tror det blir en tidig kväll för mig idag! Jag var uppe sex i morse och är jättetrött!
Hoppas ni haft en bra helg allihopa :)

Puss ♥

Emma.

måndag 31 maj

Tja ♥

Ligger ute i solen och glassar och läser! Ska göra en blådärssmoothie och fortsätta njuta!



Blev en timme övertid i morse. Jag kom hem vid tio och då blev det en promenix med Linis, mammis och sunny!
Jag älskar vädret!!!!



Lägger upp lite bilder från helgen senare!

Emma.

Natti ♥


Det är konstigt det där med mens. Det är konstigt hur man mår och hur kroppen känns. Jag mår illa, jag är hungrig, jag har ont, jag är ledsen, jag är trött och jag sväller tamejfan överallt! Och det är allt på en gång ska ni veta.
Som tur är går det över och det är bara en dag i månaden. Men den dagen skulle jag helst skippa. Ni tjejer vet vad jag pratar om. Det här är något ni killar inte alls förstår er på!
Sjuk och ensam är vad man känner sig och därför ska jag krypa ner i sängen med vetekudden och en riktigt bra bok nu och påminna mig om att imorgon är det en ny dag med nya möjligheter! Positivt tänkande :)

Jag har blivit utbjuden två gånger idag! Jag har även tackat nej två gånger.. Det finns bara en jag skulle säga ja till idag, en som troligtvis aldrig skulle ge mig frågan!

But, life goes on! :)

Natti ♥

Emma

söndag 30 maj

Hey ♥

Jag jobbar.. gör ett 24-timmarspass och slutar nio imorgon bitti.
Kvällen med brudsen igår var mysig! Jag hade bestämt mig för att vara nykter, men det sket sig medsamma när jag anlände hos Elin och fick en underbar välkomstdrink i min hand. Grillning, massa god mat, groggar, mysiga tjejer, musik och skitsnack dominerade kvällen. Det var en bra sådan!
Bilder från kvällen kommer imorgon!

Ni som känner mig vet hur mycket jag älskar lampor!
Den finaste som jag någonsin sett finns på Bosättningen här i Torsby och kostar 2000 kr. Jag ska ha den!
Har ingen bild på den, men här är lite andra fina lampor :)



Det får räcka!
Hoppas ni haft en bra helg?!

Emma.


Hej igen ♥


Har jobbat dagen idag, sluade fyra och då cyklade jag hem och tog ett varmt skumbad. Mmm! Gjorde ett litet minispa för mig själv med hårinpackning, peeling, ansiktsmask, manikyr mm. Nu är jag redo för kvällen!



Emma.

lördag 29 maj


Idag fyller finaste älskade Elin 20 år ♥
Grattis gumman!



Du är en av mina äldsta vänner och jag kommer alltid finnas här för dig!
Ikväll ska du firas :)

Emma.

Micke Askernäs i Talang!


Ni som inte såg talang ikväll, titta på det här klippet! Helt sjukt, hur gör han?! :P



fredag 28 maj

Hej ♥

Det har varit en intensiv dag idag! Jag vaknade, inte speciellt utsövd på grund av nattens sömnlöshet, gjorde mig iordning, åt frukost och drog in till Torsby och mötte upp Henrik och såg Stjernes årliga kabarét. Den var jättebra och bjöd på många skratt :) Alla var så duktiga och jag blev ganska imopnead av vissa!
Efter kabarét åkte jag, Lina, Jossa och Sara ner till Sunne på jakt efter en present till helgens födelsedagsbarn. Vi började med en mysig lunch på Saffran och Vitlöks uteservering i solskenet innan vi gav oss ut på presentjakt!
Vi behövde inte leta länge innan vi fann något vi alla fyra föll för. För mig blev det även lite shopping på Lindex, så vi åkte alla hem glada och nörja efter några timmar i affärerna :)
Ikväll är jag hemma och myser med Lina och Martin! Jag har även lagat mat och pysslat lite med thailandbilderna, men nu är det talangmys i soffan som gäller!

Här är bilder från dagen!









godingar på Saffran och Vitlök <3

laxsallad!

Linis finis <3

älskar stora tekoppar!

shopping!

nytt i garderoben!


I helgen blir det jobb för fulla muggar! Är bara ledig imorgon kväll och då ska vi fira Elin med en grillfest! Faktoriet har 25-årsgräns så vi får skippa utgång, men det kan nog bli trevligt ändå med alla söta tjejer :)

Trevlig helg!

Emma.

sömnlös...


Jag kan inte sova. Jag tänker alldeles för mycket...




torsdag 27 maj

Hej vänner ♥

Jag slutade nio idag! Så åkte in till Tosby och mötte upp Henrik för en fika i solen!
Lönen hade trillat in på kontot så det blev även lite shopping! Jag fann en fin ljusstake på larose som jag inte kunde hålla mig från att köpa, en ny mascara, ett fotoalbum och parfym. Min älsklingsparfym Pink sugar är nästan slut och jag slog på stort och köpte hela rubbet med parfym, deo och bodylotion :) 
Sen åkte jag hem och började med fredagsstädningen. Det är ju bara torsdag, men jag ville överraska mamma och pappa lite. Jag har dammsugit och dammtorkat hela huset, städat alla toaletter, och torkat alla golv, plockat och fixat i flera timmar! Phu, säger jag bara :) Nu kan vi njuta av en ledig fredag här hemma imorgon! Härligt va?

Bilder från dagen!


Henrik på Lustgården

Nyinvesterat

Pink sugar :P


Nu ska jag ta en varm och välförtjänt dusch och sen är det dags för matlagning!
Ikväll ska jag och Lina på biopremiären av Sex and the city tvåan :) Ska bli kul!
Hoppas ni får en bra kväll ni med.

Emma

I rather be with you...



onsdag 26 maj

God morgon ♥

Jag hatar att sova ensam i det här stora huset. Jag är jätterädd även fast jag vet att det inte finns något att vara rädd för, så och fråga mig inte varför jag är det. Nu på dagen är jag tuff igen och kommer knappt ihåg hur jag låg på helspänn inatt och lyssnade efter konstiga ljud. Jag ligger alltid och intalar mig själv att INTE tänka på skräckfilmer jag sett, inte tänka på spöken och mördare, och absolut inte Paranormal activity. Jag ska tänka på roliga och glada saker!  Men vad tror ni jag tänker på? Jo, skräckfilmer, spöken och mördare, och definitivt Paranormal activity. Jag håller hårt i täcket ifall någon skulle komma och rycka det av mig och sammankopplar alla konstiga ljud som huset ger ifrån sig med spökljud. Åååh, jag fattar inte varför jag håller på så? Spöken finns ju inte! Jag är bara så djävla mörkrädd så jag glömmer bort det när jag ligger där och verkligen ångrar mig att jag sett på alla dumma skräckfilmer! Det här är dock bara när jag är helt ensam. Bara det finns någon annan i huset har jag inte en tanke på allt det här. Gud, vad löjlig jag är!



Nu ska jag åka till gymmet och sväng och sen blir det jobb resten av dagen och natten!

Ha en bra dag :)

Emma.

tisdag 25 maj

Tjoho ♥

Jag har jobbat idag! Det är väl det jag gjort i stort sett... :P

Jag kom hem för en stund sen. Är ensam hemma inatt och jag hatar det!

Fick lite frågor på inlägget igår! Jag säljer inte Mary Kayprodukter, men är ni intresserade av att vara med på en klass och testa på produkterna får ni gärna höra av er. Vad produkterna kostar beror alldeles på vad man köper. Men basickittet med rengöringen (som rengör, exfolierar och fräschar upp), fuktkräm och fundation kostar runt tusenlappen! Sen kan man bygga på med hur mycket som helst. De har allt inom hudvård för alla hudtyper, men råder alla till att börja med basickittet!

Just nu ligger jag och kollar igenom gamla bilder från högstadietiden. Ååh, vad jag saknar allt och alla ♥ 
Alla är så små och söta! Hihi.

Hos Johanna i Landskrona!

sötnosar!

IDA <3

Trupp-Sm 2004

klassresan i nian. Goa killar!

Nea och Ems <3

sakanr er ♥

engelska



klassresan i nian!





saknar eeeer!




Haha! Vad roligt det är att se på gamla bilder! Jag har hundratals verkligen och skulle kunna tillbringa dagar till att bara se på kort, ja så mycket har jag!

Funderar på att gå och lägga mig nu!
Sov så gott ♥

Emma.

Mary kay

Hej igen ♥

Tjejerna åkte precis hem! Emma har varit här och haft en hudvårdsklass och visat upp Mary Kays timewise serie. Jag började använda den i höstas och har blivit helt beroende. Det ger dig den lenaste hyn du kan få och är dessutom åldersförebyggande och helt naturligt. Det är bra att börja i tid ni vet! Produkterna är ganska dyra, men de har 100 % nöjdhetsgaranti och jag lovar, det är absolut värt pengarna! 

Som värdinna idag fick jag en liten present!

Satin Hands Pampering Set ger dig oemotståndligt lyxigt lena händer. Setet består numera av tre steg istället för fyra, tack vare nya Satin Hands Satin Smoothie Hand Scrub som både rengör och exfolierar. Innehåller även Extra Emollient Night Cream och Satin Hands Hand Cream.

Händerna blir otroligt lena och doftar dessutom jättegott av persika :)

Emma visade även upp massa andra produkter. Är ni intresserade av att veta mer, så kika in på http://www.marykay.se/ vettja!











Nu blire mys i soffan med Lina, Martin och Mams :)

Puss ♥

Emma.

måndag 24 maj

Hej ♥

Jag ska ha hudvårdsparty här hemma hos mig ikväll så just nu är jag fullt upptagen med pajbak och städning!
Jag tillbringade förmiddagen hemma hos Emelie. Vi låg ute i solen och pratade om livet och framtiden. Det finns så mycket vi vill, men ändå vet vi inte vad?! Bäst är nog ändå att bara leva ändå och ta det som det kommer. Emelie är bra iallafall ♥
Efter ett tag blev vi sugna på glass, så vi dro ner till Torsby och köpte oss varsin och satt på muren och tittade på folk och njöt av solen :)









Jag testade den nya magnum gold som jag inte hunnit med att göra förrän nu. Jag som är magnumälskare ger den höga betyg, men den slår fortfarande inte mandel :P
Har ni sett reklamen för magnum gold? Om inte kan ni se den här nedan! Den ser påkostad ut!



Måste kila nu!

Emma.

söndag 23 maj

Hej vänner ♥

Det har varit en jättebra helg! Igår var vi hemma hos familjen Lind med hela tjocka släkten på tårtkalas. Vickan fyllde 15 och bjöd på smörgårtårta och bärtårta!
Efter det körde Micka ner mig, Julia och Ida till Sunne. Och vilket väder vi fick uppleva under den bilturen! Jag har aldrig varit med om värre regn och hagel förut. Hagelkulor stora som plommon ramlade ner från himmlen och satte igång bilarm efter billarm. Vi satt och skrek där inne i bilen och det kändes som om rutorna skulle krossas när som helst. Haha! Men sen drog molnen undan och regnet gav sig till slut.
Förfesten ägde rum hos Martin och bestod av trevligt folk, hög musik, dans, öl, shots och ett vädans röj som bjöd på många skratt :) Framemot midnatt gick vi till Kolsnäs. Jag hade högklackat och ont i fötterna redan innan vi kom dit. Men det hindrade inte mig från att dansa!!!! Jag lämnade inte dansgolvet förrän jag inte kunde stå upp längre! Ni som såg mig ramla, jag ramlande inte för att jag var full, jag ramlande för att jag hade såå ont i fötterna! Det ser inte bra ut idag....
Så efter det gick vi (jag barfota) hem till Erik och drack mjölk och tog det lugnt istället. Jag sov underbart på en madrass på golvet och vaknade klockan tolv idag av att Julia låg och kollade på mig. Tro det eller ej, men JAG var den som kom upp sist idag. Haha!
Dagen har ägnats åt filmmys hemma hos Erik och sen drog vi in till Sunne och käkade lite på pizzerian innan jag, Julia och Ida tog tåget hem till Torsby.

Här är lite bilder från helgen!













































Skön, men kort dag! Jag är inte van att sova så länge :P haha!
Nu ska jag äta fruktsallad med passionsfrukt! Mums :)

Puss ♥

Emma.

fredag 21 maj

Hej ♥

Idag har jag varit och kollat på lägenheten på Norrstrand tillsammans med Lina och mamma. Den ligger helt perfekt! Ett stort plus är att jag nästan ser hem till Josefin från Balkongen :D Alla rummen utom badrummet var nytapetserade, köket var vitt och fint, i vardagrsummet hade nytt parkettgolv och balkongen var stor i söderläge. Allt kändes fräscht, till och med toaletten, fast jag heslt skulle vilja ha den kaklad. Planlösningen var lite dum också, men man kan inte få allt som man vill ha det! Så vi tänker tacka ja :) åååååh, hoppas, hoppas att vi får den!

Efter visningen blev det en fika med varma smörgåsar och chailatte på espressohouse!


Julia är en sextonårig tjej med autism. Hon har en begåvning som ingen annan har!
Kolla in det här nyhetsklippet om ni missade sändningen ikväll!



Visst är hon söt! Jag jobbade med Julia i några år innan jag tog studenten.
Hon var en otroligt givande och intressant elev kan jag lova! Jag saknar henne!

Morgondagen är fullspeckad! Vi ska upp till Sörmark och fira min lilla kusin som fyller femton på dagen och sen tar jag och Jullan tåget ner till Sunne direkt efter. Kvällen kommer tillbringas med goa vänner och sen blir det utgång på kolsnäs! NU får det vara nog med regn, ge mig sol och värme imorgon, tack! :D

Trevlig helg ♥

Emma.

torsdag 20 maj

Hej sötnosar! ♥

Idag kom jag från jobbet vid tolvtiden. Solen strålade! Mmm.. jag hoppade i bikinin, tog med mig Bella och Edward och gick ut och lade mig i den stekande solen! Love it!
Men efter ett par timmar i solen mörknade himmlen och ett avlägset muller närmade sig. Det tog inte lång tid innan himmlen fylldes av bilx och dunder följt av ett ordentligt skyfall. Så jag åkte till gymmet och gjorde av med lite energi genom att gå lite på rullbandet :)
Nu är jag hemma igen och ska äta lite mat innan det bär av ner till Sunne. Filmkväll hos Ida och Filla med Thailandgänget ikväll! 
Och vet ni?
Imorgon ska jag ner till Karlstad på lägenhetsvisning igen! Ska kika på en nyrenoverad trea på Norrstrand :) Hoppas, hoppas, hoppas att de passar oss i smaken :)

Ha en bra kväll mina vänner!

Emma

onsdag 19 maj

Hej ♥

Klockan är nio och det är tjugo grader ute. Fan vad underbart!
Jag jobbar dessvärre och har suttit inomhus sen två. Jag får nöja mig med att känna den ljumma luften stömma in från altandörren :)
Blev gymmet idag med Lina och sen färgade mamma mitt hår. Så nu är jag en aning mörkare igen!

Har sett ett superbra film som jag måste rekommendera! Dear John är en jättemysig och sorglig film som måste ses av alla som älskar kärleksfilmer! Samma regissör som "The notebook". Jag grät krokodiltårar!
Här är trailern!



Emma.

tisdag 18 maj

Hej ♥

Det kändes underbart att sluta klockan nio i morse. Solen strålade och himlen var alldeles blå! Jag hade planerat att åka till gymmet, men hoppade det och cyklade hem för att lapa sol istället :) Jag har ägnat hela dagen till saker som jag tycker som, som att umgås med de jag älskar!
Nu sitter jag och pysslar med thailandbilderna. Ååååh, vad jag längtar tillbaka! Resan var en underbar tid ♥

Emma.

måndag 17 maj

Hej på er ♥

Härligt med en ny vecka!
Idag var jag uppe tidigt! Jag fick kämpa med att få upp ögonen och tvinga mig upp ur sängen för att gå till jobbet och jobba två timmar. Jag var hemma vid nio igen, gick ut i skogen en sväng och sen har jag ägnat tiden åt att klistra in foton i albumet. Alla Hong Kong-bilder sitter nu på plats och imorgon ska jag ta tag i Thailandbilderna :)

Ni måste kolla in den här viodeon från talang! Snacka om att kunna dansa!!!

 

Förresten, när jag var ute och sprang sist såg jag en varg! Min första tanke var "men GUD vilken stor gråhund, vad gör den här ute i skogen alldeles ensam?" Men ganska snabbt slog det mig! "Det är ingen hund, det är en VARG". Det blev alldeles kallt i magen och jag kände hur pankien kom krypande. Jag var skiträdd! Men den stod bara där på stenen och tittade på mig när jag sprang förbi. Jag har aldrig sett en vild varg förut och jag trodde att de var farliga, men den här verkade inte det minsta intresserad av mig...
Men inte nog med vargen! Efter en stund håller jag på att få en hjärtattack när jag nästan trampar på en orm...
Snacka om en adrenalingivande springtur! Haha!

Nu är det lunchtime och sen ska jag cykla iväg till jobbet igen!
Idag är det Gabbi och jag som jobbar :D

Emma.

söndag 16 maj

Hej hopp ♥

Jag har varit fruktansvärt aktiv idag, tro mig! Jag har ju jobbat hela dagen, hallååå! Var nog länge sen jag satt still så lite på en dag... hmm? närmare bestämt sist jag jobbade faktiskt! Finns nog några som förstår ironin i det hela. Det är tur att jag har så goa arbetskamrater måste jag säga ♥
Härligt att jag börjar sju imorgon bitti igen och jobbar natten! Money, money :D

Snart kommer TVÅAN!!!



Natti, natti :)

Emma.

lördag 15 maj

Hej ♥

Känner ni vilket underbart väder det är ute? Äntligen har värmen kommit och kanske är det lite solsken på väg också!? Hoppas, hoppas!
Återigen känns huset levande, hela familjen är samlad och jag har både mamma, pappa, Lina och Julia hemma! Jag älskar tankten på att inte behöva ha hela huset för mig själv :p tro det eller ej, men jag har hellre fullt hus än tomt hus :)
Jag och Julia åkte ner till Sunne efter lunch för att hjälpa Ida, Filla och Stefan att boka flygbiljetter till Thailand. Ytterligare tre som bestämt sig för att följa med till värmen över nyår!
Sen körde vi vidare mot Karlstad. Vi hann med lite shopping och drömmande i heminredningsbutikerna innan det blev dags för lägenhetsvisningen. Lägenheten var en besvikelse, tyvärr! Jag hade väl inte så stora förväntningar eftersom jag redan pratat med tjejen som bodde där och fått information om att det var en nedsliten och ganska ofräsch lägenhet, men man kunde ju ändå hoppas lite. Jag ska ringa Wermlands invest på måndag och höra om de kan göra något, annars blir det att leta vidare!
Efter visningen hämtade vi upp Victor och åkte in till stan för att käka lite! Vi hade en trevlig stund på Kebabhouses uteservering. (Älska att man kan sitta ute!!!!!!!) :D
Vid sjutiden anlände mams och paps i stan och vi plockade upp dem och körde hemåt!
Ikväll är det alltså familjekväll hemma hos Barremyrs :)










presenter som mamma och pappa hade med sig hem till mig :)


Imorgon är det jobb heeela dagen som gäller! 9.30-21....
Ha en bra kväll :)

Emma.

fredag 14 maj

Tjoho ♥

Hoppas ni mår bra!
Jag har haft en mysig dag på "stan" med Ellis! Lite shopping på larose, fika på wiener, strosande på marten och dansuppvisning är vad vi sysselsatt oss med :) Träffade Jois och Anna också! Två älskade vänner som jag inte sett på evigheter, och då menar jag evigheter! Det är alltid så roligt med återseenden :)



När vi tröttnade på stan åkte jag och Julia och hälsade på farmor och farfar ♥
Sen blev det Toria för att handla mys inför kvällen och sen hem och laga mat!
Idag blev det quesedillas med ruccula, halloumi och tacofärs, mums!

 



Efter maten blev det pajbak! Ååh, nu doftar hela huset av hallonpaj!





Hela kvällen ska jag gosa med min lilla Jullis ♥
Nu ska vi mysa ner oss i soffan med te och hallonpaj och se på Talang!
Ha en trevlig kväll :)

Emma.

drömmar om en varmare plats..

Hej på er ♥
Jag sitter och drömmer mig bort till paradiset och äter sura godisar från Gabbis godispåse. Hon lämnade den här och jag kan inte låta bli. Så kan det gå.. jag lovar att köpa nytt :)

Similan Islands i Thailand ska ha ett av världens bästa dykvatten. Jag vill diiiit, och jag vill dyka!
Jag är trött på vardag och det gråa vädret här hemma.
Hur underbart ser inte det här ut då????????






tänk er att simma runt och leka med den kända valhajen :)

eller den fina leopardhajen....


Nu får det faktiskt ta och bli lite sol, värme och fint väder tycker jag!
Annars flyr jag härifrån :)
Ååååh, jag är så sugen på äventyr!!!

Pontus ringde btw till mig igår, gissa om jag blev glad??? :D helgen innan midsommar jag ska till Uppsala och leka med mina killar där :)

Imorgon är det vårmarten här i Torsby! Trevligt att det ska regna hela dagen... suck!

God natt mina vänner ♥
Emma.

torsdag 13 maj

God morgon ♥

Jag drabbades av en skräckupplevelse inatt! En stor orm jagade mig och jag sprang för livet, men var såklart för långsam. Ormen försökte strypa mig och jag kämpade med alla mina krafter för att överleva. Jag vaknade till och blev plötsligt jättestrak! Jag tog i allt jag orkade och kastade iväg ormen.. och så BANG! Jag satte mig upp, anfådd och svettig. Ormen som jag precis kämpat emot och kastat iväg låg på andra sidan rummet. Det var såklart ingen orm.. utan min vetekudde som jag somnade med igår. Jag hade legat på rygg och lyckats få den över halsen.

Nu ska jag ge mig iväg till jobbet för ett 24-timmarspass! Är storhelg så det funkar väl :)
Imorgon är jag ledig och även lördag, häärligt! Och på lördag kommer mamsi och papsi hem igen ♥

Puss!

Emma.

onsdag 12 maj

Hejhej ♥

Det blev jobb fram till elva idag och sen hem för en snabbispromenix i skogen med Sunnis!
Hemma igen hamnade jag i matlagningen eftersom jag hade bjudit över mina söta tjejer på lunch. Varma smörgåsar med svampstuvning och melonsallad stod på menyn! Mys varé :)





Nu har jag och Julia varit nere på Torsby en sväng, handlat mat, slängt sopor och hämtat ut mina bilder!
Som sagt kommer det nog att hålla mig sysselsatt ett tag. 400 bilder var med än jag trodde, haha!





Nu är det dags för matlagning igen. Julia har bestämt tunnbrödsrulle med kyckling, hallumi och guacemole!



Efter middagen bär det av ner till Sunne, där kvällen kommer att tillbringas!

På lördag ska jag och Julia på lägenhetsvisning! Weiiiii :D

Ha en bra kväll ♥

Emma.

Angel...


Broken Door - Angel

tisdag 11 maj

God morgon ♥

Jag har just ätit frukost och sitter nu och ringer runt på lite lägenheter. Wermlands Invest hade en trea på Herrgahen som vi ska få komma och titta på! Ååååh, vad roligt det här är! Jag vill flytta nu :)

Jag är inne i en jobbig sovperiod nu. Jag är jättetrött både på kvällarna och morgnarna, men jag orkar inte sova. Det är så otroligt irriterande. Känns aldrig som om jag får sova ut ordentligt! Jag somnade jättesent inatt och vaknade åtta idag och kunde inte somna om.. jag som skulle ha sovmorgon! 
När jag kom upp stod Sunny och gnällde och ville ut så jag tog med mig henne på en liten morgonpromenad. Det var skönt att komma ut lite :)
Tänkte åka till gymmet en sväng lite senare. Och i eftermiddag ska jag åka ner till Sunne och hälsa på Henrik!
Ska jobba natt inatt också, börjar nio ikväll och slutar nio imorgon bitti. Skönt pass med tanke på att jag har sovande natt!
Imorgon ska jag hämta ut mina 400 bilder som jag framkallat från resan. Äntligen ska jag få börja pyssla och göra iodrning ett fint album :)

Ha en bra dag!

Emma.


måndag 10 april

Hej ♥

Idag har jag:

·    Gjort eld i pannan för andra dagen i rad
·    Varit ute i skogen och gått med Lina och Sunny
·    Givit  katt och hund mat + medicin till hunden
·     Damsugit
·     Handat  
·     Stekt plättar till mig och Lina   
·     Jobbat 14-21 

Jag sköter mig bra här hemma ser ni! :)

Skogspromenad!

Lunch! Plättar, fruktsallad och kesella vanilj och kokoste <3


Hemskt det som har hänt! Jag tänker på er och finns här ♥

Emma.

haha, jag dör!

Sitter och kollar klipp från ballar av stål, jag skrattar så det gör ont i magen! Kolla in dessa. Pinsamt!

Meet the fuckers


boll boll, jobbigt va?


djävulskap i duschen


mansfällan


morsan uppfostrar son


morsan är gravid


söndag 9 maj

Hej på er ♥

Hoppas att ni haft en trevlig helg!?

Idag har Matts varit och hälsat på mig och vi har fördrivit tiden med massa prat och fika! Mycket trevligt :)

En bild på oss från studenten!


Nu sitter jag och kollar runt på internet efter lägenhet. Har hittat en på Herrhagen som jag ska lägga en intresseanmälan på!
Helgen gick fort som vanligt, men har varit väldigt skön! Underbart att få vara lite ledig :)
Imorgon är det jobb som gäller igen, men endast kvällen!

Ha en mysig kväll!

Emma.

lördag 8 maj

Tjoho ♥

Det har varit en lugn hemmakväll tillsammans med älskade vänners sällskap. Semlor, te, film och thailandsprat har dominerat de senaste timmarna. Bara massa mys helt enkelt!
Vi såg filmen "500 days of summer". Lite annorlunda, men helt okej :)

Här kommer lite bilder från dagens semelbak!













Imorgon får jag finbesök! Matts har nämligen vägarna förbi Torsby och kommer på en fika!
Sov gott mina vänner ♥

Emma

lördag 8 maj

Hej sötisar ♥

Det här var vad mamma och pappa lämnade efter sig i morse innan de gav sig av! En lapp på allt som ska göras och som inte får glömmas :P
Det finns nog ingen risk att jag inte har något att göra i veckan iallafall...



Har ni sett att försvarets hudsalva har fått ny design och nytt namn? Den heter numera tassalva och är vit istället för grön.
Jag och mamma började asgarva och kommentera den nya namnet när vi fick se den medan experditen kollade på oss ganska skeptiskt. Han tyckte visst inte att det var lika roligt, kollade allvarligt på oss och sa att det finns faktiskt folk som använder det till tassarna. HALLÅ HUMOR? Jag tyckte hela grejen med namnet var lite roligt bara. Jag har aldrig hört någon som använt försvarets på tassarna. Nu ska jag gå runt och ha tassalva på läpparna! HAHA :)



Idag har jag varit ute på årets första springtur! Det gick mycket bättre än jag väntat mig så det var roligt!
Nu ska jag koka ihop lite thaimat, grön curry och sen ska jag och Jullan baka semlor :D
Ikväll blir det semelfika, spel och film hemma hos oss med goa vänner! Svårt att tänka mig ett bättre sätt att fördriva en lördagskväll ♥



Trevlig lördag!

Emma.

fredag 7 maj

Hejsan ♥

Idag började jag dagen med med havregrynsgröt innan det bar av till gymmet med Lina och mams. Spenderade cirkus en timme på lite kondition och styrka. Jobbigt var det!
Sen tog jag bilen ner till Sunne och mötte upp Ida och Julia. Där nere var det nämligen den årliga marknaden och vi hade bestämt oss för att kika runt lite :) Vi gick ett varv, tröttnade ganska fort och hamnade sedan på Saffran och Vitlök. Tacosallad, hallonte, tjejsnack och mys i solen var mer intressant medan timmarna flög iväg!

Mina två änglar ♥









våren är här! ser ni det? :)


Nu är vi hemma igen. Fredagar betyder städdag hemma hos oss och jag har precis dammsugit och torkat alla golv i hela huset. Phu! Nu är grillen tänd och potatisen står i ugnen. Efter middagen ska vi in till Björnevi och se på fotboll. Jesper spelar och Torsby möter Sunne! Annars blir det en lugn kväll...
Mamma och pappa reser bort imorgon och blir borta till nästa lördag, så nu ska jag vara ensam hemma (förutom i helgen för då är Julia hemma) en vecka och ta hand om hus och djur.

Det är konstigt med drömmar. Ibland känns de så verkliga, precis som om det skulle hänt på riktigt. Jag drömde om en person inatt som jag inte träffat på länge och som jag saknar mycket! Idag har jag haft en konstig känsla av att vi precis har träffats. Tankarna lurar mig på något sätt att blanda ihop dröm och verklighet.. det händer ofta! Jag tänker på saker som jag inte riktigt vet om jag har drömt eller upplevt på riktigt. Är det normalt?!

David Guetta - memories


Ha en trevlig helg ♥

Emma.

torsdag 6 maj

Hej ♥

Jag kom just från bion. Har varit och sett denna film tillsammans med Thailandgänget, Ida, Erik, Martin och Stefan!



Det var väl ingen direkt Emmafilm. Övernaturligt och massa krig och äckliga gubbar! Jag ångrar inte att jag såg den, men det är ingen film som jag skulle sätta mig coh se igen :P Det finns det säkert andra som skulle göra, men alla är vi olika :)
Det roliga med filmen var att den var i 3D och vi fick alla såna där snygga glasögon!



Det här däremot är Emma - kokos och chocklad :D



Jag fann något nytt på Toria. Är det någon som smakat den? Jag älskade den. Mums :)

Jag är väldigt trött just nu. Har varit igång sen sex i morse. Efter att jag slutat jobba hade vi planeringsmöte i ett par timmar och sen åkte jag till farmor och farfar och hälsade på! Var länge sen jag träffade dem så det var kul att se dem igen :)
Väl hemma blev det ducsh och sen matlagning. Gjorde min goda ost och broccolisoppa och bjöd mams och paps på!
Efter middagen åkte jag bort till Skoog för lite fika och reseplanering. Vi kom inte speciellt långt, men vi har iallfall biljetterna bokade och det är ju en bra början... :P
Nu har jag tagit helg, hääärligt! Jag hoppas på en stor sol heela helgen :D

Imorgon bitti blir det gym med mamma och sen en tripp till Sunne med fröken skoog och Jullis ♥
God natt mina vänner!
PUSS ♥

Emma.

onsdag 5 maj

Hej vänner ♥

Nu är jag hemma i Torsby igen. Karlstadtrippen har varit helmysig! Måndagskvällen tillbringades hos Kristin och Henrik med matlagning, spel och mys framför tv:n.
Igår jobbade alla hela dagen så då passade jag på att åka in till stan och hälsa på Emelie. Det blev fika och lite shopping!
På kvällen mötte jag och Kristin upp Jullan på syrefabriken för att köra ett aerobicspass. Det var jättekul och jag längtar tills jag flyttar dit och kan börja gå på lite pass! :)
Sen åkte jag och Kristin in till stan, träffade Josefin och gick till Kebabhouse och åt middag och drack massa te och pratade! Mys ♥

Kristin i matlagningen!

lasange stog på menyn

kristin och henrik

Fina Josefin ♥

Sen drack vi massa te :D jag blev kär i ristins tekanna!

Den försvunna diamanten, jag vann :D

Nyinköpt! mjukisbyxor och kokoste :D

kokoste ♥

Kristin nöjd efter träning och middag. Fina du ♥



Lite tvmys hos Josefin igår kväll!!!


Jag och Gabbi jobbar kvällen idag och sen har jag natten! Sista passet den här veckan, sen är jag ledig hela helgen. Underbart!!!

Puss ♥

Emma.

måndag 3 maj

Hej ♥

Flygbiljetterna till Thailand är bokade! Den 27 december drar vi :) Weeiiii!
Nu åker jag till Karlstad och myser med mina goa tjejer ♥

Emma.

Lady gaga - Alejandro




söndag 2 maj

Hej vänner ♥

Hoppas ni mår bra!
Jag känner mig så glad just nu. Helgen har varit jättebra och nu ska vi äntligen ta tag i och boka resan till Thailand över nyår. Vi kommer flyga till Bangkok den 27 december och sen dra iväg till någon av de fina öarna i två veckor. Vilken av dem det blir har vi inte riktigt bestämt än. Det skulle vara kul att fira nyår på Koh Phangan och sen dra vidare och ta det lite lugnt en vecka. Men vi har ju inte så mycket tid på oss så det känns lite onödligt att åka runt. Vi får se hur det blir :P Phi Phi är ju ett av mina favvoställen också...

Koh Phi Phi

Koh Phi Phi


Jag saknar verkligen Thailand!

Jag har hittat en rolig sida med massa heminredning!

http://www.o-rasa.se/

Dessa saker står på min inköplista nu! :)

De har massa fina ord i stående bokstäver



En fin fikabricka!



TELÅDA <3



Väggdekal - kladdkaka


Den här ska jag ha när jag får barn i framtiden :)


klicka in och kika på sidan vetja :)

Idag har jag varit på gymmet och tränat för första gången på länge! Jag känner mig helt frisk så nu är det dags att komma igång med träningen igen. Jag har längtat :)

Ska börjar jobba fyra idag och jobbar natt. Imorgon drar jag till Karlstad för att hälsa på mina kära vänner! Är nog hemma till onsdag igen!

Ha en härlig söndag ♥

Emma.

Melissa Horn - Falla fritt





lördag 1 maj

Hej ♥

Jag ligger i soffan och är sådär lagom seg som man brukar bli dagen efter en fest! Har legat och kollat på "I taket lyser stjärnorna". Hemskt sorglig film som jag gråter floder av tårar till. Usch!

Dagen igår var lyckad! Redan klockan nio samlades hela gänget, jag, Lina, Ellen, Micha, Hannah, Elin och Jossa hemma på trappen hos fröken Skoog. Vi överraskade henne totalt med sång där hon låg i sängen under täcket!
Efter att vi klätt ut Ida till lärare åt vi en mysig frukost tillsammans!
Sen var det dags för friluftsdag i Valberget. Eftersom Ida pluggar till lärare gjorde vi ett tema på dagen där hon skulle få känna på sitt blivande yrkesliv en anaing!
Hopprep och lekar, kubb och brändboll, tipspromenad och korvgrillning, öl och mys i solen! Det var helt toppen kan jag lova! Vi avslutade det hela med två timmar i bubbelpoolen i relaxen innan det blev grillfest hemma hos Ida.
Dagen avslutades på faktoriet! Jag hade jättekul! Traffade massa folk som jag inte sett på hur länge som helst och dansade tills fötterna värkte :)

Här kommer lite bilder från gårdagen!

frukost

sötnosar



uppe i valberget

fröken med sina elever

babes <3

fler babes

åsanisse, åsanisse, ett ben, ett ben... :P

kubb

Skoogs team

mys i solen

tipspromenad

bästa brudarna <3



korv!



snyggingar i bubbelpoolen

erik var grillmästare hos ida

<3

mat

mat



Sofia och Lina <3


Tog inga bilder senare under kvällen!
Tack för en underbar dag tjejer :)

Idag är vi bjudna på middag hemma hos Skoog klockan fyra. Jag ska nog gå ut en sväng och få i mig lite frisk luft och sen ta ett varmt bad innan vi åker bort dit!

Ha en bra dag ♥

Emma.

RSS 2.0