Helgen i Sunne

Hej vänner
 
Hoppas att ni haft en fin helg. Jag har landat hemma i Torsby igen efter en fartfylld helg i Sunne. Vi hade turen på vår sida igår och slapp regnet under dagen när vi var uppe i sommartugan. Vi började med ett rejält fikakalas som svärmor hade fixat innan vi drog igång med fisketävling i båten. Jag fick hela fem fiskar, men kom tyvärr på sista plats ändå. Kul var det iallafall :) Sen åkte vi till Gräsmark och åt en trerätters middag på prästgården. Förrätten bestod av den godaste skagenröran jag någonsin smakat + ett vitlöksbröd. Varmrätten var lammfilé med smörstekta kantareller, kokta primörer, gräddsås och gratinerat mos. Alltså gud vad gott. Efterrätten bestod av vaniljparfait med limemarinerade jordgubbar. Allt var helt perfekt om du frågar mig! Jag var mätt så att jag nästan sprack efteråt :D Kan verkligen rekommendera er ett besök dit. Min gamla hemkunskapslärare är verkligen en mästerkock! Kvällen spenderades med mina tjejer hemma hos Micka med vin och mys. Sen gick vi till Kolsnäs och dansade. Gud vad vi dansade och det var så kul!
 
Idag har det varit en slappisdag. Sista dagen på denna semestervecka (har ju en till i slutet av augusti när vi ska ut och vandra) och vi har ägnat dagen åt att planera vandringen. Vi har synat kartan noga, gått igenom vad vi måste fixa, gjort en matsedel för hela veckan och skrivit handlingslistor. Nu ska vi börja torka massa mat som vi ska ha med oss. Vi kommer inte äta halv- eller helfabrikat utav den enkla anledningen att vi vill veta vad det är vi stoppar i oss samt att vi vill att maten ska vara mättande, inte innehålla massa socker och andra tillsatser samt att den ska vara god och lagad från grunden. Det här kommer ni få veta mer om framöver :)
 
Nu under kvällen har familjen varit vid Brevika och ätit mat. Jag åt en jättegod chevrésallad med pinjenötter, honung, fikon och granatäpple. Så gott!
 
 
 
Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: Bea

Ja jag älskar att gå in här och få lite tips! Hör sv dig när du är hemma i Karlstad så får vi absolut gå och träna ihop :)!

2012-07-30 @ 08:00:09
URL: http://Beatriceahs.bligg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0