Skidlunchen bananplättar

Tjena

Idag blev det de supergoda bananplättarna till lunch här i stugan. De söta plättarna serverades med vispad grädde, jordnötssmör och hallonmarmelad, åh det bara smälte i munnen!









Bananplättar 1 portion: mosa en stor banan och vispa ihop med två ägg. Stek dem i smör och servera med grädde, jordnötssmör och marmelad.

NU: redo för eftermiddagen!

/ Emma.

Kommentarer
Postat av: Elin

Du vet att skippy jordnötssmöret inte är särskilt nyttigt va? Jag redogör gärna för eko jordnötssmöret som består av 99%jordnötter och sedan salt no sugar och annat bad. Smakar precis det samma om inte bättre, enligt mig iaf!

2012-04-22 @ 18:20:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0