Förkylning och vilodagar

God morgon ♥

I eftermiddag är jag hemma igen och då återgår jag till bloggandet som vanligt igen! Idag vaknade jag upp hos mina svärföräldrar i Sunne. Sovmorgon, mys och frukost i soffan <3 riktigt skönt efter en vecka med tidiga morgnar och intensiva dagar :)

Har under veckan kännt mig lite halvkrasslig och trött i kroppen och har därför vilat helt från träningen de senaste dagarna. Men nu har jag tråkigt nog blivit rejält förkyld ändå. Antar att det är luftkonditioneringen i utbildningslokalerna som ligger bakom det eftersom jag inte var ensam om att nysa näsan av mig igår!

På tisdag flyger vi upp till Kiruna och på onsdag påbörjar vi vandringen mellan Abisko och kebenekaise. De kommande dagarna kommer därför bli lugna vilodagar för att bli frisk och stark i kroppen igen. Jag ska därför passa på att ägna mycket tid i köket, laga mat och baka gottis. Det kommer jag bli frisk av!

Nu ska jag och Pelle sätta upp tältet som vi ska sova i under vandringen så att det går snabbt och smidigt när vi väl är där :)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag läste att yoga, qigong och tai chi lindrar IBS syndrom!

Svar: Jag har också hört det! Även att typ KBT och mindfullness ska vara bra!
Emma Barremyr

2012-08-16 @ 13:06:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0