Lucia

God morgon 
 
 
Har ni varit uppe och sett på något luciatåg? Hos oss blev det frukostmys framför lucia och julkalendern på tv med massa tända öljus och mys under duntäcke i soffan. Det är luciamorgon det!
 
Jag har fortfarande massa kokosmuffins kvar i frysen så dagens frukost bestod (idag igen!?) av just dessa nyttiga och goda muffins! Men jag klagar inte, jag älskar att äta muffins till frukost, och dessa är några av de godaste!
 
 
 
Kokosmuffinsen toppades med ett lager kokosgrädde, ett lager kvarg, skivad banan, hallon och kokoschips! Inte speciellt julig luciafrukost, men det blir luciafika senare idag så jag klarar mig tills dess!
 
 
 
Vad åt ni till luciafrukost?
 
Insåg precis att jag har luckats få in dagens hälsoutmaning - en sockerfri dag på lucia. Det kanske inte var det smartaste, hehe, för vi vill väl lussefika idag?! Alla inlägg är tidsinställda och jag tänkte liksom inte på att det var lucia idag när jag skrev det. Vi kan ju göra en deal, ni kör en sockerfri dag en annan dag om ni vill lussefika idag? Okej? 
 
Nu ska jag åka till universitetet en sväng! Och i eftermiddag ska jag försöka hinna med och svara på lite kommentarer och frågor som jag fått!
 
Hoppas att ni får en fin luciadag 
 
Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: vonskareng

hahah jag åt INTE sockerfritt ens till frukost idag - en drös med gluten o laktosfria pepparkakor, men åtminstone gröt och god topping på den iaf. så hälften nyttigt - hälften... inte alls ;)

Svar: Låter som en fin luciafrukost :D
Emma Barremyr

2012-12-13 @ 08:53:35
URL: http://vonskareng.blogg.se
Postat av: Linnéa

Kokos är himla gott!
Jag åt davosgröt gjord på banan och kokosmjölk imorse. Ett tips!

Svar: Åh, det lät himla gott! Får jag ta och testa :) tack för tipset! :)
Emma Barremyr

2012-12-13 @ 11:22:23
URL: http://sockerfritt.blogg.se/
Postat av: Ida

åååå dessa muffins måste jag få smaka:-)

Svar: Nästa gång du kommer :D
Emma Barremyr

2012-12-13 @ 19:36:47
Postat av: Ida

Låter toppen!!

2012-12-14 @ 22:40:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0