Slapplördag, långdistans, plankan och lite sånt

Hej vänner 
 
Igår hade vi en riktig slapplördag. Andra vilodagen från träningen denna vecka som istället bjöd på en underbar cykeltur, lunch, slapp och mys i solen med världens bästa pojkvän. Tanken var först att vi skulle cykla ut till Hammarö, men vi hamnade istället på en brygga ute i Zakrisdal där vi var helt ensamma. Salladslunch från Machè (världens godaste sallader om du frågar mig), bikini och en stilla eftermiddag vid Vänern, det värmde gott i själen. 
 
Till middag lekte jag lite med maten och fick fram en variant av "tacotallrik". Köttfärsen stektes tillsammans med riven morot och smaksattes sedan med kokosmjölk, rejält med jordnötssmör, chilipulver, örtsalt och pepparmix.
 
Kokosköttfärs, bladspenat, roccula, coctailtomater, gurka, banan, majs och sötpotstischips blev resultatet och jag blev förvånad att Pelle gillade det lika mycket som mig = bra betyg!
 
 
Idag är det söndag, vilket innebär långdistans i träningsväg för min del. Jag kan gå hela veckan och längta efter distanspassen - de är så sköna och njutningsfulla. Att gå upp tidigt, ladda med frukost (idag smörgås och ägglatte) och ge sig ut i ett långsamt härligt tempo - det är wellness för mig och lycka för mig! Idag landade distansen på 16 km. Jag är så stolt över mig själv och så tacksam mot min kropp som ger mig möjligheten till njutningen som löpningen ger! Enorfiner överöser mig och jag går med ett fåniglt leende resten av dagen - så hur skulle den kunna starta bättre?
 
Efter dusch och en rejäl påfyllning i form av grötfrukost fortsatte jag med plankan. Åtta minuter i olika positioner och nu är veckans 40 minuter avklarade! Undrar hur länge vi ska ligga kommande vecka? Som dessutom är finalveckan...
 
... Jag är så taggad!
 
 
Nu är det väl dags för lunch innan vi ska möta upp några vänner för att hitta på något kul. Blev aldrig någon minigolf igår, så vi kanske kör på det idag.. Dock regnar det ute för tillfället så vi får väl se om det kanske blir en mysig fika istället!?
 
Kram / Emma.

Kommentarer
Postat av: Eva

Din positiva installning smittar av sig :) Tack!

Svar: Vad glad jag blir! Jag vill verkligen dela med mig och få andra att finna de härliga känslorna och välmåendet :D
Emma Barremyr

2013-06-16 @ 12:29:10
URL: http://envirodiet.wordpress.com
Postat av: Amanda

Å jisses vad gott det såg ut! Hur gör du sötpotatischips? :) TACK för en underbar blogg!!

Svar: Vad roligt att du gillar bloggen :) Du hittar recept på sötpotatischips här --> http://emmabarremyr.blogg.se/2013/may/tips-krispiga-sotpotatischips.html :)
Emma Barremyr

2013-06-16 @ 15:09:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0