En tallrik godis och en kopp chaite

Hej fina läsare

Har ni haft en bra dag?
Jag har som sagt varit på universitetet hela dagen och precis kommit hem. Jag har satt på lugn avslappningsmusik, kokat en kopp te och skurit upp en apelsin med några dustar kanel och en stor klick laktosfri medelhavsyoghurt till som jag ska varva ned med i soffan. Bara låta dagen och stunden sjunka in.







Jag har haft en riktigt bra dag på universitetet och vill ge alla mina fantastiska klasskompisar en stor applåd för att ni varit så duktiga och gjort det här examinationstillfället så intressant och roligt!

Vi har som sagt under några veckor jobbat gruppvis med att "starta" upp egna wellnessföretag och har idag redovisat resultaten och det blev en salig blandning av massa spännande och roliga företag. Mitt grupp var grundare till förtaget "Värmlandsäventyr" som är ett teambuildningföretag i närheten av Karlstad omgivet av fin natur och närhet till skog, vatten och höjdparti. Vi riktar oss mot skolklasser, företag samt olika föreningar och använder oss av naturens enkelhet för att skapa en unik upplevelse och öka gemenskapen mellan deltagarna. Andra företagsidéer byggde på dagspa, skapa ett vattenträningscenter, en hälsobåt, företag som hjälper dig att gå ned/upp i vikt med hjälp av att hålla koll på kalorier, starta ett wellnesscenter, veckans matkasse - individanpassad efter olika behov och smaker, företag som hjälper dig att öka livskvaliteten samt ett företag som sysslar med unika erbjudan inom företagshälsovård!

Jag jag kan inte säga annat än att jag bilvit väldigt inspirerad av att lyssna på alla redovisningar idag. Jag skulle mer än gärna komma och testa på de andras företagsidéer. Vi får väl se om något blir sugen på att sätta dem i verk :)

Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: hanna b

sv: Tack för kommentaren! Vad roligt att du vill återvända och kolla in min blogg! Det är ett bra betyg! Tack! :)

2012-02-20 @ 17:39:06
URL: http://hannabjorkstedt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0