Mot stan!

Hej på er ♥

Jag och min stora packning sitter nu på tåget påväg hem till lägenheten i karlstad. Det ska bli skönt att komma hem igen, samtidigt som det är väldigt skönt att vara hemma hos mamma och pappa också. Vi åt en god middag tillsammans allihopa innan mamma skjutsade mig till tåget och det känns en aning tråkigt nu när jag vet att jag kommer vara ensam i lägenheten ett tag då älskling är kvar i Sunne ett tag till! Längtar såå tills vi är tillsammans igen :) att få ha min underbara Per nära mig är det bästa jag vet och det är alltid jobbigt när vi inte ses på några dagar! Så är det när man lever med sin stora kärlek!

Två lååånga dagar väntar iallafall på universitetet nu och imorgon kväll ha jag bokat in mig på spinning-intervall PULS med Malte och det ska bli så kul :) Har verkligen längtat efter spinningen!
För övrigt blev det ingen simning under lovet då utslagen har kommit tillbaka. Inte speciellt många promenader för den delen heller eftersom jag verkar ha fått tillbaka min inflammation i hälsenan. Tråkigt eftersom jag sett fram emot det, men men - NU ska jag köra hårt med styrketräningen igen - mot chins och dips :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0