Mammamage

Hej vänner 
 
"Hej! Kan du skriva om hur man stärker magen efter en graviditet? Jag gick igenom ett akut kejsarsnitt och magmusklerna skärdes alltså av! Behöver tips på övningar för att få en fin mage igen, den putar fortfarande ut!"
 
Det är svårt för mig att veta precis hur du ska träna och även svårt att ge råd då jag inte vet något om din operation, hur länge sen det var du gjorde den osv. Att föda ett barn är en stor påfrestening för kroppen samtidigt som den under nio månaders tid har ädrat form och fysisk status. Ränka med att det tar ungefär lika länge innan kroppen är återställd tillbaka. Har du en stark kropp innan graviditeten och jobbar med att bibehålla styrkan under graviditeten går det oftast snabbare att bygga upp kroppen tillbaka, men det gäller att göra det på rätt sätt och med rätt övningar.
 
För er nyblivna mammor vill jag tipsa om en jättebra app som hjälper er att träna upp den inre styrkan efter en graviditet på ett säkert sätt. 
 
 
 
Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: karoline

Oj det glömde jag skriva. Snart 4 månader Sen operationen. Jag höll igång hela graviditeten, med promenader. Nu gymmar jag samt rider. Gymmar 4 dagar i veckan & rider en dag i veckan. Jag bor i Torsby så tränar på badhusets gym.

2013-02-06 @ 20:17:02
Postat av: Ninni

Bästa tipset!!! Tack :)

2013-02-07 @ 21:42:17
URL: http://ninnishome.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0