Tips - Green pan Kyoto

Hej vänner 
 
Förra veckan gjorde jag en beställning från ecoliving.se - en Green Pan Kyoto - och idag kom den äntligen på posten! Wiiiiieeee :D

"Green Pan Kyoto 28cm Stekpanna är en otroligt smidig stekpanna med snygg design. Med denna blir man mästerkocken i köket utan ansträgning och man känner sig trygg då man lagar mat utan att bekymra sig över kemiska partiklar som tränger sig in i maten. Nyttigt för hela familjen. Fungerar för alla typer av spisar.

Green Pan är en serie stekpannor, grytor och diverse kokkärl som är 100% ekologiska. Dessa kokkärl kan du steka i utan att maten fastnar och de håller väldigt länge. Ingen olja behövs om man inte vill, utan deras "Non-stick" yta gör att inget fastnar i kärlet. De är väldigt miljövänliga med sin konstruktion och ger inte ifrån sig några farliga ämnen. Vanliga teflonpannor som används flitigt i hushåll idag är gjort av en kemisk plast, PTFE, som avger kemiska ämnen på maten vid stekning och kokning. Greenpan har skapat en ny yta som maten inte fastnar i men avger inga kemikalier. För bästa resultat stek inte på högsta värme. Den håller även längre då"

Passa på att beställa nu - du får 200 kr i rabatt - pannan kostar endast 489 kr.
 
Dagens tips från mig!
 
Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Emma!
Jag har en fråga. Jag är en tjej som tränar väldigt mycket. Hårda pass 5-6 gånger i veckan.. Jag vet att det är mycket, men jag gillar det hårda tempot! Men jag har en fråga. Det är så att jag äter väldigt mycket. Väldigt mycket. Dock är det av den mer nyttiga varianten som grönsaker, någon slags protein, och nötter. Är det okej att äta så mycket? Kompenserar det om du förstår vad jag menar? Jag får ingen ångest men det känns bara lite onaturligt haha.
Älskar din blogg!

Svar: Om du tränar mycket behöver du också mycket energi (eftersom du förbränner så mycket - så ja det kompenserar kan man säga), så att du äter mycket mat är inget konstigt! Så länge du mår bra och stoppar i dig bra mat :)! Kul att höra att du gillar bloggen och tack för din kommentar, den gjorde mig glad!
Emma Barremyr

2013-04-16 @ 15:15:40
Postat av: Anna

Hej! Tack för en helt underbar blogg! Jag blir så inspirerad varje gång jag går in här och kikar, både av dina fantastiska recept och din hälsosamma syn på träning och kost. Jag har en fråga bara som jag har funderat över det senaste, och hoppas du kan hjälpa mig med! Jag festar ytterst sällan, men om ett par veckor fyller en nära vän till mig år och vi ska då fira henne.. Just nu försöker jag gå ner ett par kilo i vikt - ligger på minus 500 kcal/dag och lägger träningsfokus på kondition och förbränning. Äter även nyttig mat i form av fisk/kyckling/havregryn/frukt&grönsaker. Men nu undrar jag, hur mycket förstör egentligen en festkväll med några glas vin och möjligtvis ett par drinkar? Och även då att jag kanske vill äta en pizza och typ glass dagen efter... Vill ju så gärna vara med att fira, men samtidigt inte förstöra några resultat! Har hållt på med min "diet" i ett par veckor nu och har tänkt fortsätta tills jag lyckats komma i mina favoritbyxor igen! :-) har hittills inte märkt någon större skillnad men jag antar att det kommer...
Anyhow, jag hoppas att du skulle ha tid att svara på min fråga - jag hade blivit så tacksam! Jag önskar dig all lycka i livet :-) Kram

2013-04-16 @ 18:24:02
Postat av: Ida

Å spännande stekpanna! Skriv gärna ett inlägg efter att du faktiskt provat den å ge ett betyg;-) vi behöver snart köpa en ny å är denna lika bra som det låter så blir det nog en sådan :-)

Svar: Då kan jag rekommendera den med desamma! Jag är helt kär! Inget fastnar och den var otroligt lätt att rengöra - dessutom avger den heller inga gifter, vilket känns bra när man lagar :)
Emma Barremyr

2013-04-16 @ 19:07:19
Postat av: Ida

å då blir det nog en sådan när vi ska köpa ny:-)

2013-04-20 @ 18:42:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0