Första december

God morgon 
 
 
Jag har precis käkat andra frukosten och sett på julkalendern. Julkalendern blir jag aldrig för stor för - det är lika mysigt att titta varje år! Svårt att säga om den är bra eller inte än, det återstår att se. Första avsnittet kändes väldigt kort dock!
 
Började dagen i gymmet idag - rygg, axlar och mage på schemat. Nu är jag påfylld med både tränings- och matenergi! Underbar start på december!
 
 
 
 
Andra frukosten blev en enkel och vanlig havregrynsgröt med äggvita (för mer protein) toppad med chiafrön, krossade linfrön, solroskärnor, pumpakärnor, kokos, hallon och mjölk. Mums :)
 
Nu ska jag iväg till jobbet för ett 24-timmarspass!
 
Ha en fin dag 
 
Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej Emma! Jag har precis fått reda på att jag är gluten-intolerant. Jag tycker att det är svårt att veta vad jag ska ersätta t.ex. vetemjöl med. Kan inte du göra ett inlägg där du berättar om vad du har för glutenfria basvaror i ditt kök. Jag har sett att du använder dig mycket av bl.a. olika typer av kokos råvaror. Är det något du rekommenderar?

Svar: Hej Anna! Kokos är ett fantastiskt alternativ till mjöl, dock suger det åt sig mer vätska så man kan inte använda lika mycket som i vanliga fall. Alla mina recept ett halvår tillbaka är glutenfria då jag inte heller kan äta gluten. Ska absolut ta tag i ett inlägg om glutenfria basvaror i mitt kök när jag får tid, tack för tipset :)
Emma Barremyr

2012-12-01 @ 15:30:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0