Mot gymmet!

God morgon 
 
Bovetegröt med äggvita och kanel, hallon, blåbär, hemgjord mandelmjölk och rawmio halvah vanilj.
 
Bra start!
 
Dock blev denna morgon på tok för tidig! Jag var grymt trött när klockan ringde då jag har haft flera dagar med "sovmorgon" fram till sju/ halv åtta nu, så halv sex kändes lite väl tidigt! Hehe, men det funkar ju bara man kommer upp! Och med en bra frukost i magen kan väl starten knappast bli bättre?
 
Jag ska vara i gymmet vid sju och köra kunder hela förmiddagen idag! Har samlat alla kunder till idag och är därför ledig resten av veckan sen. Så, nu är det dags att köra sista arbetsdagen på ett tag (nästa vecka har jag nämligen semester även från företaget, inte från online-kunderna, men från gymmet)!
 
Önskar er en fin tisdag!
 
Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: Sofia

Hej!

Jag är en tjej som älskar att träna, har lagt på mig några kilon, alltså ej överviktig. funderar på om min motioncykel här hemma kan hjälpa mig att tappa dessa extra kg? om jag cyklar 40 - 50 min så ofta jag kan. Är det bra? Känns som om cykling inte gör ett skit för att gå ner i vikt?

Sen vore det jättekul om du typ kunde göra ett inlägg om alla motionstränings apparater och berättar vad de gör, typ om crosstrainer, cykel osv. Jag känner mig dålig på den biten och skulle gärna vilja veta mer!

Tack för en grym blogg!

Svar: All träning är bra träning och så länge du rör på dig och gör saker som du tycker är roligt är det bättre än ingenting! Cykel kan vara grymt jobbigt om du tar i och kör hårt! För en viktnedgång är det dock viktigt att träningsplaneringen är optimerad (så att det inte blir för mycket, eller för lite) tillsammans med bra kost! Enligt mig är crosstrainer den allra bästa motionsmaskinen - den är skonsam och involverar hela kroppen. Cykel involverar bara ben, likaså löpning. Rodden är också skonsam och bra eftersom den involverar hela kroppen. Sen kan du få hög puls i alla maskiner beroende på hur mycket du tar i :)
Emma Barremyr

2013-07-09 @ 09:45:48
Postat av: Kaffehörnan

Kör som de ryker tjejen

Svar: Tack :D
Emma Barremyr

2013-07-09 @ 10:09:04
URL: http://www.kaffehornan.se
Postat av: Lydia

Kan inte du lägga upp någon videoblogg? Vill så gärna höra din röst!

Svar: Hihi, Jo jag har funderat på det! Känns lite läskigt, men det skulle vara roligt!
Emma Barremyr

2013-07-09 @ 11:59:22
Postat av: Sandra

Jag har funderat på om jag ska ta och göra egen mandelmjölk också, vilka mått använder du dig av när du gör?

Svar: Jag brukar köra på 1 dl mandel och 5 dl vatten :) Recept här --> http://emmabarremyr.blogg.se/2013/may/gor-din-egen-mandelmjolk-2.html
Emma Barremyr

2013-07-09 @ 14:23:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0