Tåglunch och ändrade planer

Hejsan 
 
Mötet är precis avklarat och jag sitter nu på tåget mot stan istället för att vara på gymmet och svettas. Planerna ändrades ganska hastigt då mamma blev sjuk och istället för att gå till gymmet tog jag chansen att komma med ett tidigare tåg - därmed hinner jag med att träffa min pojkvän som åker till Åre idag och blir borta hela helgen. Det blir inte en lång stund, men det är alltid något. Jag kanske byter ut dagens inplanerade förmiddagsträning mot ett kvällspass, det återstår att se! Som jag känner nu skulle det vara skönt med en vilodag, även om jag hade en igår!
 
Tränar ni något idag?
 
 
Hann köpa med en härligt färgglad sallad från salladsbaren på Ica innehållande roccula, gurka, coctailtomater, majs, paprika, broccoli, fetaost, avokado, soltorkade tomater, kräftstjärtar, räkor och varmrökt lax. Så fatnastiskt fint att tittta på (ja, jag äter väldigt mycket med ögonen också, det vet ni ju) - och så otroligt gott i munnen!
 
Nu ska jag luta mig tillbaka, äta min sallad och se ett avsnitt av Grey´s. Det kallar jag fin tågresa!
 
Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: sanna

hejsan! har en fråga om konsistensen på dina mikro-muffins! testade nyss att blanda 3/4 dl fiberhavregryn+1/2 banan+1 ägg+1 äggvita+1 krm bakpulver+pepparkakskryddor, hällde upp i 2 muffinsformar och mikrade i ca 3 min. smaken var lovely (toppade med kvarg, kanel och sharonfrukt) men konsistensen var väldigt "stabbig"/mastig och ganska torr - är det så dina blir också eller är det jag som inte kan baka ;)

Svar: Vad kul att du gillade smaken :) Att den blir stabbig stämmer, det blir ju lite som riktigt fast "gröt" fast i en muffinsform. Dock brukar inte mina bli torra. Jag brukar använda vanliga havregryn, det kanske blir torrt med fiberhavregryn? Jag vet inte :)
Emma Barremyr

2012-11-22 @ 13:35:19
Postat av: sanna

nu har jag gjort om och gjort rätt! mer vätska och kortare mikrotid gav saftiga och supergoda muffins! :)

Svar: Härligt! Ibland behöver man experimentera sig fram lite ;)
Emma Barremyr

2012-11-23 @ 13:11:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0