Uppladdning och dagens schema

God morgon vänner 
 
Grundutbildning och träningsinstruktör är avklarat. Idag börjar PT-delen på riktig! Det känns alldeles fantastiskt :) På schemat står under förmiddagen kommunikation och föreläsning om PT som yrke. Kommunikation är grymt intressant så det ska bli kul att fördjupa sig lite (vi läste en del på TI också). I eftermiddag kommer vi jobba med hur man förändrar det omedvetna samt utöva praktisk träning. Det kommer bli en lång första dag som jag ser fram emot så himla mycket! Jag känner mig verkligen "hemma" mitt i allt det här om ni förstår vad jag menar? Det här är verkligen jag. Det här är det jag vill göra, jag älskar träning!
 
 
Vad laddar jag upp med om inte gröt? Jordnötsgröt med massa mättande proteiner, fina fetter och energigivande kolhydrater toppad med skivad banan, kokos, klippta katrinplommon och mjölk. Ger tummen upp på den! Tröttnar aldrig på min älskade jordnötsgröt. Hehe.
 
 
Nu är det dags för mig att kila!
 
Ha en fin dag så länge!
 
Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: Andrea

Vad använder du dig av för jordnötssmör?:) Det finns väl både nyttiga och mindre nyttiga?

Svar: Jag använder mig av Green Choice jordnötssmör. Den innehåller endast jordnötter och havssalt. När du ska köpa jordnötssmör så ska du titta efter en utan tillsatt socker. Välj gärna en ekologisk så slipper du också onödiga tillsatser :)
Emma Barremyr

2012-10-15 @ 12:34:18
Postat av: Andrea

Tack så mycket! Då har jag hittat mig ett både nyttigt och smaskigt jordnötssmör;) Mycket fin blogg måste jag säga! Jag har helt klart fastnat för den:)

2012-10-15 @ 21:39:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0