Nagellacktrams och jullåda med hemgjort gottis

Hej 
 
Dagen har gått i ett som ni kanske förstår! Det blev mååånga påsar hem från julhandlingen idag och när vi kom hem var det bara att börja packa upp allt. Det mindre roliga om du frågar mig! Nu är dock allt uppackat och klart och jag håller på att packa väskan för att senare ikväll åka till Sunne och svärföräldrarna. Innan bussen går tänkte jag hinna med att fixa mina naglar med Depend GelLack som mamma köpte nyligen. Lacket ska hålla i upp till tre veckor och eftersom vi ska börja fira jul med mina killes familj redan imorgon så passar jag på att slänga på lite lack!
 
Till svärföräldrarna har jag fixat en liten jullåda med lite hemgjort gottis - knäck, äppelglögg och frökex! Vet att det är uppskattat med hemgjorda godsaker, och det känns ju faktiskt lite extra kul att ge bort också!
 
 
Ger ni bort några hemgjorda ätbara saker i julklapp?
 
Är tillbaka i Torsby igen på söndag och då börjar våra jultraditioner här hemma. Dagen innan julafton är årets bästa dag om du frågar mig. Hihi!
 
Kram / Emma,

Kommentarer
Postat av: Gabbi

Vilket fint paket! Jag har faktiskt gjort massa olika chokladtryfflar, kolor och så vidare dom jag sen ska blanda i egna chokladaskar och ge bort :)

Svar: vad roligt! Gott det lät med chokladtryfflar, blev himla chokladsugen :D hehe
Emma Barremyr

2012-12-21 @ 17:07:16
URL: http://gubbsi.blogg.se
Postat av: Elin

Hemmagjorda julklappar är både roligare att ge och få. Man känner att det ligger lite extra kärlek och omtanke i det. Brukar också göra egna julklappar, i år blir det müsli, knäckebröd och chokladtryfflar :)

Svar: Visst är det så! Vilka fina julklappar, jag är säker på att den som får det blir jätteglad :)
Emma Barremyr

2012-12-21 @ 19:48:32
Postat av: Nathalie

Hej :) Vet du någon utmaning jag skulle kunna göra imorgon? Jag känner mig ganska omotiverad till att gå till gymmet imorgon utan att ha något speciellt planerat, finns inget roligt pass heller. Vill gärna ha något tufft och jobbigt konditionsmässigt. Har ganska bra kondition och tränar ca. 4-5 gånger i veckan (mestadels kondition) och klarar det mesta ;) Tack på förhand! ps. har testat din pyramid intervall! Den var tuff och bra träning! Kanske kör den imorgon om jag inte kommer på något bättre!

Svar: Om du inte känner för att gå till gymmet kan du alltid få till jobbig hemmaträning också! Välj ut några kroppsegna övningar och gör tabataintervaller. Hoppa hopprep är både bra för spänst och kondition och känns rejält i benen - också enkelt att göra hemma. Har du redskap som hantlar, pilatesboll och gummiband kan du sätt ihop en cirkel och köra hemma också! Att träna utomhus kan också vara himla effektivt. Drar du ut och springer får du upp pulsen och kan stanna lite här och var och varva löpningen med styrketränig - gör t.ex. armhävningar, dips eller plankan mot en bänk, gör upphopp eller burpees, sitt i jägarvila mot ett träd eller kör ruscher i en backe. Jag lovar - det kan bli jättejobbigt! dessutom får du samtidigt frisk luft och närhet till naturen - vilket är dagens utmaning! :) Hoppas du hittar något som passar dig! Kul att du gillade pyramidintervallerna - de är grymma!
Emma Barremyr

2012-12-21 @ 22:24:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0