Torsdag 13 oktober

Hej vänner! ♥

Av någon anledning slutade utslagen klia efter att jag skrev och lade upp bilderna här på bloggen, hur är det möjligt? Haha. Men jag är nöjd. Skulle inte förvåna mig om det går bort tills på tisdag när jag ska till läkaren bara för att liksom :P
Jag har åkt på en förkylning nu istället, nyser och nyser och nyser... och har feber! Jobbigt. Knaprade i mig fullt med alvedon i morse och åkte till Uni iallafall. Hade första föreläsningen om MI (motiverande samtal) idag ju och det kunde jag ju inte missa! Det var en bra föreläsning med många små övningar, och herregud vad svårt det är! Man får aldrig säga åt en klient vad den ska göra utan man ska hela tiden leda samtalet med öppna frågor, skapa motivation och på så vis försöka få klienten att själv vilja göra en förändring! Det är svårt, men spännande! Och övning kommer verkligen behövas :)
Nu i eftermiddag har vi fys i nya gympahallen, men eftersom jag har feber fick jag inte vara med. Utan jag fick åka hem och lägga mig och vila istället... jättekul! Inte är jag bitter inte... ;)
Har iallafall min pojkvän hemma nu igen, och det är underbart!
Hoppas allt är bra med er?!
/ Emma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0