Update från poolen

God morgon vänner ♥

Här kommer en liten update från poolen (wifi på hotellet :D)! Här är det varmt (30 grader) och skönt! Klockan är tolv här lokal tid (elva hos er då vi är en timme före er) och vi har hunnit med en sovmorgon, bamsefrukostbuffe, (åh frukost, älskar buffé♥!) och en promenad på området för att kolla läget (igår var vi så trötta att vi inte orkade). Nu ligger vi vid poolen och gottar oss i solen, inte ett moln så långt ögat kan nå. Som jag längtat efter det här!

Vi anlände till Makrigialos igår kväll vid sextiden, slängde på oss bikinisarna och sprang ner till havet för ett dopp. Helt underbart :D

På hotellet serverades en välkomstbuffe som vi bestämde oss för att äta. Det var så mycket gott - tzatziki, grillat, oliver, olivröror, sallader, goda ostar, fisk, moussaka, färsk frukt och glass till efterrätt. Dessutom var dricka inkluderat så det blev lite rött vin också som vi somnade gott på sen. Vi var båda så trötta efter en lång resdag och få timmars sömn natten innan att vi efter middagen gick till rummet, tog en dusch och slocknade ganska så fort! Sängarna utomlands brukar inte vara de skönaste, men de här var mjuka, vi hade två stora kuddar var, ett tjockt täcke och AC (jag sover som bäst i ett svalt rum med ett tjockt täcke så det kunde liksom inte bli bättre!) och jag sov som en liten prinsessa! Hihi. Dessutom bor vi med poolen precis utanför terassen och stranden en trappa ner! Hotellet är supermysigt och vi ska nog mer än trivas den här veckan känner jag på mig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0