onsdag 11 maj

Hej

Jag har haft fullt upp nu i två dagar, med hela dagar på univeristetet med bland annat föreläsningar och tentaplugg! Den här veckan har föreläsningarna innehållit mag-tarmkanalens anatomi och fysiologi, mag-tarmkanalens sjukdomar och även leversjukdomar och sjukdomar i pankreas. Som tur är så kommer inte allt detta på tentan på lördag, utan det har dom flyttat fram till nästa tenta, phu!

paus i solen mellan föreläsningarna i måndags!


Vet ni vad som hände i morse då? Per åker alltid med tåget från Karlstad kvart över sex varje morgon, han har klockan på ringning tio över fem och snosar alltid till halv sex. Igår glömde han visst ställa klockan. I morse vaknade jag tidigt och var kissnödig och gick upp på toaletten. Påväg tillbaka till sängen kikade jag in i köket för att se vad klockan var... den stod på kvart i sex (Pers buss går fem i) och Per låg fortfarande och sov. Jag väckte honom med desamma, och herregud vilken fart det blev på honom! Nätt och jämt hann han med bussen. Men vilken tur att jag vaknade precis då och tittade på klockan, annars hade han missat tåget och kommit försent till jobbet :P

Idag är det vårruset också, jag är inte anmäld och jag ångrar mig lite nu. Det hade varit kul och vara med, speciellt när vädret är så fint :) Men vi tjejer i hälsa/wellness satsar på nästa år istället!

Det blir massa plugg idag. Tänkte gå och gymma lite vid lunch så jag får tänka på annat och ikväll blir det väl att hejja på alla andra som springer ist då :)

Ha en fin dag mina vänner!

/ Emma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0