Frusen frukt och krämig kokosmjölk = en skål från himlen
God morgon ♥
Klockan är halv sju och jag sitter i vanlig ordning med frukosten i högsta hugg. Idag består den av en helt gudomlig skål med frysta hallon, frusen banan och frusen melon som jag hällt på krämig kokosmjölk och sedan toppat med hampafrön, kakaonibs och kokosflingor. Till det två skivor bröd - en bovetelimpa och en kokoslimpa - med avokado, skinka och ost och en kopp chaite - favoritsmaken!
Jag snöar ju ofta in på saker och har nu - tack vare Annie snöat in på kokosmjölken (den extra krämiga) och äter den mest till allt - i bröd, i såser, till mellanmål, i gröt, till muffins, osv... osv... Den. är. så. galet. gooood!!!
Mmmm...
Vill du också äta denna frukost kan du göra den enkelt genom att lägga skivad banan, melon och hallon (eller vilken frukt du vill) i en skål som du ställer in i frysen över natten. På morgonen tar du ut och häller på någon dl krämig kokosmjölk och toppar med något gott och krispigt. Ät den som frukost, efterrätt, mellanmål eller kvällsmål.
Ni måste testa!!!!!
Kokosbrödet får ni recept på senare idag, så håll ut!
Nu ska jag bege mig mot gymmet för att beta av en PT-kund. Därefter ska jag faktiskt lyxa mig själv lite och få naglarna fixade av en vän. Det ser jag fram emot :D
Ha en fin onsdag!
Kram / Emma.
Kommentarer
Postat av: Viccy
Har lite svårt för fryst frukt på morgonen, men kan tänka mig att det är supergott en varm sommardag! :>
Svar:
Emma Barremyr
Postat av: angelica
Vart i affären kan man hitta kokosmjölk? i kyldisken? Hur är näringsvärdet på den? =)
Svar:
Emma Barremyr
Postat av: Ellen Gustavsson
Var hittar du kokosmjölken? Kram Kram
Svar:
Emma Barremyr
Postat av: Annie
Sådär ser in frukostskål ut de flesta morgnar - är helt fast i fruset och kokosmjölk tillsammans :)
Svar:
Emma Barremyr
Trackback