En sån där dålig dag

Hej vänner 
 
Jag kände redan när jag vaknade idag att "det här är ingen bra dag".
 
Jag kände inte riktigt den där sprudlande energin, glädjen och känslan som jag brukar känna när jag vaknar. Morgonpromenaden var skön, och långfrukosten i soffan likaså, men den där härliga känslan fanns inte där. Trots fredag. Cykelturen till gymmet var tung. Träningen kändes seg och inte alls lika rolig som vanligt. Jag kände mig inte glad.
 
Det är en "sån" dag som kommer ibland.
 
Ibland vaknar vi upp till en dålig dag. En dag med gråt och sämre självkänsla. En dag som inte känns lika rolig som alla andra dagar. En dag då det känns svårt att tänka positivt.
 
Men vet ni?
 
Vi är okej ändå. Det är okej att gråta. Att känna känslor. Det är okej att släppa allt för ett tag och lyssna till det inre (vilket vi i och för sig alltid ska göra, men ni fattar).
 
Såhär är livet - bra och dåliga dagar. Det är de bra som väger upp de dåliga och tur är det väl att de bra är så många fler än de dåliga!
 
Så jag grät lite. Tog en lång dusch. Kramades med Per. Yogade. Tillät mig att vara ledsen och peppade mig med fina citat och bilder på Kilimanjaro.
 
Det blev lite bättre.
 
Yogagirl is coming!
 
Nu ska jag umgås med vänner resten av kvällen. Äta sushi, prata bort tiden och mysa! Det kan nog bli en bra fredag till slut ändå!
 
Hoppas ni får en fin kväll mina vänner!
 
Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: Fru W

Tänk att exakt så kände jag när jag vaknade idag. Det här är en dålig dag, liksom. Men efter jobbet sprang jag en mil (äntligen!) och sen kändes det bättre! Hoppas att imorgon blir en bra dag för dig! Kram

Svar: Löpning är perfekta medicinen mot dåliga dagar (endorfiner!!!). Nu har jag åkt på en skada och kan inte springa dock :p Men så HÄRLIGT att du klarade milen, grymt Gabriella! :) Och tack för din pepp! Kram
Emma Barremyr

2013-08-09 @ 18:55:25
URL: http://fruwidlund.blogg.se/
Postat av: Carro

Blir otroligt inspirerad av din blogg! Älskar dina recept mm. Vart köper du lakritspulver/hallonpulver/agavesirap osv? Du får hemskt gärna länka eller göra inlägg om de exakta produkterna då de är en djungel när man googlar mm :) tänkte att jag skulle köpa hem lite av allt jag sett i dina recept så jag kan försöka mig på lite då jag behöver lära mig lite nyttigare alternativ :) /Carro

Svar: Vad roligt att höra! Ska fixa ett sånt inlägg i veckan :)
Emma Barremyr

2013-08-09 @ 20:47:33
Postat av: Angelica - Vardagsliv med LCHF

Det är nog viktigt att tillåta sig att ha såna dagar, när de väl kommer. Att låta sig vara ledsen. Gråten behöver komma ut.

I alla fall så har du en grym blogg!! Hittar mycket inspiration här nu, när jag testar att ändra min kost lite. :-)

Svar: Ja det är nog så, även om det inte är så roligt! Tack för att du uppskattar min blogg! Kram
Emma Barremyr

2013-08-09 @ 21:21:56
URL: http://vardagslivmedlchf.se
Postat av: Emma

Du är verkligen klok du, så insiktsfull! För det stämmer verkligen det du säger, alla, precis alla, har dåliga dagar och ibland finns det inte ens riktigt någon anledning, man känner sig bara låg och ledsen. För att inte fastna i det är det verkligen viktigt att tillåta sig att känna så, tillåta alla känslor som kommer, för det är ju när man börjar tränga undan som problemen kommer. Så en riktigt stor tummen upp till dig och tack för att du delar med dig!
Många kramar

Svar: Tack för visad uppskattning, det värmer! KRAM på dig
Emma Barremyr

2013-08-10 @ 08:22:52
Postat av: Johanna

Hej! Hoppas det blir en bättre dag imorgon! Man måste nästan vara ledsen för att känna sig glad ibland.
Tänkte fråga kakorna du har längst upp på din header, vad är det? Dom ser goda ut! Hoppas du har kvar receptet!
Kram Johanna!

Svar: Ja precis så är det ju! Tack för din pepp <3 Kakorna hittar du recept på här --> http://emmabarremyr.blogg.se/2012/september/proteinkakor-med-blabar-och-vanilj.html :)
Emma Barremyr

2013-08-10 @ 19:19:15
Postat av: amanda

fint att du faktiskt stannar upp och lyssnar på kroppens signaler, den egenskapen är guld värd i detta stressiga samhälle :) hatten av för dig! kraaaam

Svar: Vad kul att det uppskattas! Kram
Emma Barremyr

2013-08-11 @ 19:49:56
URL: http://bootylicious.devote.se
Postat av: Elin

Jag tycker du är stark som visar att man inte alltid kan vara på
Topp.
Stor kram

Svar: Tack, kram!
Emma Barremyr

2013-08-11 @ 21:23:02
Postat av: Jossan

Vad jag känner igen den känslan. Hopplöshet, ledsamhet och bara massa tomhet. Vissa dagar är det så, men tur att det är väldigt sällan. Det är då man inser att man faktiskt mår rätt bra annars och att man har tur i livet. Jag tycker du är stark, och samtidigt är det bra att du berättar att du också kan ha sånna dagar. För vi alla är ju vanliga människor och vi kan inte alltid vara på topp hela tiden.
Kram på dig!!

Svar: Tack, det känns bra att höra! För det är ju precis som du säger - vi är bara vanliga människor som inte alltid kan vara på topp! Kram
Emma Barremyr

2013-08-12 @ 09:35:52
URL: http://jossan.shapemeup.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0