Välkommen

God morgon kära ni  

Jag vill börja det här inlägget med att hälsa alla mina nya läsare välkomna till bloggen! Jag hoppas att ni ska trivas! Under de sista veckorna har antalet läsare mer än fördubblats och jag tycker att det är jättekul att ni är så många som tar er tid att kika in här varje dag! Bloggen började för tre år sen som en reseblogg och har idag utvecklats till en hälso/matblogg med mycket bilder då jag älskar att fota med min systemkamera! Jag tänker mig att bloggen ska få lite mer inslag av träning framöver då praktiken börjar och jag hoppas på att lära mig massa nya saker. Har ni några andra önskemål får ni självklart dela med er av dem :)

Efter ett par veckors morgontrötthet vaknade jag idag av mig själv redan vid sju. Ute hade det redan börjat ljusna så i sängen kunde jag inte ligga kvar, utan snörade på mig träningsskorna och gav mig ut på en underbar morgonpromenad runt älven i det vackra vinterlandskapet! Ni morgontrötta där ute? Har ni testat morgonpromenad? Enligt mig är det det allra bästa sättet att vakna upp på morgonen. Även om man känner sig trött gör den friska luften, rörelsen i kroppen och ljuset att man vaknar upp fort och kommer igång! Har ni inte testat, gör det! Det räcker med en promenad på 20 minuter så har du kommit igång sen!





Nu ska jag möta upp Malin och åka till SATS Färjestad för lite planering av praktiken med våran handläggare. Shit vad jag är taggad på praktik, det ska bli så sjukt roligt och lärorikt! Och ni får självklart hänga med och höra om vad vi får göra och lära oss :) Efter det blir det lite träning på gymmet där och sen hem för plugg!

Ikväll blir det middag ute och sedan bio med min älskling! Ser ut och bli en fin alla-hjärtansdag!
Ha en bra dag allihopa!

Kram   / Emma.


Kommentarer
Postat av: Anna

Jag håller helt med dig Emma om morgonpromenadens gåva :) Helt underbara bilder du tagit! Är du väldigt morgonpigg, som både hinner med morgonpromenad och dina frukostar som ändå tar ett tag att göra? :)

2012-02-15 @ 17:51:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0