Såhär ser det ut....

Hej vänner 
 
Såhär ser det ut när jag ligger på behandlingsbänken hos Caroline. Ibland sitter det lite nålar här och var också, men det är framför allt koppingen som hon kör hårdast med. Förutom att de bara sitter där på huden och "drar" upp allt slagg till ytan drar hon även med kopporna över huden för att få bort kristallbildning och öka cirkulationen!
 
Ajajaj så ont!
 
Men känslan efteråt är underbar!
 
Typ som - aaaaaahhhhh....!
 
 
Jag har nu gått i behandling i ungefär fem veckor och jag märker en stor förbättring redan. Benen somnar inte alls lika fort och jag är bättre på att sitta still. Klarade personalmötet på 2 timmar galant sist utan att hoppa upp och ner på stolen. Träningen går också bättre, jag känner mig starkare i styrketräningen och kan springa längre under distanspassen utan att känna av "löparknä" och trötthet i vader. Det är fantastiskt!
 
Kommer fortsätta att gå regelbundet framöver och det ska bli spännande att se hur "bra" mina ben till slut kan bli. Även om jag inte är ett stort fan av att sitta still så vore det skönt att kunna ha möjligheten till det om jag skulle känna för det!
 
Kram / Emma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0