Pigg och glad med rawfood

Hej vänner 
 
Jag inspireras mer och mer av rawfood och tycker att det är himla kul att leka med recept och smaker. För att få mer inspiration klickade jag förra veckan hem "Pigg och glad med rawfood" och herre min skapare vad jag vill äta rawfood nu. Jag sträckläste den och satt och dreglade i flera timmar! Allt ser så sjukt gott ut. Det är färgglatt, härligt och reíktigt sprutar energi ur recepten! Kokböcker är något jag sällan använder mig av, men just rawfood är inget jag har jättestor erfarenhet av så denna kokbok kommer jag ha mycket nytta av!
 
Låt er inspireras!
 
 
 
 
 
 
 
Räkna med en hel del rawfood-recept här på bloggen framöver! Redag i eftermiddag kommer ett recept på en underbar raw morotskaka!
 
Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: fruwidlund

Vad roligt med lite mer raw food här, jag blir redan nyfiken! :)

Svar: Kul om ni gillar det, för jag är också himla nyfiken på rawfood :D
Emma Barremyr

2013-06-03 @ 12:51:31
URL: http://fruwidlund.blogg.se/
Postat av: Annie

Visst är den helt underbar! Jag sträckläste den från pärm till pärm när jag köpte hem den - och idag har jag kollat lite igen. Nu skall det göras cheesecake :)

Svar: Helst fantastisk! Ska bli spännande att testa lite recept framöver! Mums med cheesecake - jag ser fram emot recept :D
Emma Barremyr

2013-06-03 @ 12:52:00
URL: http://liveitloveit.se
Postat av: Eva

Love raw :) Om jag hade bott pa ett varmare stalle sa tror jag att jag naturligt hade atit mest raw.. Men har vill man ha soppa pa hosten och vintern :P

Svar: Ja det är verkligen gott - så mycket härliga smaker och färger! Men som du säger, varmt mat är himla gott och det tror jag behövs här uppe i norr :)
Emma Barremyr

2013-06-03 @ 18:13:18
URL: http://envirodiet.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0