Från Sandra

"Hej Emma :) Hoppas att allt är bra med dig! Jag ville bara berätta att träningen aldrig varit roligare, jag gillar verkligen mitt styrkeschema :) Och löpningen är också bättre! Jag börjar känna lite resultat i musklerna då jag faktiskt har höjt vikt på två maskiner, bröst och rygg! Jätteroligt :) Jag är verkligen inspirerad och du är den enda som inspirerar mig just nu då jag vet att du tränar och äter rätt utan massa pulver och tabletter! Ville bara säga tusen tack för det! Ha en bra dag! Kram"
 
Fick ett meddelande från Sandra här om dagen som kändes väldigt roligt att läsa. Jag frågade om jag fick dela med mig av det till er, och det fick jag. Sandra är en tjej som jag har hjälp en hel del under våren med både kost och träning och som jag kan se går framåt för varje gång vi ses. Hon säger att jag inspirerar henne, men att se någon växa i sig själv och utvecklas i sin träning som hon har gjort inspirerar mig. Tillsammans har vi satt upp mål där näringsriktig kost, varierad och rolig träning samt övningar för att stärka självkänsla och självförtroende ingår. Och det glädjer mig att se resultaten!
 
Ikväll ska jag iväg och jobba med Sandra på gymmet. Vi ska göra en uppdatering av hennes styrkeprogram och så vill jag veta hur det går med löpningen och hur vi ska lägga upp den framöver!
 
Kram / Emma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0