Livet är underbart!

Hej vänner  

Ursäkta min frånvaro, men klockan ringde tidigt i morse och jag var som en zombie innan jag väl vaknade till när jag kom ut i friska luften på väg till skolan. Vi gjorde klart vårat grupparbete mellan åtta coh tio och sen hade vi föreläsning fram till lunch. Sedan en långlunch med Julle och Viktoria innan det blev dags för examinerande seminarie. Det gick jättebra! Nu är det dags att fokusera på nästa seminarie och tentan (som än så länge inte fått någon uppmärksamhet alls). Jag känner mig lite småstressad över skolan just nu, men det ordnar sig väl som vanligt! Träningen kommer få lida nu i två veckor då plugget kommer före, men jag har kört ganska hårt nu i en period så det kan vara bra för kroppen att få vila lite!

Men hörrni, på tal om träning! Efter plugget idag stack jag iväg till gymmet en sväng och körde lite chins och armar. OCH VET NI? Jag klarade mina första dips med egen kroppsvikt. Jag har aldrig i hela mitt liv varit stark. Bara vig och svag. Men i höstas satte jag upp ett mål - jag ville bli stark och klara att göra både chins och dips innan sommaren. Och nu har jag alltså klarat dips. Det känns ju bara för underbart! Nu är jag så himla taggad att fortsätta :D Jag har inte långt kvar till chins heller! Det är så jäkla kul att träna mot ett mål!

För övrigt mår jag så himla bra! Livet är bra, jag trivs så bra i mig själv och har blivit så mycket bättre i magen av medicinerna att det inte stör mig längre! Vi är påväg mot ljusare tider och det känns att det är vårsolen som skiner ute. Jag har ett underbart samboliv, fantastiska vänner, världens bästa familj och är frisk och mår bra. Vad mer kan jag begära?! Jag njuter och bara ler, är så tacksam för allt!

Nu ska jag börja skriva på mitt PM som ska lämnas in. Lite senare ikväll kommer Jullan och Johan hit på tacomys (våra ensamstående syskon) som vi behöver föda med lite mat! Haha. Nej men det är mysigt att äta tillsammans!

Vad gör ni ikväll?

KRAM / Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0