Trötta ben

Hej vänner ♥

Jag sitter med Enya i öronen och pluggar för fullt. Jag är helt slut och skulle kunna somna på stört! Hehe, det är hårda dagar just nu. Roliga men hårda! Idag har vi haft träningsplanering på schemat och under eftermiddagen har vi kört PT med varandra. Första passet såg ut såhär:

*knäböj
*kissande hunden
*hantellyft åt sidan
*tricepspress ovanför huvudet och dips i superset

Sen övande vi på passningsteknik, alltså hur man som PT passar kunden i olika övningar. Halva gruppen blev tilldelade olika övningar och jag fick raka marklyft som jag skulle köra 30 sek med en PT passandes på mig följt av fem sek vila. Därefter kom en ny PT och passade i ytterligare 30 sek, följt av 5 sek vila. Detta upprepades om och om igen. Vi är ganska många i gruppen och jag stod där och gjorde säkert 200 raka marklyft sammanlagt. Nu hade jag visserligen en ganska lätt vikt, men jag är rörligt så jag kan gå ända ner med skivstången i marken (lång rörelse) och tilläggas bör även att jag aldrig tidigare kört denna övning. Helt ny för mig alltså! Hmm... Behöver jag ens nämna att jag knappt kunde gå sen.. eller stå för den delen?

Men det var inte nog med det här, nej. Sen var det dags för mer ben. Och det var bara att bita ihop!

*6 knäböj mer tung belastning
*vila 10 sek
*12 utfall från bänk
*vila 10 sek
*25 traditionella marklyft med hantlar
*vila 3 min

Upprepades 3 gånger!

Ja mina ben är med anda ord helt döda! Därför tog jag sats och sprang upp för trapporna när jag kom hem. Hehe. Jag gjorde det faktiskt, bara som en sista utmaning för dagen!

Efter mat och dusch sitter jag nu med värkande ben och skriver träningsprogram. Vi har fått läxa tills på torsdag - skriva ett program som vi ska köra på en kund. Spännande!

Hoppas att ni haft en fin tisdag!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0