lördag 15 maj

Hej ♥

Känner ni vilket underbart väder det är ute? Äntligen har värmen kommit och kanske är det lite solsken på väg också!? Hoppas, hoppas!
Återigen känns huset levande, hela familjen är samlad och jag har både mamma, pappa, Lina och Julia hemma! Jag älskar tankten på att inte behöva ha hela huset för mig själv :p tro det eller ej, men jag har hellre fullt hus än tomt hus :)
Jag och Julia åkte ner till Sunne efter lunch för att hjälpa Ida, Filla och Stefan att boka flygbiljetter till Thailand. Ytterligare tre som bestämt sig för att följa med till värmen över nyår!
Sen körde vi vidare mot Karlstad. Vi hann med lite shopping och drömmande i heminredningsbutikerna innan det blev dags för lägenhetsvisningen. Lägenheten var en besvikelse, tyvärr! Jag hade väl inte så stora förväntningar eftersom jag redan pratat med tjejen som bodde där och fått information om att det var en nedsliten och ganska ofräsch lägenhet, men man kunde ju ändå hoppas lite. Jag ska ringa Wermlands invest på måndag och höra om de kan göra något, annars blir det att leta vidare!
Efter visningen hämtade vi upp Victor och åkte in till stan för att käka lite! Vi hade en trevlig stund på Kebabhouses uteservering. (Älska att man kan sitta ute!!!!!!!) :D
Vid sjutiden anlände mams och paps i stan och vi plockade upp dem och körde hemåt!
Ikväll är det alltså familjekväll hemma hos Barremyrs :)










presenter som mamma och pappa hade med sig hem till mig :)


Imorgon är det jobb heeela dagen som gäller! 9.30-21....
Ha en bra kväll :)

Emma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0