RawBite igen

Gokväll

Jag har äntligen landat hemma i soffan med en stor tekopp i handen, vilket känns skönt då min mage inte mår så bra idag. Den är mer svälld än vanligt och jag har ingen aning om varför? Kan det bero på helgens bravader tro?! Jag märker så snabbt när jag faller ur rutinerna, så det känns skönt att det är måndag nu :) Idag har jag iallafall varit på universitetet för både enskild handledning och handledning i grupp med examensarbetet, och nu under kvällen har jag och Lina varit på Sats och kör bodypump. Lite ovant för mig som alltid kör få repetitioner och tunga vikter ute på gymmet. På pumpen blev det helt tvärt om och det var riktigt jobbigt! Det är bra att chocka musklerna sådär ibland och få lite variation i träningen :) Så ett litet tips från mig idag kan bli att ni tränar något ni inte brukar göra nu under veckan så kommer ni garanterat få träningsvärk sen! När jag kom hem serverades det en riktigt god sallad till middag som ni hittar recept på här.

Ni var flera som undrade vart jag hade köpt RawBiten som jag lade upp i inlägget innan och det har jag gjort på Sats Färjestad här i stan. Den finns i fyra olika smaker - kakao, kokos, lime och cashew. Jag har smakat alla utom limen och mina favoriter är såklart kokos och kakao. Ni trodde väl inget annat? Jag har kikat runt lite och de finns även att beställa på internet så kikar ni längre ned så har jag länkat sidan där ni kan beställa. Jag har även skrivit lite mer ingående om varje RawBite.


RawBite Cashewnöt är fylld av söta dadlar och cashewnötter. Cashewnötterna är naturligt krämiga och en rik källa på protein, fibrer och innehåller viktiga näringsämnen som B-vitamin, folsyra, selen och sink. Ingredienser: dadlar och cashewnötter. Du kan beställa dem här.



RawBite lime har jag inte smakat, men den ska ha en perfekt harmoni av syrligt och sött, samt en fyllig tropisk smak. Limebaren är rik på vitaminer, mineraler och antioxidanter, exempelvis C-vitamin, kalcium, järn och koppar. Ingredienser: dadlar, cashewnötter, mandel, kakao, limesaft, chili, ingefära och kokos. Du kan beställa dem här.


RawBite kakao smakar såklart massa choklad! Jag älskar den som mellanmål. Den är rik på antioxidanter och innehåller fettsyror som är hälsosamma för hjärtat och det kardiovaskulära systemet. Ingredienser: dadlar, cashewnötter, mandel, kakao och kokos. Du kan beställa dem här.


RawBite kokos är krämig, söt och så himla god! Kokosolja är en av de hälsosammaste fetterna du kan äta. Kokosoljan inehåller laurunsyra som är känt för sina antibakteriella och svampdödande egenskaper. Ingredienser: dadlar, cashewnötter, kokos, mandel och ekologisk kokosolja. Du kan beställa dem här.

/ Emma.

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Yes, nu finns det mandelmjölk på Ica! :D Så himla roligt med alla nyheter som kommer! Synd att du är laktos, annars hade jag rekommenderat Arla's nya krämiga fil med extra protein. Den är kanon! Och raw bites måste testas, lät himla gott ju! :D

2012-05-15 @ 06:38:32
URL: http://dietistnjutning.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0