Från Molly

"Emma emma emma. Jag kan inte beskriva med ord hur mycket du har hjälpt mig, bara genom att vara du och driva den här bloggen! Du har fått mig att tänka till vad som verkligen är bäst för mig själv och att älska mig själv! Jag har själv varit påväg att få anorexia förra året men hann ta mig ur innan jag var fast, och då var jag 13 år. Så ja, nu är jag 14 år och har aldrig mått bättre! Tack vare dig har jag börjat ätit hälsosamt och bara älska mig själv hur jag än ser ut! Så tack Emma, du är en gudagåva. Det låter fel att säga så när jag aldrig ens har träffat dig men jaja, tack ändå och sluta aldrig med det du gör. Det är guldvärt! Kram!!"
 
Denna kommentar träffade mig rakt i hjärtat! Jag blir så glad, så otroligt glad att jag har fått möjligheten att sprida hälsa, välmående och sunda budskap till er. Vad som gör mig ännu gladare är att ni faktiskt lyssnar och tar åt er av det jag skriver! Livet är till för att levas. Det är också meningen att vi ska må bra - så väl fysiskt som psykiskt och att älska oss själva är oerhört viktigt för det psykiska biten.
 
Det är okej att se på sig själv och tycka att man ser bra ut, att rumpan är snygg eller att brösten är fina trots att de är små eller stora. Alla är vi unika skapelser, med unika utseenden - och alla är vi lika vackra!
 
Att tycka om oss själva är något vi ständigt måste öva på. Vi får aldrig klanka ner på oss själva, precis som vi aldrig får klanka ner på andra! Detta är sååå viktigt för vårt välmående!
 
Tack Molly för din fina kommentar! Fortsätt att älska dig själv, det gör dig till en stark och hälsosam människa! Tror du på dig själv och det du gör kommer du klara allt! YOU GO GIRL!!!
 
 
Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: Linda

Kan inte annat än att stämma in i hyllningen till dig! Du inspirerar till välmående i alla plan! Häftigt att du lyckats påverka någon annan på så sätt som Molly!
Stor kram till dig!

2013-04-06 @ 21:30:06
URL: http://harligavardag.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0