Havre- och kesogröt

God morgon vänner

Idag stod det löpning på träningschemat igen. Syftet med dagens träningspass var att springa en mil i distanstempo och hålla en puls på under 150 slag per minut. Under distansträning nås full slagvolym och syftet är främst att förättra den lokala kapaciteten, alltså öka muskelns förmåga att effektivt utnyttja syre! Blev ett riktigt bra träningspass i morgonsolen, stretch vid tjärnen och nu frukost nummer två framför Nyhetsmorgon.

Innan löpningen med det smörgås med stekt ägg och ost som vanligt och efter havre- och kesogröt med topping + ingefärste!







Havre- och kesogröt: koka upp 2,5 dl vatten med 1 dl havrekli och rör ned en dl keso och kanel. Toppa med banan, kiwi, blåbär, mandel, russin och mjölk.

Idag har jag flera massagekunder under eftermiddagen så nu under förmiddagen blir det att fixa lite här hemma!
Ha en bra dag :)

Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: victoria

Ja, det ska du vara! :) Chinsen är lite sega alltså, men jag märker att det går frmaåt nu i alla fall.. Jag har inget seriöst uplägg egentligen, men ska träna chins minst 1 gång/vecka & ta ut mig totalt varje gång.. typ så har jag tänkt mig ;) Igår körde jag t.ex. 8x3 (fast klarade inte riktigt alla) med 25 kilos avdrag från min kroppsvikt.. Det var tufft nog för mig! Så ganska långt kvar har jag nog, men om jag klarar nästan 24 med 25 kilos avdrag så borde jag ju klara några på ex. 10 kilos avdrag.. ska testa det nästa gång :) Har du något upplägg? Åh, ja jag vill så gärna klara milen på under 50 min - vad har du för tidsmål? :) Kör hårt & spring lite åt mig också ;) Hihi..

Ja, verkligen, dock har jag klarat 8 min en gång - vet inte hur det gick till - men det var liksom precis på gränsen så 10 känns långt bort även om det "bara" är 2 min extra.. Tack, jag ska kämpa på :) Lycka till med dina mål också, kul att vi har lite liknande!! kram, ses imorgon i skolan!

2012-05-22 @ 12:05:32
URL: http://victoriaswellness.shapemeup.se
Postat av: Frida

Åh den där gröten måste ju bara testas, ser väldigt gott ut :D

2012-05-23 @ 08:49:12
URL: http://fridacsvensson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0