måndag 16 maj

Hej snyggisar

Jag är sååå sliten efter en lång dag på univeritetet. Har haft föreläsning mellan nio och fem och nu sitter jag här så trött att jag funderar på att gå och sova?! Haha, klockan är ju bara halv åtta.. det värsta är att jag har en likadan dag imorgon igen... buhuu :( Idag har vi iallafall fortsatt på matspjälkningssystemets anatomi och fysiologi, samt sjukdomar i urinvägarna. Imorgon blir det urinvägarnas anatomi och fysiologi och sen skulle vi börja med skelett och muskler på eftermiddagen tror jag?!

Det blev en liten promenad när jag kom hem, för att rensa tankarna lite och få lite frisk luft. Och frisk luft det fick jag verkligen! Jag höll ju nästan på att blåsa bort för tusan :P

Vet ni? Nu har jag sett två hus här på Norrstrand som har stora segelbåtar i fönstret. Jag tycker bara att det är sååå snyggt! Ni som känner mig vet hur mycket jag älskar segelbåtar, och att jag älskar att segla! Jag vill också ha en segelbåt i mitt fönster och en marin inredning i något rum. Ååååh ♥ (börjar längta efter hus jag :P haha)

Segling i Whitsundays i Australien är något av det bästa jag gjort! Så vackert!





Snyggt, ellerhur? Ska smygfota ett fönster någon dag så ska ni få se vad snyggt det ser ut utifrån :)

Puss / Emma.

Kommentarer
Postat av: Idis

Segelbåtar finns på toria (a) :)

2011-05-18 @ 09:21:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0