Måndagsbak
God morgon vänner ♥
Jag vill börja med att tacka för alla fina kommentarer ni ger mig! Ni förstår nog inte hur mycket det betyder för mig. I och med all tid jag lägger ner på bloggen så känns det just nu som jag får så mycket tillbaka och då blir det extra roligt att blogga! Så ni ska veta att era fina ord gör mig mer peppad på att fortsätta blogga!
Idag hade jag tänk mig en sovmorgon och sedan en lugn förmiddag hemma. Sovmorgonen gick det sådär med då jag slog upp ögonen redan straxt efter sex (så går det när man somnar innan klockan tio på kvällen). Jaja, jag var ju utsövd iallafall och passade på att dra mig länge i sängen eftersom jag inte var så hungrig som jag brukar vara när jag vaknar (i vanliga fall vill jag upp och äta i samma stund som jag slår upp ögnonen, hehe).
Väl uppe i köket slängde jag ihop en sats
knäckebröd <-- (klick) och skickade in i ugnen innan jag gjorde iordning min frukost som idag blev en gammal favorit i repris -
KOKOSCUPCAKES <-- (klicka för recept). Dessa godingar toppades med
kesokvarg, jordnötssmör och kokoschips!
Nu står plåt nummer två med ett nytt brödexperiment i ugnen. Bovetebullar med morot.
Jag är ledig ända fram till halv två idag då jag har första kunden i gymmet och jobbar sedan hela kvällen fram till halv nio. Så resten av förmiddagen kommer ägnas åt att fortsätta att mysa, baka och fixa matlådor här i köket. Ljuv musik i bakgrunden, en strålande sol utanför fönstret och en tillfredsställd själ inom mig. Ni vet - att stå i köket är som balsam för min själ.
Önskar en en fin start på veckan!
Kram / Emma.
Kommentarer
Svar:
Hej Louise! Vad roligt att höra :-) Kul att du upptäckt och gillar micromuffinsarna också! Tack själv för din kommentar! Kram
Emma Barremyr
Svar:
Hej! Överäter skulle jag inte vilja kalla det, men självklart äter jag mer vissa dagar än andra och kan frossa i godis, glass och liknande ibland. Du ska aldrig må dåligt över något som du väljer att äta. Försök att njuta av maten du stoppar i dig och händer det att du äter mer någon gång spelar det ingen roll. Kram
Emma Barremyr
Svar:
Hej! Gud vad roligt att höra, det gör mig glad! Hoppas du gillar resten av recepten också!
Emma Barremyr
Trackback