"Surf´n turf" och fin lördagskväll

Hej vänner 
 
Gårdagskvällen var en lyckad sådan! MYCKET god mat (ojoj så mätta vi blev), några glas vin, fina vänner, skratt och glädje. Det sammanfattar min lördagskväll riktigt bra tycker jag!
 
Vi var som sagt på Via Appia och åt. Där går det till så att man beställer in en köttbit (det man nu önskar) som man sedan får grilla själv på en lavasten. Det luktade gudomligt och var ett himla mysigt sätt att äta middagen på. Till det grillade köttet serverades en stor buffé med godsaker som nästan var omöjlig att få nog av!
 
Jag slog på stort och beställde in en "Surf´n turf" som innebar en liten köttbit av varje - oxfilé, kalvfilé, lammfilé, pilgrimsmussla, scampi, tonfisk, champinjoner och sparris.
 
Åååh, så gott!
 
 
 
 
På tillbehörstallriken hamnade bland annat tzatziki, massa oliver, tomater, mozzarella, friterad potatis, sallad, marinerade champinjoner, tapenade, gorgonzolasås och basilikaaioli med en omgång påfyllning
 
Idag började jag dagen med en smoothie, följt av en morgonpromenad med min fina vän Kristin. Därefter långfrukost och några avsnitt Greys i soffan. Underbart med slappmorgnar! Sen blev det en vända till gymmet innan påfyllning av lunch och lite plock och fix här hemma.
 
Idag träffade jag en jättesöt läsare på gymmet också. Hon talade om för mig att hon gillade bloggen och mina recept som jag lagar. Det gjorde mig så oerhört glad! Att få höra att ni läsare gillar det jag gör värmer så otroligt mycket - så TACK för att ni kikar in här varje dag, kommenterar och lämnar fotspår! Ni är grymma!
 
Nu sitter jag och plockar ute lite bilder från 2012 som ska framkallas. Jag är jättenoga med att framkalla bilder och få in dem i album. Man vet aldrig när hårddiskar får för sig att krascha och alla bilder betyrder så otroligt mycket för mig! Samtidigt är det ett kul pyssel lediga helgdagar! 
 
Ikväll ska jag och Pelle gå bort till några vänner som bor alldeles i närheten, Där ska det bakas scones och spelas Bingolotto - hehe, känns som ett mysigt söndagsnöje (pensionärsvarning? Nej, mer en kul grej)! Ni kan väl önska mig lycka till? :-)
 
KRAM / Emma.

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej!

Jag är sååååå dålig på att kommentera men nu jäklar. Du är helt klart en av mina favvobloggar. Du, Pt-fia och SparkiBaken-Terese är helt klart topp 3. Tack för dina fina bilder, inspirerade recept och din hälsosamma träningspepp!
Kram :)

Svar: Tack, tack, tack! SÅ jäkla glad det gjorde mig!!! Det är ju två helt grymma bloggar du listar mig med - gjorde mig oerhört glad! Tack igen :D Kram
Emma Barremyr

2013-03-17 @ 17:15:04
Postat av: Isabell

Fin blogg! Kicka gärna in på min och kommentera som ett spår efter dig:) isabellchitii.blogg.se

2013-03-17 @ 21:02:22
URL: http://Isabellchitii.Blogg.Se
Postat av: Agnes Åberg

Låter som en underbar söndag. Din blogg är så härlig & inspirerande!

Svar: Tack snälla! Hoppas att du hade en fin söndag du med!
Emma Barremyr

2013-03-17 @ 21:08:27
URL: http://agnessan.blogg.se
Postat av: Emelie

Hej!
Fick tipset om din blogg av en kompis för kanske 1-2 veckor sedan, och alltså, helt ärligt... Dina recept är såå grymma! Har redan gjort säkert 10 olika recept snart, på muffins, gröt, glass, mellanmålskakor, fluff... På typ 2 veckor haha. Det är så gott! Jag har tipsat om din blogg till andra kompisar nu jag också! Jag har sparat massor av recept i mobilen (finns ju oändligt många!) och vill bara prova på dem alla! Så bra är de. Tack för att du tar dig så mycket tid till att skriva ner varje recept åt oss okända människor, de uppskattas iaf av mig!
Kram på dig!

Svar: Tack snälla för din kommentar! Så roligt att höra att du gillar bloggen och det jag gör, det värmer otroligt! :D Och så roligt att du gillar recepten, det gör mig också glad :D
Emma Barremyr

2013-03-17 @ 21:19:08
Postat av: Elin

Åååh det lät sjuukt gott!
Tack iaf för en superbra blogg:) jag ska springa ett lopp om några veckor och tänkte börja löpträna 3-4 gånger i veckan och köra styrka 2-3 ggr. Jag tänkte bara höra om du tycker att jag ska lägga till/ändra något i min kost?
Just nu äter jag havregrynsgröt till frukost, nån sorts protein + grönsaker till lunch/middag, ev en frukt och dadlar/russin emellan, proteinshake och en halv banan efter träning och 50-100 g grekisk youghurt m. 30 g keso, lite mandlar och russin till kvällsmål. Sen undrar jag också om grovt bröd med kalkon är ett bra mellanmål eller är det för mycket kolhydrater? Skulle va jättetacksam om du svarade så jag kan prestera mitt bästa på loppet :D

2013-03-17 @ 21:46:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0