måndag 29 november

Hej sötisar ♥

En hel vecka har passerat sen sist... Jag förstår inte riktigt vart tiden tar vägen?!
I helgen har jag varit hemma och jobbat, 9.30-21-30 både lördag och söndag. Långa pass, men det gick ändå ganska fort! Har hunnit med att jobba med både Linda, Gabbsan och Pinkan, som det känns som jag träffar alldeles för sällan! Och därför är det väldigt roligt att komma in och jobba nu när jag är inne så sällan :) 

Idag har jag haft en fantastisk skön dag! Integravita hälsometoder som vi läser just nu består varje vecka av en föreläsning med en ny metod. Idag har vi haft lite praktik! Under förmiddagen ägrade vi oss åt mindfulness där vi fick göra ett enkelt yogaprogram och därefter en kroppsscanning. Under eftermiddagen hade vi massage. Två och två fick vi göra en helkroppsmassage på varandra! Underbart!
Mindfulness är något som jag vill ägna mig mer åt! Jag tänkte även att jag ska försöka skriva lite mer om utbildningen och hälsa här i bloggen, men ni ser ju hur det går för mig. Jag är alldeles för dålig på att uppdatera. Jag får se om jag kan ändra på det!

Med en energi som aldrig funnits förut när jag kommit hem efter en dag på uni drog jag igång med storstädning! Men när dammsugaren kom fram försvann mitt goda humör. Den dumma jäkeln välte ner min finaste blomma så den gick sönder. Det var jord överallt och tror ni dammsugarjäkeln suger upp det den välte ut??? Nejdå, istället fick jag ligga på knä och skura... Så en dammsugare i julklapp kanske?

Efter att även ha storhandlat drog jag, Jullan, Lina och Kristin på spinning/puls! OCH HERRE MIN SKAPARE! Antar att jag är ganska otränad efter över tre veckor utan träning och dessutom en rejäl förkylning på det. Konditionen var inte den bästa kan jag lova! Men det ska jag ändra på :) Nu är det dags att komma igång med träning igen! Jobbigt var det idag iallafall.... men kul och sjuuukt skönt efteråt!

Nu sitter jag i soffan med en glöggkopp och ser på Top model. De är i nya zeeland idag och massa härliga minnen kommer tillbaka! Maorifoket med deras skrikande, dansande och tungviftande inledde programmet och jag höll på att skratta ihjäl mig när jag kom att tänka på våran övernattning vi hade hos den gamla urbefolkningen! Det var så kul!!! Och nu kom jag på hur mycket jag saknar Jade, Liz och Mad och allt galet vi gjorde :D



Någon som jag saknar desto mer är Pelle! Vi har inte setts på hela helgen och kommer antagligen inte ses förrän på torsdag! Det är helt galet vad jag är kär! Känns så underbart att vi har en hel helg i stockholm framför oss också! Åh, vad jag längtar!
Nu ska jag hoppa i duschen jag :)
God natt min vänner!

Emma.

tisdag 23 november

Hej snyggisar ♥

Dagarna går undan och jag börjar bli frisk igen! Det går sakta tycker jag, men det går framåt :)
Jag har haft min underbara pojkvän här i ett par dagar ♥ I söndags var vi och såg Harry Potter och dödsrelikerna del 1. Jag tyckte den var helt okej, men Pelle var missnöjd över att de missat så mycket från böckerna. Själv så var det jättelänge sen jag läste boken så jag minns den knappt :)
Igår var jag på uni hela dagen, föreläsning, grupparbete och duskussioner angånende en bok vi läste förra veckan, "Ny succémetod"!
Kvällen bara försvann och den blev en ganska sen, men mysig middag. Julia hade Ola här och jag och Pelle fixade tacogratäng med chilichips och glass med varm hallon- och blåbärssås till efterrätt! Mums :)
Idag sov jag länge.. vaknade inte förrän tjugo i tio!
Jag tänkte läsa ikapp lite hälsopsykologi eftersom jag missade föreläsningen förra torsdagen, sen ska jag tvätta och sen drar jag till Sunne :)
Vi hörs!

Emma.

lördag 20 november

Hej vänner ♥

Jag sitter i Karlstad nu! Jag kom hit vid lunchtid och har pysslat och städat lite i lägenheten sen dess. Nu sitter jag och försöker skriva klart det sista på psykologiuppgiften. Jag har verkligen fastnat och kommer ingenstans! Blä, jag vill bara bli klar så jag kan släppa det där och ägna mig åt de andra kurserna nu :)
Jag, Jossy och Andreas ska snart åka bort till Kristin och Henrik på middag och spelkväll! Ska bli så himla mysigt :) Passar jättebra en sån här kväll tycker jag :P
Ha en bra kväll ni också!

Emma.

fredag 19 november

Gokväll ♥



Kolla vad jag fann när jag satt och kollade igenom gamla bilder på datorn här hemma! 2007 var jag, Ida, Britta och Ellen tomtar i skolans luciatåg! Snart är det juuuul igeeen :D

Jag inväntar just nu Ellen och Ida för en idol/glöggkväll här hemma hos mig! Ska bli mys det ♥
För övrigt så har jag tillbringat hela dagen med näsan i psykologiboken. Det har resulterat i en nästan helt klar hemtenta! Fatta vad underbart, snaaart klar :D
Hann även med en snabb sväng till frissan! Härligt att få bort de slitna topparna. Jag tänkte färga mig mörkare nu också! Och tänkte faktiskt överlåta det jobbet till Jullan någon dag till veckan :)
Ha en mysig helg nu med er! Puss :)

Emma.

torsdag 18 november

Hej ♥

Min blogg måste vara något av det tråkigaste just nu. Förlåt! Men jag har ingen inspiration alls. Det kanske kommer tillbaka, men just nu har jag varken tid eller lust. Jag tror ni har märkt det :)
Jag är sjuk för tillfället, men jag har inte tiiiiiid med det! Och dessutom är det tråkigt. Jag missade en föreläsning idag pga den förbaskade febern. Huvudet spränger och ögonen värker.. resten av kroppen ska vi inte tala om. Det är bara meeer vila som gäller! Kul....
Aja, förlåt att jag klagar, men det är faktiskt lite synd om mig :) Det känns bättre nu när jag sagt det!
Snart kommer mamsen hem från Norge. Då blir det mys! Fast jag kryper nog ner i sängen tidigt idag, har inte sovit ordentligt på hela veckan :(
Hoppas allt är bra med er sötnosar!

Emma.


söndag 14 november

Ciao ♥

Idag startade hela familjen med en rejäl och mysig frukost tillsammans med tända ljus och paket till pappa :) Jag tror han blev heeelt överlycklig över ett 10-pack strumpor från intersport. Det såg ut så iallafall :) Haha.
Sen åkte jag till Ida och hade mysfika med henne och Ellis ♥

Jag sitter och försöker plugga, men jag får ont i ögonen när jag läser och alla psykologigubbar gör mig trött...

Datorn är roligare! Jag har lagt in lite Parisbilder som jag laddat upp. Bilderna är från halva fredagen, tagna med Julias systemkamera :) Sen tog batteriet och fick nöja oss med att ta bilder med Linas kamera, men den ligger som sagt kvar hos Astrid i Paris. Ni får nöja er med detta så länge! 













































Emma.

lördag 13 november

Hej mina kära vänner ♥

Hoppas ni mår bra!
Själv har jag haft en jättebra arbetsdag! Att få komma till en solstråle som lyser upp i höstrugget är härligt!
Nu ligger jag hemma i sängen och läser lite, Integrativ vård med konventionella, alternativa och komplementära metoder. Jag saknar min underbara pojkvän ganska mycket faktiskt :P Men jag får vänta till imorgon...
Kvällen igår var jättemysig! Hela familjen plus alla pojkvänner var hemma, mamma hade gjort trerätters och sen underhöll vi oss med idol :)
Imorgon är det fars dag så då är det frukost på sängen och uppvaktning av pappsen som står på schemat! Sen Ida, farfar, morfar, plugg och Pelle ♥
Sov gott!

Emma.


fredag 12 november

Hallå ♥

Jag känner mig inte riktigt hundra idag då jag vaknade upp med svälld hals och huvudvärk. Jag har ju varit frisk i hela två månader nu så det är väl dags att bli sjuk igen antar jag...
Så istället för det inplanerade träningspasset bestämde jag mig för att pyssla om mig själv litegrann med lite spaaktiviteter och wellness här hemma :)
Nu ska jag snart hoppa på bussen in til stan och sedan ta tåget hemåt! Pelle åker med från Sunne och ikväll är hela familjen samlad. Mamma är jätteglad och har planerat in en finmiddag ikväll :) Ska bli mys! Imorgon blir det jobb för hela slanten och på söndag är det pappas dag så då ska han firas :)

Igår började hälsopsykologin. Kursen ligger inte på bästa tiden (15-18 varje torsdag) men det verkar som om det kommer bli en välrigt rolig och intressant kurs. Det var en av kurserna i programmet som jag har sett fram emot mest! Det verkar även som om vi kommer få intressanta föreläsare. I slutet av kursen skulle det komma någon som skulle föreläsa om självkänsla (någon som är väldigt duktig på det vad jag förstod) och jag hoppas såååå att det är Mia Törnblom! Har bara varit på en föreläsning med henne förut, och den var så bra och givande :)

Igår kväll hade jag, Kajsa, Johanna och Sofie myskväll här hos mig. Vi bakade scones och satt och pratade hela kvällen :) Det var precis så mysigt som en sen höstkväll ska vara!

Ha en bra helg mina vänner!

Puss Emma.

tisdag 9 november

Hej ♥

En hel vecka har hunnit passera sen sist och även så Parisresan! För er som vill veta är Paris en jättevacker stad, även i regn :) Fredagen bjöd på kanonväder, 20 grader varmt och sol.. på lördagen öppnade sig himmlen och ner föll ett regn som höll i sig ända tills vi lämnade landet! Men vi hade jättekul ändå :) Det blev mycket shopping och såklart Eifeltornet, Moulin rouge, Triumfbågen, Sacre Coeur, Champs Elysee, mm, god mat, fest och mys!
Kameran ligger kvar hos Astrid så jag har inte så mycket bilder med mig hem, tyvärr! Får dem i mitten av december när Astrid kommer hem igen! Har iaf lite bilder från systemkameran, men har inte fått in dem i datorn än :P

Ikväll har jag och Jullan mormor på besök. Lina och Martin har varit här och ätit middag med oss, myys :) Ute yr snön och det känns härligt att sitta inne i värmen. Nu känns det som om vintern är på g!

Imorgon ska jag till uni och plugga! Jag har börjat två nya kurser den här veckan plus att jag har en hemtenta i transpersonell psykologi som måste göras. Så nu ska jag försöka ta tag i det och bli klar med den där uppgiften så snart som möjligt så jag kan lämna det bakom mig! Så imorgon blir det plugg hela förmiddagen, sen lunch med idisen och sen kommer Pelle till mig :)

Hoppas allt är bra med er? :)
Puss!

Emma.

RSS 2.0