Måndag

Hej kära ni 
 
Nu har jag precis landat innanför dörren hemma i Torsby. Jag anlände ganska sent till Karlstad igår kväll och tillbringade natten hemma i lägenheten med min pojkvän. Om det var underbart att ses? Jaa, så in sjuttsingen :D Vi har ju knappt setts något alls den senaste månaden så vi passade på att ta en riktigt lång sovmorgon tilsammans samt en sån där mysig frukost framför tv:n idag. Bästa på länge, ingen stress, bara lugn och ro! Vi hann med lite shopping på stan också innan jag hoppade på tåget norr över. 
 
Hade tid hos sjukgymnasten 15.00. Blev undersökt och allt det där innan hon konstaterade att jag har en överansträngningsskada i m. vastus medialis (en muskel som går på framsida lår). Sååå, blir rehabträning nu i några veckor + att försöka hålla igång muskulaturen så mycket som det går och inte sitta still (blodcirkulation var det ja). Det var väl tur det, att det bara var en överansträngning och inte någon meniskskada som jag varit orolig för :)
 
Just det ja.. Jag klarade det praktiska provet igår också! Jag fick jättefina omdömen av min lärare och det värmde verkligen. Han berömde mig för mitt tålamod och sa att jag jobbade finfint med männsikor. Sen tyckte han också att jag verkade stensäker på det jag gjorde. Hehh... min nervositet gick inte fram alls alltså! Jag är själv nöjd med min insats och inser nu efteråt hur grymt mycket jag har lärt mig och utvecklats under den här veckan i huvudstaden. Nu har jag förhoppningsvis klarat av steg två på utbildningen. Det teoretiska provet kändes okej, men svaret på det kommer på posten om någon vecka. Så vi får se. Veckan som gått har varit riktigt tuff och tagit hårt på psyket. Det har varit grymt mycket att lära in, lite sömn och intensiva dagar. Men, det har verkligen varit värt allt slit, för fy sjutton vilken underbar känsla jag hade i kroppen igår efter att allt var avklarat. Jag kände mig SÅ bra! Nu kan jag gå in i steg tre, det sista steget till Lic. personlig tränare med självförtroende. Jag klarade ju av detta, och då kommer jag även klara nästa del. Tänk vad jag börjar närma mig målet nu!
Det känns kul att få tillfälle att börja använda mina nya kunskaper. På tåget hem satt jag och gjorde en detaljerad träningsplanering för veckan. Något jag aldrig gjort förut (inte till mig själv iallafall). Nu är jag grymt taggad för ett pass på gymmet med Jullan! Biceps, triceps och bröst står på schemat!
 
Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: Gabbi

Hej! Jag provade dina äpple/kanel-frukostcupcakes och la upp receptet på min blogg, jag hänvisade till dig och länkade, hoppas att det är lugnt? :) de var så goda så jag var tvungen att dela med mig till mina läsare!

Svar: Hej :) Vad roligt att du du gillade dem! Helt lugnt att du delade det på din blogg, tack för att du länkade mig :)
Emma Barremyr

2012-10-01 @ 17:51:59
URL: http://gubbsi.blogg.se
Postat av: Ida

Stort grattis igen!!

Svar: tack :D
Emma Barremyr

2012-10-01 @ 19:05:25
Postat av: Ida

Stort grattis igen!!

2012-10-01 @ 19:05:37
Postat av: Zandra B

Vad roligt, grattis! :)
Är Safe en bra utbildning? Bättre än The Academy? Någon gång i livet ska jag läsa något, men svårt att veta vilken skola/utbildning man ska välja! :)

Svar: Safe är toppen! De håller hög nivå på utbildningen med professionella lärare som jobbat mycket inom området. Sen att allt är så intressant spelar väl också in, hehe! Tyvärr har jag ingen erfarenhet av The academy, men vad jag hört ska de vara likvärdiga. Jag valde Safe bara för att de var snäppet billigare och för att jag kanske tänker jobba på sats i framtiden (de kräver att man är Safeutbildad). Hoppas att du hittar något som passar dig :)
Emma Barremyr

2012-10-02 @ 06:41:48
URL: http://zandra.shapemeup.se
Postat av: Zandra B

Tack så mycket för svaret! :) Alltid bra att kunna få lite tips :)
Fortsatt lycka till!

2012-10-03 @ 08:36:18
URL: http://zandra.shapemeup.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0