söndag 5 juni

Hej snyggisar

Hoppas att ni haft en trevlig helg! Middagen igår blev väldigt lyckad för oss. Vi åt massa gott, drack öl, hade trevligt och spelade kort :) När välkomstdrinken och förrätten serverades glömde jag alldeles bort kameran, så blev inga bilder på det. Förätten var iallafall en kantarelltoast och välkomstdrinken var en passoadrink :)


Varmrätten var pressad potatis, lax i ugn och en sallad + vitlöksbröd!





Efterrätten var en drottningbakelse. Mmm :) (typ cheesecake)


Idag hade jag och Per tänkt oss til gymmet. Så vi var uppe tidigt, åt frukost och kastade på oss träningnskläderna. Men av någon anledning bad jag honom kolla om de inte hade ändrat till sommartider och öppnade senare än vanligt eller så. Och mycket riktigt, det var precis så jag kände på mig. Men så sent som tre trodde jag inte att de skulle öppna?! Men, men. Vi tog en lång löptur istället! Det var underbart, och det känns bara bättre och bättre med löpningen! :)

Vi hade även planerat en kväll i Karlstad idag, men efter att ha kollat tågtider och insett att det bara gick ett enda tåg imorgon så fick vi sätta oss på bussen hem redan idag. Jag ska ju jobba imorgon, så nu sitter vi hemma i Torsby hos mamma och pappa och ska alldeles straxt äta grillat. Ska bli sååå gott!

Ha det bra!

/ Emma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0