Dan före dan före dopparedan ♥

God morgon 

Inatt har jag sovit som en stock i min kära barndomssäng! Snön yr utanför fönstret, det är 10 minusgrader och två dagar till jul. Jag känner mig som ett litet barn, full av förväntningar inför helgen och alla förbereldelser! Vet inte när jag kände av julen på det här sättet sist? Efter en morgonpromenad med Lina och mamma har vi nu fått i oss frukosten och dagen är därmed igångkickad. Det är lite som ska göras och förberedas och det är så mysigt att göra allt tillsammans!

Julmyset med tjejerna igår var mycket uppskattat från min sida. Vi har inte träffats alla på flera månader eftersom vi bor på flera olika håll! Glögg, pepparkakor, knäck och ett stort fat vitaminer var vad vi mumsade på och det stora samtalsämnet blev ändå bebisar med en höggravid Hannis i sällskapet :) Mys var vad der var  

Fina, fina tjockis  

Älskade ni  

Underbara  

Vitaminboost!






Eftersom jag kommer tillbringa i stort sett hela mitt (korta) jullov här hemma hos mamma och pappa kommer inte så mycket av tiden gå åt till att blogga. Räkna med någon update om dagen så kör jag hårt på bloggandet sen efter nyår igen!

Kram på er / Emma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0