torsdag 30 juni

Hey

Jag vet att det ekar tomt med inlägg här, men som sagt så krånglar internet hemma var och varannan dag, och då tappar jag suget, men nu är jag äntligen tillbaka i stan igen för att tillbringa en långhelg här! Det känns underbart, det här är hemma för mig nu, jag trivs här. Torsby är hemma hos mamma och pappa.

Karlstad är en sommarstad, solen skiner och det är så mycket folk ute. Själv har jag ägnat kvällen åt tvätt och städning, inte det roligaste, men jag får ju besök i helgen så det måste göras :) Lovisa och Amanda från Skövde kommer hit och hälsar på och det ser jag verkligen fram emot! Känner mig dock lite krasslig, precis som om jag var påväg att bli sjuk, ont i halsen och så. Därför ska jag lägga mig tidigt ikväll så jag blir pigg tills imorgon. Vill verkligen inte bli sjuk nu!

Nästa vecka har jag och Per varit ihop i ett år. Ett år av kärlek! Jag är så lycklig och kär att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Han är min drömkille och jag älskar honom såå! Iallafall så ska vi fira våran ettårsdag uppe på Finnskogstoppens spa! Jag ringde dit idag och lyckades få sviten för ordinarie rumspris! Wiiiee :) Kommer bli ett så mysigt och underbart dygn där uppe



Hoppas ni har en fin kväll mina vänner!

/ Emma.

måndag 27 juni

Tjoho

Internet funkar för en gångs skull här hemma. Gött! Jag har fått upp lite bilder från midsommar nu som ni kan kika på om ni vill :)
Efter mötet idag stack jag ut på en springtur i Valberget. Det var blött i marken och dick därför ganska segt, men jag kom runt milen :) Under eftermiddagen har jag sysselsatt mig med att klistra in bilder i album, har ju över 1000 bilder som ska in. Haha! Har även städat och plockat lite och nu ska jag sätta mig ch skriva lite i min nya kalender!
 
älskling

midsommarfina!

Martin njuter av det svenska sommarvädret och öl :)

älskade syster!

Och det svenska midsommarvädret ser ut såhär!







Josefiiin <3



ÖLSPEL!

Min och älsklings dukning i lördags :)


Puss / Emma.

söndag 26 juni

Ciaoo  ♥

Hoppas att ni hade ni fin midsommar! Min blev över förväntan, verkligen! Först borejoggen och sen en ganska lugn dag med lite förberedelser inför kvällen. Jag, Lina, Per och Martin hade midsommarmiddag hemma och lite senare anlände Josefinfin och Lollo. Det dracks och spelades ölspel och det var länge sen jag skrattade så mycket! Riktigt lyckad förfest innan vi begav oss till Fakoriet för att dansa loss lite. Blev även en hel del kära återseenden där, och det är alltid trevligt!

Igår sov jag och Pelle bort halva dagen, var ute på en promenad och tog det allmänt lugnt. På kvällen åt vi midsommarmiddag med hela familjen, spelade kubb och kort. Mys  ♥

Just nu sitter jag på jobbet och gör ett 24-timmarspass. Jag slutar tio imorgon och då ska jag på möte med chefen, har ju faktiskt pluggat till mig en löneförhöjning det här året :) Wiiiiieee! Tänkte ladda upp lite bilder från helgen imorgon, så ni får vänta lite till :)

Kram / Emma.

torsdag 23 juni

Hej fina ni ♥

Tyvärr så står det lite still här nu. För det första är jag är typ aldrig hemma.. så jag hinner inte in på datorn och för det andra funkar aldrig internet hemma heller. Skitkasst ju!
Jag jobbar vädigt mycket, och när jag inte har jobbat har jag varit i Sunne hos älskling eller umgåtts med min fina Idis <3 (som ju också bor i sunne nu för tiden) :)
Imorgon är det midsommar också, och den kommer efter många om och men tillbringas här i Torsby. Blir antagligen Faktoriet! Men först är det Borejoggen som står på schemat imorgon bitti. Jag och Lina ska gå den, springa håller inte mina knän för eftersom det är asfalt hela vägen :(
Ha en fin midsommar om vi inte hörs innan ♥
/ Emma.

måndag 13 juni

Heey

Jag sitter hemma hos älskling nu. Han började jobba sex i morse, så jag har varit ensam hela förmiddagen. Men nu ska jag åka in till Sunne och träffa Ida och Ellen. Blir soooola i bikini :D Jag sov faktiskt ända till halv nio idag. Otroligt skönt! Gick upp på en morgonpromenad i skogen och har slappat lite och gjort mig iordning nu! Har försökt ladda upp lite bidler från kvällen igår, men internet här är lite segt, så det blev bara ett par stycken. Jag och Pelle var iallafall inne i Sunne och åt glasss och gick och myste runt älven :)









/ Emma.

15:11

Hej igen!

Det var 16 grader och mulet när jag kom hem förut. PERFEKT för en löptur tänkte jag och stack iväg. Men av någon anledning tittade solen fram precis när jag kom till vassjön, och fortsätte därefter att gassa hela vägen runt. Det blev otroligt varmt och jag hade inget vatten :( Men, men själva löpningen gick bra. Jag sprang tio minuter snabbare än första gången jag sprang runt i år, och det känns ju bra. Jag märker hur mycket lättare det går efter träningen jag lagt ned de två senaste månaderna. Intervallpass, spinning/puls/intervall, intensivgympa, stavgång i valbergsbacken och långa löpturer börjar ge resultat nu. Mitt mål är att springa milen på en timme innan sommaren är slut. Det går bra nu så länge knät funkar, men pajar det så är det kört, så därför tar jag det lite lugnt nu i början. Inte springa för fort!

Åkte bort till farmor och farfar för att hälsa på förut, men de var inte hemma :( Men ska åka ner till Sunne och min älskling nu! Har inte sett honom sen i onsdags... känns som en evighet! Mmmm, vad mys det ska bli ikväll  :D

Imorgon ska jag umgås med mina älskade flickor, Ida och Ällen!

Ha en fin kväll mina vänner!

/ Emma.

söndag 12 juni

God morgon  

Äääääntligen! Vet ni? På tisdag börjar mitt favoritprogram igen. So you think you can dance  ♥ (21.00 på kanal 5)



Jag slutar om en halvtimme och ska då cykla hem, byta om och åka iväg till valberget för att springa! Blir eventuellt runt Vassjön :) Behövs verkligen, då det kryper i benen efter två heladagars jobb!

/ Emma.

lördag 11 juni

Helluu

Jag jobbar, om det är någon som undrar vad jag pysslat med under de senaste dagarna... de första dagarna på sommarlovet! Blev ett tolvtimmarspass igår och kör ett 24-timmars från idag till imorgon. Slutar tio då, och sen är jag ledig i två dagar. Åh, vad jag ska njuta! Är lite bitter att jag sitter på jobbet nu bara. Mina älskade vänner är samlade för utgång på kolsnäs och Pelleälskling är i skogen med sina vänner. TUR att det är storhelg och jag tjänar fett med pengar! :D

Blåsningens häftigaste blåsning! Har ni sett den här? Ganska coolt faktiskt! Anders Limpar tror att han åker två år fram i tiden. Mycket genomtänkt och rolig blåsning!





Det var allt för mig! Nu ska jag lägga mig med en bok och bara njuta av hur underbart det är att läsa för att jag vill :)

Puss! / Emma.

torsdag 9 juni

Hej vänner

Såg just att jag klarade VG på förra tentan. En otrolig lättnad! Nu vill jag bara klara den sista också så är jag mer än nöjd sen :)
Igår började inte dagen så bra. Jag mådde jätteilla och hade ont i magen hela förmiddagen. Illamåendet gick över sen, men magontet försatte hela dagen. Det var lite tråkigt eftersom jag hade lovat min kära svärmor att ta några fina bilder på Erik när han hade bal. Jag kämpade mig dock igenom balfotograferingen och fick faktiskt en hel hög med fina bilder. Sen åkte vi hem till älskling och så fick han ta hand om mig resten av kvällen. Åh, vad han är bäst

Jag kom precis till Karlstad nu. Ska byta om och cykla iväg till uni på hjärt- lungräddning i några timmar nu. Sen, sen hörrni, då har jag sommarlov! Tar mitt pick och pack och flyttar hem till mamma och pappa i Torsby redan ikväll!

Ha en fin dag!

/ Emma.

tisdag 7 juni

Tjo

Jag är friiiiiiiii :D Kan inte förklara den underbara känslan! Sen att tentan kändes bajs är en annan sak. Nu är jag fri att göra och läsa vad jag vill ända fram till augusti!!! Lovely! Har ju dock HLR kvar på torsdag, men det ska bara bli kul!

Det har varit en lång dag idag, och jag är astrött! Jag åkte från Torsby imorse och direkt till uni för att plugga det sista fram till två. Skrev tentan och sen drog vi in till stan och firade med middag på Fontana di trevi! Mycket gott och trevligt! Gick upp till Jossy en sväng när jag kom hem och myste lite ♥ Kom precis hem nu och ska faktiskt snart krypa i sängen och sova. Uuuuh, vad gott det ska bli!

Johanna och Sofie är såhär glada för sommarlov! :)

Och vi är såhär glada! :P

Kycklingfilé fylld med parmaskinka och mosarella med rödvinssky och klyftpotatis!


Det var allt för idag!
Natti.

/ Emma.

söndag 5 juni

Hej snyggisar

Hoppas att ni haft en trevlig helg! Middagen igår blev väldigt lyckad för oss. Vi åt massa gott, drack öl, hade trevligt och spelade kort :) När välkomstdrinken och förrätten serverades glömde jag alldeles bort kameran, så blev inga bilder på det. Förätten var iallafall en kantarelltoast och välkomstdrinken var en passoadrink :)


Varmrätten var pressad potatis, lax i ugn och en sallad + vitlöksbröd!





Efterrätten var en drottningbakelse. Mmm :) (typ cheesecake)


Idag hade jag och Per tänkt oss til gymmet. Så vi var uppe tidigt, åt frukost och kastade på oss träningnskläderna. Men av någon anledning bad jag honom kolla om de inte hade ändrat till sommartider och öppnade senare än vanligt eller så. Och mycket riktigt, det var precis så jag kände på mig. Men så sent som tre trodde jag inte att de skulle öppna?! Men, men. Vi tog en lång löptur istället! Det var underbart, och det känns bara bättre och bättre med löpningen! :)

Vi hade även planerat en kväll i Karlstad idag, men efter att ha kollat tågtider och insett att det bara gick ett enda tåg imorgon så fick vi sätta oss på bussen hem redan idag. Jag ska ju jobba imorgon, så nu sitter vi hemma i Torsby hos mamma och pappa och ska alldeles straxt äta grillat. Ska bli sååå gott!

Ha det bra!

/ Emma.

lördag 4 juni

Hej sötnosar  

Jag och älskling har haft mysmorgon! Vi tog en morgonpromenad runt älven i det fantastiska vädret och har ätit frukost ute på balkongen. Nu ska vi springa iväg och handla mat till ikväll. Lina och Martin kommer hit och vi ska bjuda på trerättersmiddag!




Haha, ser ni bonnbrännan han fick på cykeln igår eller? Snyggt... :P

Annars då? Jo det blir väl plugg som vanligt. Är sjukt osugen, men är sista helgen nu! Tänkte ligga vid sundstatjärn idag med!

/ Emma.


20:26

Tjoho!

Nu ska jag och Per ha fredagsmys. Vi ska se baksmällan, äta godis och kramas 



Hoppas ni får en bra kväll!

/ Emma.

fredag 3 juni

Hola

Vilken underbar morgon hörrni! Jag vaknade redan halv sju (av mig själv :P) och orkade inte somna om så jag tog mig en morgonpromenad runt älven. Åh, vad jag älskar vädret idag!
Nu har jag fått i mig en brakfrukost och ska sätta igång med plugget. Funderar på att packa ihop en picknickkorg, ta med en filt och gå till sundstatjärn och lägga mig och sola. Ingen lust att sitta inne idag ju.

Här är lite bilder från gårdagen. Vi åt underbar mat på Alfie :)









Ha en trevlig dag!

/ Emma.

torsdag 2 juni

Hejsan

Jag har gjort kesoplättar med bärsås till lunch, och så proviva till det! Mmmm :)







Har ni testat de nya smakerna från proviva? Jag gillar verkligen de med apelsinsmak och fruktkött i. De är jättegoda :) Bra för magen också, med massa bra bakterier!

Kesoplättarna består av ägg, keso, solroskärnor och lite vaniljsocker. Bärsåsen är mixade jordgubbar, blåbär och en banan!

Idag var jag uppe tidigt för att plugga som vanligt. Pluggade effektivt i tre timmar innan jag sprang ut på en löptur! Det kändes jättebra :) Jag sprang över en timme och kände inget alls i knät. Sprang ioförsig inget på asfalt, så det kanske var det?! Jag tog en tur bort till Tyrskogen vid Färjestad. Och gud vad jag älskar att springa i skogen!

Nu ska jag fortsätta med mitt plugg här! Ikväll kommer mina svärföräldrar, älskling, Erik och Jossan till Karlstad. Vi ska ut och äta med Ebba och Johan eftersom Ebba åker till USA i tre månader nu i sommar. Så hoppas på en solig och varm kväll :)

Hejsvejs!

/ Emma.

onsdag 1 juni

Hej kära ni

Jag sitter och laddar upp bilder som jag sedan ska beställa. Jag har miljoner bilder kännes det som och de ligger bara i datorn och skräpar. Så nu ska de minsann in i album! Roligt att ha något att pyssla med när det blir sommar jag har tid att göra vad jag vill :)

Idag har jag pluggat som vanligt, vad annars? :) Har även tvättat och varit på pulspass på friskis och svettis! Ett riktigt svettigt pass! Det kändes skönt efter att ha suttit i soffan och degat hela dagen :) Imorgon ska jag försöka springa lite, om knät vill det vill säga!

Hoppas allt är bra med er!

Puss / Emma.


RSS 2.0