Min frukostkärlek

God morgon finisar 
 
Jag har vaknat upp efter ytterligare en lång natt med måånga timmars sömn och sovmorgon. Härligt! Nu har jag en hel dag hemma i soffan med plugg som väntar och det känns helt underbart :D 
 
Jag har startat morgonen med en finfin frukost som intogs i soffan framför Nyhetsmorgon (favoritstart på dagen!). Frukosten som serverades innehöll två solroskrisp med mosad avokado och kokt ägg/makrill, keso- och kvargröra med hallon, blåbär och kanel, ett klyftat färskt fikon och en stor kopp te. Det är min frukostkärlek 
 
 
 
 
Jag och Sofie hade en trevlig fika igår. Vi gick till Blueberry där det fanns smarriga rawfoodbollar, nyttiga smoothies, sallader och annat spännande! Själv valde jag något som liknade en kladdkakebit (smakade så också!), men som var en carobkaka. Mycket god :D Efter fikan tog vi en sväng till Hötorgshallen där det blev inköp för min del - kokoschips och hampafrön. På vägen hem passade jag på att kika in hos Cajsa Warg också där jag hittade quinoapuffar och ett glutenfritt, ekologiskt knäckebröd. Knäckebröd är ju så himla gott, men att hitta glutenfria sådana som inte innehåller 10 E-ämnen och andra konstgjorda saker har varit svårt. Därför fick en påse solrosknäcke följa med hem, som även blev en del av dagens frukost. Gott!
 
Hoppas ni får en fin dag!
 
Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: Sofie

Tack för igår! :) Det var jättekul att ses, och få en riktig bild av dig och inte den man får när man läser bloggen! Om du har lust någon annan gång du besöker Stockholm att ses vore det kul, och då kanske vi skulle kunna bjuda med Fanny?

Postat av: Madde K

Så gott, jag är också helt förälskad i frukostar! :)

Svar: Ja, det är helt klart dagens bästa måltid om du frågar mig! :D
Emma Barremyr

2012-09-25 @ 14:05:54
URL: http://maddeswellbeing.blogg.se
Postat av: Sofie

Ja hör av dig då igen :)

Postat av: Anonym

Oj vad gott det såg ut. Måste bara fråga hur mycket makrill, avokado tar du och vad mycket keso/kesella? Skulle också vilja äta en sån frukost, men vet inte vad mycket som är rimligt att ta av varje sak.

2012-09-26 @ 07:26:40
Postat av: Sofie

Hej!
Om du inte har testat att göra glutenfria knäckebröd innan så är detta ett jättebra recept.
2 dl majsmjöl(annars dinkelmjöl för de som tål gluten)
1 dl solrosfrön
1 dl sesamfrön
1/2 dl hela linfrön
0,5 dl rapsolja
2,5 dl kokande vatten
1 tsk salt

Rör ner allt i en skål och bre ut på bakplåtspapper. Grädda i ugnen på 150 grader i en timma.

Ha en bra dag!

Svar: tack för tipset! Ska absolut testa detta recept :D
Emma Barremyr

2012-09-27 @ 00:45:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0