Släng ut vågen!

Hej vänner 
 
Fick en viktig fråga som jag vill ta upp här på bloggen!
 
"Hej, jag äter hälsosamt, tränar regelbundet och allt som man ska men ändå så går jag upp i vikt? varför? är det bara för att jag får mer muskler och samlar vätska eller är det fett? jag förstår verkligen inte. hjälp mig snälla jag vill inte känna mig tjock vilket jag gör när jag går upp i vikt. jag vet verkligen inte hur jag ska göra för att hålla min vikt/gå ner. Jag har vägt lika mycket i ca 2-3 månader nu efter min ätstörning men nu när jag tränar bland annat styrka nu på sista tiden så har jag gått upp ett kilo"
 
Att gå upp i vikt behöver inte alltid vara dåligt, speciellt inte om du haft en ätstörning! Jag skulle vilja be er alla, SLÄNG UT VÅGEN! Snälla, sluta väg er - siffrorna på vågen säger ingenting om kroppssammansättningen och kommer därför ge er ett missvisande resultat vid träning. Om du varit sjuk i en ätstörning och nu samtidigt tränar och går upp något kilo visar det att din kropp mår bra och kan bygga muskler - och muskler mina vänner väger - mycket, utan att ta speciellt mycket plats!
 
Lyssna istället på kroppen - hur mår du? Vilka känslor får du av träningen? Försök att njuta av det du gör, enorfinerna som träningen ger dig, maten som du äter och lär dig att älska din kropp! Tänk på hur mycket den tar dig igenom och var stolt över det!
 
Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej. Jag försöker gå ner i vikt, och jag undviker kolhydrater i maten men jag är en frukostälskare, och jag älskar verkligen jordnötsgröten. Så min fråga är, hur ofta kan man äta den? Jag brukar koka ihop en halv mosad banan, 2 msk egologisk jordnötssmör, 1 dl fiberhavregryn och 2 dl vatten. :)

Svar: Jordnötsgröten är ju en toppenbra gröt! Knäck gärna i en äggvita eller ät ett ägg till för att få i dig lite mer protein och din frukost är komplett!
Emma Barremyr

2013-02-04 @ 19:34:34
Postat av: Lina

http://blogg.topphalsa.se/kostpepp/

Sammanträffande! ;)

Svar: Ja men verkligen, bra skrivet!!!
Emma Barremyr

2013-02-04 @ 21:47:42
Postat av: Sandra

Jätte bra inlägg! Du är en stor inspiration för mig. Tack<3

Svar: Tack själv för din fina kommentar! <3
Emma Barremyr

2013-02-04 @ 21:58:22
URL: http://sandrastenson.se/?page_id=23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0