Äntligen mjölk

God morgon vänner

Veckan utan mjölk är över och eftersom jag inte känner någon förbättringen tillsätter jag laktosfria mjölkprodukter i kosten igen. Fuskade egentligen och gjorde det redan igår då det var ädelost i maten :) Jag har saknat ost och keso som en galning och börjar därför veckan med en tallrik kesokvarg med frukttopping samt en nybakad smörgås med ett tekt ostägg och en kopp grönt te.







Kesokvarg: Mosa en banan och blanda med 1 dl keso och 125 gram kvarg. Idag toppade jag med hallon, blåbär, grapefrukt, kiwi, klippta fikon, chiafrön, kokos och mandel.
Stekt ostägg: Stek ett ägg i en panna. När du vänder på ägget lägger du två skivor ost på och väntar tills det smällt. klart
!

Vad åt ni till frukost idag?

Nu ska jag göra mig iordning för lite förmiddagsplugg med Viktoria. Hon kommer hit och vi ska börja på diskussionsdelen i uppsatsen.

Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: bjullmeister

hej emma :)

jag är också laktosintollerant, men jag äter tabletter varje dag så att jag faktiskt kan äta som vanligt igen. de finns på apoteket och heter prolaktas. kostar 150 kr och räcker i en månad. man sparar både pengar och det är så skönt att dricka vanlig mjölk igen. tips :)



kram!

2012-04-25 @ 16:21:01
URL: http://bjullmeister.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0