Nätkärlek

Hej vänner 
 
Det cirkulerar en länkkärlek i bloggvärlden som Sofy startade upp och jag fann mitt eget namn hos finasate Annie, tack snälla! Det är en otroligt fin tanke att vi ska lyfta fram varandra genom att skicka en länk till fem bloggar som vi läser och gillar skarpt. Nu är det så att jag är ganska dålig på att läsa bloggar för tillfället (tidsbrist), men det finns ändå några tjejer som jag kikar in hos varje dag och som jag verkligen tycker förtjänar en länk. Därbland finns såklart Annie, men istället för att skicka den tillbaka till henne skickar jag den vidare till fem andra.
 
 
PT-Fia, hennes sunda härliga inställning har jag alltid älskat! Alltid hittar jag kloka ord och peppande inlägg hos Fia. Hon delar med sig av massa härlig inspiration vad gäller hälsa och träning. Hon är underbar!
 
Sofie är en ung tjej med en bra syn på hälsa. Hon delar med sig av massa härliga recept som jag inspireras av dagligen! 
 
Josefin ger mig energi! Hon tar otroligt härliga och fina bilder och delar med sig av sin vardag, ger träningsinspiration och en del smarriga recept!
 
Caroline är en otroligt duktig fotograf som delar med sig av sina vackra bilder på allt från små söta bebisar till olika fotoprojekt. Jag älskar att kika in hos Caroline och inspireras av hennes bilder, trots att själva bloggen inte har så mycket med hälsa att göra! 
 
Lofsan ger så mycket energi och härlig inspiration! Hos henne hittar du massa träningstips och inblickar i hennes familjeliv! 
 
Vill ge er en stor kram allihopa och tacka för era fina bloggar!
 
Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: Beatrice, mamma till Devin -09 och Lili -11.

Mina kan du hitta här: http://beabus87.blogg.se/2013/april/en-del-av-de-bloggar-som-jag-foljer.html

Svar: Tack för länken och de fina orden - gör mig jätteglad :) KRam
Emma Barremyr

2013-04-11 @ 19:15:42
URL: http://beabus87.blogg.se
Postat av: fruwidlund

Vad kul att se vilka bloggar du läser! Självklart finns du med på min lista: http://fruwidlund.blogg.se/2013/april/blogginspiration.html :)

Svar: Åååh, tack söta du! Vad roligt att du hittat inspiration till att blogga hos mig och gillar mina recept. Det gör mig glad!!! Kram
Emma Barremyr

2013-04-11 @ 19:18:15
URL: http://fruwidlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0